SAT
Шарінг IPTV тест VPN тест

Допомаємо хлопцям які на війні! Зараз як ніколи НАША країна потребує допомоги
Форум - Супутникового телебачення SAT-PROF  

Назад   Форум - Супутникового телебачення SAT-PROF > Вітальня - SaT-PRoF.CoM.Ua > Спорт на SAT-TV

Примітки

Створення нової теми Відповідь

Параметри теми Параметри перегляду
Старий 21.11.2011, 15:16   #41
karpinets2710
Передовик

Дописи: 1.370
Ukraine
Мій ресівер: Orton 4100C
Типово

Гвардіола: Я не хочу, щоб Абідаль залишав Барселону

Головний тренер "Барселони" Хосеп Гвардіола не хотів би розлучатися з захисником клубу Еріком Абідалем, але при цьому не поспішає продовжувати з ним контракт.

"Абідаль - відмінний, улюблений гравець багатьох фанів. Він не хоче покидати клуб. І я не хочу, щоб він покидав клуб. У нього був складний період у житті. Ми всі його підтримували. Але потрібно дивитися на те, що він може зробити для "Барселони", а не те, що він вже для неї зробив", - наводить слова тренер football.fr.

Видання нагадує, що до кінця контракту Абідаля з "Барсою" залишилося близько місяця, а домовленості про нову угоду досі немає.
karpinets2710 зараз поза форумом   Відповісти з цитуванням
Старий 24.11.2011, 19:56   #42
sacha
Передовик

Вік: 47
Дописи: 1.512

Мій ресівер: globo 4100c
Типово

Абідаль домовився про новий контракт з "Барселоною"
"Барселона" продовжила діючу угоду із захисником Еріком Абідалем ще на два роки, до літа 2014 року, з можливістю продовження ще на один сезон.

"Мої агенти зустрілися сьогодні з керівництвом "Барселони" і усе влагодили, - цитує француза Газета.Ru з посиланням на AS.

Бракує тільки мого підпису. У мене новий контракт ще на два роки. Я просто щасливий і вже повідомив рідні і друзям, що мої пригоди з "Барсой" тривають"
Старий 28.11.2011, 15:43   #43
karpinets2710
Передовик

Ukraine
Типово

Футболку Барси з підписами гравців продали за 200 тис.

Керівництво "Барселони", зокрема президент клубу Сандро Росель, взяло участь у благодійному аукціоні, який відбувся в Китаї. Як повідомляє AS, у заході взяло участь близько тисячі чоловік, а всі кошти скерують на допомогу китайцям з обмеженими фізичними можливостями.

Одним з головних лотів аукціону стала футболка "Барселони" з підписами всіх гравців основного складу каталонців. Вона пішла з молотка за 210 тисяч євро. Всього ж вдалося виручити разом з іншими лотами 408 000 євро.
Старий 29.11.2011, 22:19   #44
karpinets2710
Передовик

Ukraine
Типово

Сабелья: Мессі – найвибуховіший футболіст в світі

Головний тренер збірної Аргентини Алехандро Сабелья заявив, що ключовим футболістом в його команді повинен стати саме форвард "Барселони" Ліонель Мессі, який останнім часом часто піддавався критиці за слабку гру в складі "альбіселесте".

"Мессі - ключова фігура в планах нашої збірної. Ми повинні створити на полі необхідні умови для того, щоб він міг показувати свій максимум. Кожен раз, коли Лео отримує м'яч, ви чекаєте, що він створить щось особливе. Мессі – найвибуховіший футболіст в світі", - сказав Сабелья.
Старий 30.11.2011, 14:00   #45
BMW
Передовик

Вік: 26
Дописи: 666
Ukraine
Мій ресівер: openbox AF 1700 x-730 PVR
Типово

Жерард Піке пропустить битву з Реалом..

Жерард Піке може пропустити матч з Реал Мадридом, який відбудеться 10 грудня. Причиною цього може бути перебір жовтих карток, останню з яких він отримав в матчі проти Райо Вальєкано, в якому Барселона взяла безсумнівну перемогу з рахунком 4:0.

П'ята жовта картка автоматично усуває Піке від наступного матчу Барселони проти Леванте, який відбудеться цієї суботи. Проте, за правилами королівської іспанської футбольної федерації, дискваліфікація може тривати і два матчі, якщо вияснять, що порушення, за яке гравець отримав жовту карту, було вчинене навмисно.

Як відомо, в матчі з Райо Піке нагородили жовтою за затягування часу
Старий 30.11.2011, 18:21   #46
BMW
Передовик

Ukraine
Типово

Піке підозрюють в умисній 5-ій жовтій картці

Дисциплінарний комітет федерації футболу Іспанії вивчить обставини отримання жовтої картки захисником "Барселони" Жерардом Піке у матчі 17-го туру іспанської Ла Ліги проти "Райо Вальєкано". В Іспанії вважають, що Піке спеціально заробив попередження, щоб пропустити гру наступного туру з "Леванте" і гарантовано зіграти з "Реалом".

Проте Піке може не вийти на поле "Сантьяго Бернабеу", якщо комітет визнає Піке винним в умисному отриманні п'ятої жовтої картки. Тоді футболістові загрожує ще один матч дискваліфікації і штраф в розмірі 600 тис. євро.

Інцидент розглянуть на засіданні в п'ятницю. На нього буде запрошений і сам Піке.
Старий 01.12.2011, 19:18   #47
karpinets2710
Передовик

Ukraine
Типово

Пеле: Барселоні доведеться нелегко в матчі з Сантосом

Король футболу Пеле вважає, що у фіналі клубного чемпіонату світу повинні зустрітися "Барселона" і "Сантос", повідомляє іспанська преса.

