SAT
Шарінг IPTV тест VPN тест

Допомаємо хлопцям які на війні! Зараз як ніколи НАША країна потребує допомоги
Форум - Супутникового телебачення SAT-PROF  

Назад   Форум - Супутникового телебачення SAT-PROF > Основні категорії форуму > Новини,українські телевізійні канали,DVB-T2 - цифрове ефірне телебачення > Транспондери

Примітки

Створення нової теми Відповідь

Параметри теми Параметри перегляду
Старий 15.12.2009, 17:35   #1
sat-prof
Administrator

Дописи: 6.648
Ukraine
Мій ресівер: Opticum 9500HD Enigma2 (ACC Авангард) +Openbox X820 (Dir320)
Exclamation Технічні новини телеканалів.

Тут пишемо тільки технічні новини телеканалів! (Без обговорень!)

Востаннє редагував savsav: 19.01.2012 о 11:54.
sat-prof зараз поза форумом   Відповісти з цитуванням
Старий 22.04.2010, 17:51   #511
SLAVASAM
Передовик

Дописи: 1.433

Типово

Viasat Nature тестується на супутнику Sirius 4
Джерело: parabola.cz

Viasat Nature, новий документальний канал компанії Viasat Broadcasting Company, у центральноєвропейській версії почав технічні випробування на скандинавському телекомунікаційному супутнику Sirius 4 (4,8 E).Сигнал кодується в NDS VideoGuard. Viasat Nature CEE для Центральної Європи почне мовлення (в тому числі Польща, Росія, Угорщина, Чеська Республіка і Словаччина) 5 травня 2010. Технічні характеристики:
Sirius 4 (4,8 E)
11,804 GHz, pol. H, SR: 27500, FEC: 3 / 4, DVB-S/QPSK
Щоб бачити інформацію потрібна Реєстрація!
SLAVASAM зараз поза форумом   Відповісти з цитуванням
Старий 22.04.2010, 17:53   #512
SLAVASAM
Передовик

Дописи: 1.433

Типово

Держдума вимагає терміново повернути футбол на безкоштовні канали

Фактично, депутати нижньої палати парламенту підтримали ініціативу «Молодої Гвардії», прийнявши звернення до керівництва ВГТРК і РФПЛ.У документі міститься вимога забезпечити громадянам Росії можливість безкоштовно дивитися матчі Прем'єр-ліги, починаючи з травня цього року.

У документі наголошується, що ВГТРК «не зробила ніяких практичних кроків з придбання прав на показ національної першості з футболу».Народні обранці запропонували «надалі розділити права на трансляцію матчів чемпіонату Росії з футболу на більш ніж два пакети з умовою, що вони будуть викуплені більш ніж однієї телекомпанією».

Нагадаємо, що раніше гендір ВГТРК Олег Добродєєв пообіцяв, що на «Росії 2» в обов'язковому порядку будуть показуватися всі соціально значущі спортивні події, включаючи російський футбол. І, до загального скорботою, Добродєєв своє слово не стримав.У даний момент правами на телетрансляцію футбольних матчів чемпіонату Росії має лише телекомпанія «НТВ-плюс».

У депутатському зверненні висловлюється думка, що «договір між Прем'єр-лігою та компанією« НТВ-плюс »не відповідає регламенту чемпіонату Росії з футболу».Мається на увазі той розділ регламенту, де прописані цілі і завдання дійства - в нім мовиться, що проведення чемпіонату спрямоване на популяризацію футболу і створення комфортних умов для глядачів.Їх цього видно неозброєним оком, що перегляд матчів на платному каналі в зазначені рамки абсолютно не вписується.

Депутати згадали 2007 рік, коли в аналогічній ситуації лише втручання президента Путіна допомогло повернути футбол з чіпких лап «НТВ-плюс» на канали державного телебачення.

