![]() |
|
|
#41 |
|
Передовик
![]() Реєстрація: 12.07.2011
Вік: 47
Дописи: 1.512
Мій ресівер: globo 4100c
|
Гравець "Донбаса" - кращий нападник першого тижня ВХЛ
Комісія з визначення кращих хокеїстів чемпіонату Вищої хокейної ліги на підставі статистичних результатів визначила лауреатів першої ігрового тижня нового сезону. Кращим нападником визначено Євгеній Бєлухін з донецького "Донбаса", пише прес-служба клубу. За чотири матчі форварду вдалося заробити 6 (3 +3) очок при показнику корисності "+2".
|
|
|
|
#42 |
|
Передовик
|
"Рубіну" поміняли літак перед відльотом до Донецька
Літак тюменського "Рубіна", який повинен був доставити команду до Донецька на матч з "Донбасом" не зміг злетіти з аеропорту Внуково. У результаті команді напередодні гри довелося чекати інший лайнер, повідомив виданню "Тюменська арена" генеральний менеджер команди Вадим Покотило. "Приблизно хвилин через п'ятнадцять після того, як ми зайняли свої місця, командир корабля повідомив, що виникли проблеми із запуском двигуна. Нас попросили вийти з літака і подали інший борт, також Боїнг-737", - каже він. "В принципі затримка вильоту вийшла відносно невеликою, години дві з половиною, але з урахуванням того, що ми знаходилися в дорозі з четвертої ранку, шлях видався виснажливим", - зазначив він. "Чотири виїзних матчі за шість днів - це серйозне випробування для нашої команди ", - цитує генерального менеджера championat.com.
|
|
|
|
#43 |
|
Передовик
|
Колесніков обраний президентом ХК "Донбас"
На засіданні ради ХК "Донбас", яке відбулося 23 вересня, були обрані президент і віце-президенти клубу. Як повідомляє офіційний сайт клубу, президентом ХК "Донбас" був обраний Борис Колесніков. Віце-президентами ХК "Донбас" стали Сергій Шакуров, який відповідає за спортивний напрямок роботи в клубі, і Денис Омелянович, в зоні відповідальності якого організаційні питання діяльності клубу.
|
|
|
|
#44 |
|
Передовик
|
Під час гри дитячих команд помер суддя
У неділю, 6 листопада, в Дніпропетровському спортивному комплексі "Метеор" під час хокейного матчу дитячо-юнацького чемпіонату України помер 48-річний суддя Юрій Остапець, у якого зупинилося серце. Грали команди 12-річних хлопців з броварського клубу "Білий Барс" і запорізької спортивної школи "Аврора". "Головний суддя стояв на ковзанах, а потім впав. Дітей одразу вивели в роздягальню. Ми всі були напружені", - говорить Сергій Чуб, директор "Метеора". Тренери, медики льодового палацу і батьки хокеїстів до приїзду "швидкої" намагалися надати першу допомогу. "Це мій близький друг. Він брав участь у всіх офіційних хокейних турнірах, також у турнірах аматорів", - каже тренер "Аврори" Максим Бухарін. "Щороку проходив тестування в суддівській федерації хокею. Перед початком гри відчував себе нормально, не хворів, не скаржився. Він катався на гірських лижах, майстер спорту. Ще їздив на велосипеді", - додав він. Як повідомляє gazeta.ua, матч команди, звичайно, не стали догравати.
|
|
|
|
#45 |
|
Передовик
|
Цируль завершив кар`єру
Екс-гравець збірної України Дмитро Цируль завершив кар`єру хокеїста. Про це повідомляє газета "Команда". Останнім клубом 32-річного Цируля став ХК "Донбас". Після завершення кар`єри Цируль вирішив стати хокейними агентом.
|
|
|
|
#46 |
|
Передовик
|
"Донбас" планує заявитися у КХЛ у 2013 роціДонецький "Донбас" заявиться у Континентальну хокейну лігу у сезоні-2013/14.
Про це заявив спортивний директор КХЛ Дмітрій Курбатов. "У Донецьку все готове для КХЛ. Там повний порядок і в організаційному плані, і у спортивному, і з інфраструктурою. Але українці планують підвищення у сезоні-2013/14", - сказав він. "У них є чіткий бізнес-план і стратегія розвитку, якої вони суворо дотримуються. Так що ще рік вони точно проведуть, граючи у ВХЛ", - цитує його "Советский спорт".
|
|
|
|
#47 |
|
Передовик
![]() Реєстрація: 06.06.2011
Вік: 30
Дописи: 3.083
смт.Верхнє Синьовидне
Мій ресівер: GLOBO 8300A
|
Українського тренера з хокею затримано в США за підозрою у розбещенні хлопчика
Як говориться в заяві про порушення кримінальної справи, 48-річний Правілов, що володіє молодіжної хокейної школою Unique Hockey School у Філадельфії, вчинив стосовно 14-річного учня цієї школи дії сексуального характеру. В даний час підозрюваний знаходиться під вартою. За даними агентства Франс Прес, Правілов був у минулому тренером українського хокейного клубу "Дружба 78". Віце-президент Національної хокейної ліги (НХЛ) Білл Дейлі сказав, що не знає про те, чи має затриманий українець якийсь стосунок до ліги. Разом з тим агентство повідомляє, що на сайті школи Правілова серед її випускників значиться Дайнюс Зубрус, який раніше виступав за клуб "Філадельфія Флайєрс", а нині є нападником "Нью-Джерсі Девілз".
|
|
|
#49 |
|
Передовик
![]() Реєстрація: 08.05.2011
Дописи: 1.370
Ukraine
Мій ресівер: Orton 4100C
|
Американці закликають Міжнародну федерацію хокею позбавити Білорусію права проведення ЧС-2014
Щоб бачити інформацію потрібна Реєстрація! Палата представників США схвалила законопроект про посилення санкцій проти білоруських чиновників, причетних до репресій антиурядових демонстрантів. Крім того, в цьому пакеті документів американський конгрес закликав Міжнародну федерацію хокею (IIHF) позбавити Білорусію права проведення чемпіонату світу 2014 року. На думку заокеанського уряду, білоруський президент Олександр Лукашенко може скористатися цією великою спортивною подією для підтвердження легітимності свого правління, інформує The Washington Post. Нагадаємо, що Білорусь була обрана приймаючою країною на конгресі Міжнародної федерації хокею з шайбою, який пройшов у травні 2009 в Берні. Про своє бажання прийняти чемпіонат також висловлювалися Угорщина, Латвія, Україна та Чехія. У березні 2009-го Чехія, пославшись на економічну кризу, планований перехід на євро у 2014-у, а також менший дохід через проведення чемпіонату в один рік з олімпійськими іграми, відкликала заявку. |
|
|
|
|
|
#50 |
|
Передовик
![]() Реєстрація: 06.06.2011
Вік: 30
Дописи: 3.083
смт.Верхнє Синьовидне
Мій ресівер: GLOBO 8300A
|
ПХЛ. "Сокіл" легко переміг "Беркут", "Компаньйон" розгромив "Білий Барс"
Професіональна хокейна ліга "Сокіл" - "Беркут" - 3:0 (1:0, 1:0, 1:0) 1:0 - Шахрайчук (Харитонов, Литвиненко), 19:54 2:0 - Ніколішин (Касянчук), 24:49 ШМ 3:0 - Черненко (Яковенко), 46:15. "Компаньйон-Нафтогаз" - "Білий Барс" - 6:1 (2:1, 2:0, 2:0)
|
![]() |
| Закладки |
|
|