Пеле впевнений, що для підопічних Пепа Гвардіоли ця гра легкою прогулянкою не буде.

"Якщо не відбудеться нічого екстраординарного, то у фіналі зустрінуться "Барселона" і "Сантос". І я можу сказати, що "Барселона" в цьому протистоянні буде мати більше проблем, ніж "Сантос". Єдина перевага каталонців полягає в тому, що вони чотири роки грають одним і тим же складом", - заявив Пеле
Старий 04.12.2011, 09:46   #48
karpinets2710
Передовик

Ukraine
Типово

Барселона поставила 5 автографів для Леванте

Барселона познущалася над Леванте, який розмістився у верхній частині таблиці. Каталонці й мокрого місця не залишили від оборони гостей. Команда Гвардіоли відкрила рахунок дуже швидко. Іньєста розкішним пасом п'ятою вивів Фабрегаса на побачення з Муну, і Сеск впевнено розібрався з воротарем.

Згодом забивати могли Мессі та Пуйоль. Муну невдало кулаками відбив удар Мессі зі штрафного і ледь не був за це покараний Пуйолем, який не зміг толком влучити по м'ячу, перебуваючи в кількох метрах від воріт.

Але Барса досягла свого і подвоїла перевагу. Хаві ювелірною передачею зі штрафного знайшов Сеска, який опинився без опіки і з лінії воротарського головою оформив дубль.

Запаморочлива комбінація Барселони завершується черговим взяттям воріт Леванте. Мессі протягнув м'яч до лінії карного, відпасував на Іньєсту, який в дотик продовжив на Куенку, а Ісак низом поклав кулю у дальній кут. І це вже 3:0 ще до перерви.

У другому таймі Барса продовжила в тому ж дусі. Дані Алвеш ледь не втратив м'яч біля штрафної Леванте, але бразилець одразу виправився, видавши класний пас на вільного Мессі, а Ліонель ударом в нижній кут реалізував вихід віч-на-віч.

Леванте після цього пішли вперед аби забити гол престижу, але натомість отримали ще одного у власні ворота. Показову контратаку провели підопічні Гвардіоли: Мессі та Хаві довели м'яч до карного майданчика гостей, Лео віддав пас на Санчеса, і Алексіс, рикошетом від спини Дель Орно, відправив м'яча в сітку - 5:0 - феєрична перемога Барселони.

Барселона - Леванте - 5:0

Голи: Сеск, 4, 33, Куенка, 37, Мессі, 55, Алексіс, 61

Барселона: Вальдес, Пуйоль (Дані Алвеш, 36), Бускетс (Кейта, 46), Маскерано, Абідаль, Сеск (Педро, 72), Хаві, Іньєста, Алексіс, Куенка, Мессі

Леванте: Муну, Хуанфран, Хаві Вента (Рубен Суарес, 65), Бальєстерос, Дель Орно (Кабраль, 75), Торрес, Фарінос, Іборра (Ель Жар, 58), Педро Лопес, Вальдо, Коне

Попередження: Сеск, Вальдес - Хаві Вента, Бальєстерос, Дель Орно
Старий 04.12.2011, 10:37   #49
BMW
Передовик

Ukraine
Типово

Алексіс Санчес практикує бокс та Формулу-1

Чилійський нападник Барселони Алексіс Санчес у себе на батьківщині став зіркою реклами Gillette. Футболіст завпевняє, що якби не гра мільйонів, він би обрав інший спорт і демонструє своє вміння у боксі, важкій атлетиці, бігу та Формулі-1. Звісно все завдяки продукту, який Санчес рекламує.
Старий 05.12.2011, 21:58   #50
karpinets2710
Передовик

Ukraine
Типово

Фергюсон розбавив дует Барси і Реала

France Football і ФІФА опублікували список з трьох кандидатів на звання кращого тренера 2011 року, а також трьох кандидатів на "Золотий м'яч" інформує Спорт-Експрес, посилаючись на AP.

На звання кращого тренера претендують Алекс Фергюсон ("Манчестер Юнайтед"), Хосеп Гвардіола ("Барселона") і Жозе Моурінью ("Реал").

На "Золотий м'яч" претендують нападник "Барселони" Ліонель Мессі, який в 2009 і 2010 року став володарем цієї нагороди, нападник "Реала" Кріштіану Роналду і півзахисник "Барселони" Хаві.

Володарі обох нагород стануть відомі 9 січня 2012 року на церемонії в Цюріху.
Відповідь

Закладки

Ваші права у розділі
Ви не можете створювати теми
Ви не можете писати дописи
Ви не можете долучати файли
Ви не можете редагувати дописи

BB-код є Увімк.
Усмішки Увімк.
[IMG] код Увімк.
HTML код Вимк.

Швидкий перехід

Схожі теми
Тема Автор Розділ Відповідей Останній допис
Проблема з JTAG UP :: пише "The parallel port could not be opened" sat-prof Ремонт тюнерів,JTAG відладка 4 11.04.2016 20:38
ФЕРГУСОНИ - проблема "Скидання сетінгів" та її вирішення sat-prof Openbox F-100,AF-1700 23 30.07.2015 10:37
Вибір ресівера для роботи з офкартою "Триколор"? Porter Не знаєш, де написати? Пишем тут. 3 30.08.2010 00:24

Часовий пояс GMT +3. Поточний час: 07:03.

vBulletin 3.8.4 ; Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2010
Львівський форум