«Звернення депутатів з коментарями відправлено до комітету Держдуми з фізичної культури і спорту, з тим, щоб він у стислі терміни розробив законодавчу програму, яка зобов'язала б керівників телевізійних компаній домовитися між собою,- Розповів газеті «Спорт-Експрес» один з депутатів.- Футбол у нас в країні люблять скрізь, а не тільки в Москві та Санкт-Петербурзі. Тим часом «НТВ-Плюс" покриває далеко не всю територію Росії, і не у всіх громадян є можливості користуватися платним телеканалом ».
SLAVASAM зараз поза форумом   Відповісти з цитуванням
Старий 22.04.2010, 23:34   #513
hmura
Moderator

Вік: 47
Дописи: 1.577
Ukraine
Мій ресівер: GI S8895 Vu+ Uno
Типово

На платформі НТВ Плюс розпочав мовлення телеканал "Идеальный мир"

З 21 квітня 2010 року в складі пакету НТВ Плюс "Базовий" розпочав мовлення новий канал - "Идеальный мир"!

У програмі телеканалу - передачі російських і зарубіжних виробників про мистецтво, дизайн та домашній затишок, про подорожі, відпочинок, моду, здоров'я, психологію і секс, а також телесеріали.

Мовлення каналу здійснюється російською мовою.

Параметри мовлення:

Cупутник: Eutelsat W7;
Транспондер: 4;
Стандарт: DVB-S QPSK;
Частота: 11 785 ГГц;
Поляризація: кругова права;
SR: 27500;
FEC: 3/4
Формат: MPEG-2 SD

hmura зараз поза форумом   Відповісти з цитуванням
Старий 22.04.2010, 23:50   #514
hmura
Moderator

Ukraine
Типово

Телеканал СТБ придбав формати American Idol та Biggest Loser

Під час телеринку у Каннах СТБ придбав формати American Idol та Biggest Loser. Цю інформацію підтвердив голова правління каналу Володимир Бородянський.

За його словами, розпочати виробництво проектів планується або в цьому або у наступному році, з орієнтацією відповідно на весняний чи осінній сезон.

American Idol - це талант-шоу для співаків каналу Fox, основою для якого став британський формат Pop Idol.

Biggest Loser - проект британської компанії Reveille, в якому учасники втрачають вагу на очах у глядачів.

Нагадаємо, формат Biggest Loser минулого року купував канал "Інтер". Однак, за словами пана Бородянського, термін володіння каналу правами закінчився.

Як пише Media Business Reports, СТБ також став власником фортаму ВВС "Танці з зірками". Цей формат ще у 2006 році придбав канал "І+1" і випустив ефір три сезони цього талант-шоу.

Однак інформацію щодо цього проекту Володимир Бородянський не коментує: "Поки що не скажу, прийде час і ви все дізнаєтесь".

За матеріалами: Телекритика

Старий 22.04.2010, 23:55   #515
hmura
Moderator

Ukraine
Типово

Оля Полякова: "Боротьба за перемогу у "Народній зірці" йде серйозна

Найяскравіша учасниця шоу "Народна зірка" Ольга Полякова розповіла про свої стосунки з іншими учасниками телепроекту.

– Знаєте, зараз я маю можливість порівнювати цей проект зі ще одним (не буду озвучувати назву), – каже співачка. – Так от, можу з упевненістю сказати, що на "Народній зірці" прекрасна атмосфера! Тут дуже приємно працювати. Повторюся, я маю можливість спостерігати зсередини за іншим шоу, і там між учасниками є якась ворожість. Тут же все навпаки.

Своїми ж найголовнішими конкурентами Оля вважає пару Петя Чорний – Олена Яловик.
– Петя Чорний – наш головний конкурент і, природно, боротьба за перемогу йде не на жарт. Але як би Петя не старався – ми однаково переможемо. А знаєте чому? Цицьки й довгі ноги вирішують усе! Це мої головні козирі.
Оля Полякова: Боротьба за перемогу йде серйозна

Аналізуючи свій виступ у шостому турі шоу, співачка не стримувалася в похвалах самій собі й заявила, що вже готова святкувати перемогу.

– Ми вкотре довели, що найкрутіші. І я впевнена, що ми виграємо це шоу! – захоплюється співачка. – Робити по два номери на тиждень – це чудово. Входиш у раж. Адже раніше як? Вийшов на сцену, не встиг розігрітися, а все вже закінчилося. Тепер же відпрацював один номер, а другий – це як контрольний постріл. Погодьтеся: я божественно співала романс. Мій "звукач" навіть сказав: "Оленько, починай співати романси".

Старий 22.04.2010, 23:59   #516
hmura
Moderator

Ukraine
Типово

Гайтана: "Народна зірка – як гра в "дурня"

Виліт у шостому турі шоу став для співачки несподіванкою, й бажання залишати проект у неї немає.

Останній ефір шоу "Народна зірка" закінчився прощанням із парою, яка спочатку була фаворитом проекту – Гайтана – Сергій Камецький. Природно, у плани вибулих учасників це ну ніяк не входило!

Виліт у шостому турі шоу став для співачки несподіванкою

– Чесно кажучи, не хочеться залишати шоу, хочеться брати участь і далі, – каже співачка. – Я все-таки дуже азартна людина, я навіть щотижня купую лотерею. Але найбільше хотілося побачити радісні очі мого партнера, який у разі перемоги зміг би отримати півмільйона гривень. Оце він кайфонув би від життя! Втім, думаю, Сергій здобув дуже гарний досвід і тепер сам зможе заробляти гроші професійно. Він пройшов етап адаптації значно швидше, ніж артисти-початківці, які не беруть участі в таких шоу. Тепер він розуміє, що таке сцена, що таке підготовка виступів та інше. Сергій – чудовий хлопець, і він дуже добре розкрився на цьому проекті! Головне, що в нього старт такий, який не кожному дається. І я спробую допомогти йому в деяких аспектах.
Гайтана: Народна зірка – як гра в дурня

Гайтана, до того ж, не вважає виступ своєї пари найгіршим у турі й порівнює шоу "Народна зірка" з картярською грою в "дурня":

– Це як гра в дурня: ти ніколи не знаєш, у кого яка карта на руках опиниться. Ось так і в цьому шоу. Я помітила такі моменти: коли ми були найкращі, ми отримували низькі оцінки, коли ж були не найкращі, то отримували високі бали. Така гра.

Нарешті, змирившись із програшем, Гайтана розповіла, що особисто їй дала участь у "Народній зірці", і сказала, за кого з решти учасників уболіватиме:

– Я зрозуміла, що таке командна гра. І мені це приносить значно більше задоволення, ніж просто творчість. За кого тепер уболіватиме у проекті? Навіть не знаю. Адже дуже люблю і Альону Вінницьку, і Петю Чорного та його партнерку. Голосуватиму за всіх.

Старий 23.04.2010, 00:04   #517
hmura
Moderator

Ukraine
Типово

Інтер: Тарантіно та Спілберг відпочивають. За справу взявся "Квартал 95"

Днями відбулися зйомки нового спільного проекту телеканалу "Інтер" та "Студії Квартал-95" - "Пороблено в Україні", прем'єра якого відбудеться цієї суботи, 24 квітня, о 20.30 на телеканалі "Інтер".

Цього разу невгамовні квартальники уявили себе режисерами і вирішили відкоригувати популярні музичні кліпи, рекламні ролики і навіть цілі фільми. Мабуть, слава Стівена Спілберга і Квентіна Тарантіно не дають хлопцям спокою - принаймні, на стільчиках з іменами цих світил режисури в студії сидять ведучі програми Володимир Зеленський і Валерій Жидков (відомий під псевдонімом "Тамбовський вовк"). Але навіть голлівудські майстри не представляють, на які дива здатні українські веселуни. Навіть проста поява у студії програми знаменитих гостей супроводжується запаморочливими спецефектами. Наприклад, українська співачка Світлана Лобода впала на голову ведучим, у прямому розумінні цього слова, просто зі стелі! А Міністр з надзвичайних ситуацій Нестор Шуфрич з'явився у студії ще ефектніше - з димової завіси.

Але найдивовижніше відбувається на великому екрані - на ньому телеглядачі та зіркові гості зможуть спостерігати за тим, як до болю знайомі реклами, кліпи та фільми набувають нових барв. Сексапільні дівчата з групи NikitA у своєму епатажному кліпі "Веревки" раптом перетворюються на хлопчиків і повністю оголюються посеред супермаркету. Ані Лорак з Олександром Пономарьовим вирушають у романтичну мандрівку в загальному вагоні. А Леонід Черновецький нарешті представить на суд своїх виборців перший музичний відеокліп, до якого доклав руку сам Алан Бадоєв. До речі, саме під керівництвом цього відомого кліпмейкера режисерська група "Пороблено в Україні" втілює в життя свої найсміливіші відеофантазіі. Ведучі програми теж беруть безпосередню участь у зйомках - наприклад, Володимир Зеленський повторив подвиг Даші Астаф'євої та оголився у громадському місці при свідках! Безумовно це все ексклюзив для нового проекту.

Як заявляють творці шоу - "знімаємо самі, показуємо один раз"! Тому не пропустіть, перший випуск програми "Пороблено в Україні" вже цієї суботи, 24 квітня, о 20.30 на телеканалі "Інтер". У цій програмі ви побачите нову версію гучного фільму Володимира Бортка "Тарас Бульба", а також кліпів "Веревки" групи NikitA, "Ласковая моя" групи "Чай вдвоем", "Все буде добре" групи "Океан Ельзи" та інші сюрпризи.

Старий 23.04.2010, 00:08   #518
hmura
Moderator

Ukraine
Типово

2 травня на "Інтері" відбудеться прем'єра драми "Наказано знищити. Операція "Китайська скринька"

Воєнна драма "Наказано знищити. Операція "Китайська скринька", заснована на даних секретних архівів радянської розвідки, розповість про замах на Сталіна. Роль великого радянського вождя дісталася Геннадію Хазанову. Знаменитий сатирик часто виступав у цьому образі в театрі, а тепер переніс його у кіно. Ворога Сталіна - Гітлера - зіграв Валерій Золотухін. Відомому артисту довелося грати німецькою мовою, та ще й з австрійським акцентом. Щоб досягти потрібного ефекту мовлення, Золотухін два місяці вчився розмовляти німецькою. Дивіться прем'єру 4-х серійного фільму "Наказано знищити. Операція "Китайська скринька" на "Інтері" у неділю, 2 травня, о 18.00 та о 20.50 (до та після "Подробиць тижня").

- Фільм "Наказано знищити. Операція "Китайська скринька"- буде цікавий глядачам не тільки тому, що заснований на реальних подіях, - говорить режисер картини Сергій Бобров. - У фільмі є інтрига, це той випадок, коли ім'я вбивці, оголошене на самому початку детектива, ще зовсім нічого не значить. А там де є інтрига, є й розвиток подій.

Події, що відбуваються у картині, охоплюють період з 1941 по 1944 рік. Гітлер (Валерій Золотухін) ставить перед армією Третього рейху завдання вбити Головнокомандувача радянської армії - Йосипа Сталіна (Геннадій Хазанов). Починається підготовка операції під назвою "Китайська шкатулка". У Німеччині агентів-убивць готують до виконання завдання у спеціальній диверсійній школі. Тут радянські полонені солдати використовуються як живий матеріал для навчання агентів німецької розвідки. Тренування витримує лише один з претендентів на особливу роль в історії. Ним виявляється російський солдат-втікач Петро Таврін (Костянтин Лавроненко).

Тим часом радянській контррозвідці "Смерш" стає відомо про план Гітлера. Створюється спеціальна група з кращих офіцерів-розвідників, які повинні не допустити, щоб операція "Китайська шкатулка" увійшла в історію. Поступово розкривається вся шпигунська мережа. Але чим більше викриттів, тим більше загадок і тим ближче просувається до Москви вбивця. Навіть виявивши агентурний ланцюжок на шляху до Москви, команда контррозвідки все-таки не може випередити агента-вбивцю. Радянські розвідники розуміють, що причина невдач полягає у тому, що до їх лав впровадився німецький агент. Так під підозрою у зраді батьківщині опиняються всі члени групи...

Офіцерам належить захистити свою честь і виконати завдання. План Гітлера, звичайно, буде зірвано. Але кому вдасться це здійснити, дивіться у неділю, 2 травня, о 18.00 та о 20.50 на телеканалі "Інтер". Увага - ми покажемо всі чотири серії підряд!

Старий 23.04.2010, 00:15   #519
hmura
Moderator

Ukraine
Типово

Телеканал "Футбол" покаже матч "Валенсія" – "Депортиво"

Пряма трансляція матчу 34 туру чемпіонату Іспанії. На рідній "Местальї" "Валенсія" прийме "Депортиво".

"Кажани" є головними претендентами на бронзу першості. Проте вся боротьба ще попереду. Буквально на п'яти наступає "Мальорка", яка теж хоче завершити цей сезон із нагородами. Варто відзначити, що у "Валенсії" не найвдаліший календар ігор. У минулому турі був складний матч проти "Реала", який валенсійці програли, а тепер – зустріч із непередбачуваним "Депортиво". Чи зуміють підопічні Унаї Емері добути таку важливу перемогу і зміцнити свої позиції?

У свою чергу, гості з Ла-Коруньї вже давно не ставлять перед собою важливих завдань. Ще до початку другого кола їх називали одним із головних претендентів на місце в єврокубках, але прикра серія поразок відкинула команду в середину турнірної таблиці. Однак ігри проти "Валенсії" завжди викликали особливу мотивацію у гравців "Депортиво", тому інтрига й боротьба до останніх секунд гарантована.

Приєднуйтеся до прямої трансляції матчу "Валенсія" – "Депортиво" в суботу о 22:55 на телеканалі "Футбол".

Старий 23.04.2010, 00:20   #520
hmura
Moderator

Ukraine
Типово

Дмитро Гордон повертається на Перший національний

Перший національний знову уклав угоду з Дмитром Гордоном щодо виробництва програми "В гостях у Дмитра Гордона". Цю інформацію підтвердили у прес-службі каналу.

Проект з'явиться в ефірі вже цієї суботи 24 квітня о 17.00. Поки що планується, що програма виходитиме раз на тиждень, але згодом вона буде в ефірі не лише щосуботи, а й щонеділі.

Як розказав генеральний директор Національної телекомпанії України Єгор Бенкендорф, угода з Дмитром Гордоном укладена до кінця року.

"Я вважаю, що Гордон - один з небагатьох людей, який може підібрати відомих гостей і (хоч я не знаю як це йому вдається) гості йому відкриваються, він веде з ним хороший діалог. І кожна програма цікава, вона відіграє свою роль в історії", - зазначив він.

Єгор Бенкендорф переконаний, що програма матиме показники вищі за середню частку каналу. За його словами перед проектом поставлена низка завдань: перш за все - це виробництво нових випусків, які з'являться в ефірі з 24 квітня. Окрім цього, Дмитро Гордон разом з радником керівника НТКУ Олексієм Семеновим розробляє нову концепцію. Планується, що у новому форматі проект вийде після 24 серпня.

Нагадаємо, програму "В гостях у Дмитра Гордона" з ефіру зняв попередній президент НТКУ Василь Ілащук. Таке рішення він вважав "боротьбою за український національний телепростір". А колишній віце-президент телекомпанії Роман Недзельський заявляв, що зняття програми з ефіру зумовлене бажанням "вивести з тіні прибутки НТКУ".

Нагадаємо, проект виробляє продакшн Дмитра Гордона, хоча раніше на каналі він був оформлений як продукт власного виробництва НТКУ.

За матеріалами: Телекритика

Відповідь

Закладки

Ваші права у розділі
Ви не можете створювати теми
Ви не можете писати дописи
Ви не можете долучати файли
Ви не можете редагувати дописи

BB-код є Увімк.
Усмішки Увімк.
[IMG] код Увімк.
HTML код Вимк.

Швидкий перехід

Схожі теми
Тема Автор Розділ Відповідей Останній допис
Globo / Orton X80 PVR, X80 / X80RF, X80 HDmi MPEG 2 / DVB-S Опис. Технічні характер Zinge Globo (Orton) X80 6 04.01.2019 20:01
Анонси телеканалів woods1007 Транспондери 535 21.10.2017 20:29
Технічні характеристики ресівера Samsung 9500 EM Via sat-prof Samsung 9500 1 29.09.2011 01:46

Часовий пояс GMT +3. Поточний час: 07:16.

vBulletin 3.8.4 ; Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2010
Львівський форум