SAT
Шарінг IPTV тест VPN тест

Допомаємо хлопцям які на війні! Зараз як ніколи НАША країна потребує допомоги
Форум - Супутникового телебачення SAT-PROF  

Назад   Форум - Супутникового телебачення SAT-PROF > Вітальня - SaT-PRoF.CoM.Ua > Спорт на SAT-TV

Примітки

Створення нової теми Відповідь

Параметри теми Параметри перегляду
Старий 07.10.2022, 11:04   #581
yyyyyhhh
Moderator

Дописи: 6.686

Типово

Формула-1 вперше з 2019 року повернулася до Японії для проведення гран-прі на автодромі Сузука.

У перших двох практиках пілотам завадив дощ, який не дав виконати нормальний обсяг роботи. У першому тренуванні найшвидшим став пілот Альпін Фернандо Алонсо, який випередив дует Феррарі.

У другій практиці найкращими були гонщики Мерседеса Джордж Расселл і Льюїс Хемілтон.

Вже за підсумками Гран-прі Японії Макс Ферстаппен може виграти чемпіонство, а Ред Булл – Кубок конструкторів.
Мініатюри долучень
orig_598879.jpg  
yyyyyhhh зараз поза форумом   Відповісти з цитуванням
Старий 16.10.2022, 11:39   #582
yyyyyhhh
Moderator

Типово

4-разовий чемпіон світу Себастьян Феттель, який завершує кар'єру після нинішнього сезону, розповів про найсильніших суперників у Формулі-1.

«Найскладнішим суперником назву Хемілтона. Особливо за часів, коли я був у Феррарі. Льюїс завжди був десь поруч, з ним було важко. До того я назвав би Фернандо Алонсо»

«Завершення кар'єри? Я досі люблю спорт, люблю Ф-1. Можливо, якби останні роки я мав конкурентний болід і я б боровся за перемоги і титули, то я б не йшов зараз. Можливо, не знаю точно».

«Фінішувати 10-м не дає мені жодного задоволення, якщо ти вже знаєш, що означає фінішувати першим. Рішення завершити кар'єру було непростим», - сказав Феттель.

Нинішнього сезону у складі Астон Мартін Себ набрав 32 очки.
Мініатюри долучень
orig_599876.jpg  
Старий 23.10.2022, 08:09   #583
yyyyyhhh
Moderator

Типово

Відбулася кваліфікація у рамках Гран-прі США. Поул виграв пілот Феррарі Карлос Сайнс.

Топ-3 замкнули Леклер і Ферстаппен.

Топ-10: Сайнс, Леклер (+10 позицій штрафу), Ферстаппен, Перес, Хемілтон, Расселл, Стролл, Норріс, Алонсо, Боттас.
Мініатюри долучень
orig_600713.jpg  
Старий 29.10.2022, 14:56   #584
yyyyyhhh
Moderator

Типово

Формула-1 та ФІА офіційно заявили, що команда Ред Булл порушила правило ліміту на витрати за підсумками сезону-2021. Бики не вклалися у стелю 145 мільйонів доларів.

Проте перевищення склало лише 2,2 мільйона, тому покарання буде мінімальним.

Ред Булл не втратить очки у Кубку конструкторів, але має заплатити 7 мільйонів доларів штрафу, а також втратить 10% часу в аеродинамічній трубі під час підготовки до сезону-2023.

Цього сезону Ред Булл домінує в чемпіонаті: пілот Макс Ферстаппен виграв титул, а команда взяла Кубок конструкторів.
Мініатюри долучень
orig_601459.jpg  
Старий 03.11.2022, 07:54   #585
yyyyyhhh
Moderator

Типово

Бос команди Мерседес Тото Вольфф заявив, що команда готова обговорювати новий контракт Льюїса Хемілтона.

«Перш треба закінчити сезон, а вже потім, взимку, знайти спокійний момент, як нам це вдалося минулого разу. Після зимових свят є приблизно кілька місяців. Поки що ми ні про що не домовлялися».

«Для нас Льюїс став більше, ніж просто гонщиком. Ми зараз не говоримо про завершення його кар'єри», – сказав Вольфф.

Раніше 7-разовий чемпіон зголосився підписати багаторічний контракт
Мініатюри долучень
orig_602060.jpg  
Старий 10.11.2022, 08:33   #586
yyyyyhhh
Moderator

Типово

Перед стартом Гран-прі Бразилії пілот Мерседеса Льюїс Хемілтон отримав статус почесного громадянина Бразилії. Британський пілот виступив перед парламентом і подякував за високий титул.

Льюїс багато разів освідчувався в любові до країни, де він виграв перший чемпіонський титул. Минулого сезону Хемілтон у красивому стилі виграв гонку, а після фінішу розгорнув бразильський прапор.

«Я почуваюся одним з вас. Я маю багато відмінних спогадів про Бразилію», — заявив Хемілтон під час вручення йому документа про громадянство.

Загалом у пілота три перемоги на трасі Інтерлагос.
Мініатюри долучень
orig_602832.jpg  
Старий 20.11.2022, 12:11   #587
yyyyyhhh
Moderator

Типово

Топ-10: Ферстаппен, Перес, Леклер, Сайнс, Хемілтон, Расселл, Норріс, Окон, Феттель, Ріккардо

Відбулася фінальна кваліфікація сезону Формули-1 в Абу-Дабі. Останній поул чемпіонату забрав пілот Ред Булла Макс Ферстаппен.

Топ-3 замкнули Серхіо Перес та Шарль Леклер.
Мініатюри долучень
orig_604164.jpg  
Старий 29.11.2022, 10:00   #588
yyyyyhhh
Moderator

Типово

За інформацією італійських ЗМІ, бос команди Формули-1 Феррарі Маттіа Бінотто найближчим часом оголосить про звільнення з посади.

Контракт керівника спливає лише через рік, але Бінотто не відчуває підтримки керівництва компанії Феррарі, тому хоче покинути команду. Крім того, Феррарі продовжила серію сезонів без титулів, яка триває з 2008 року. У сезоні-2022 з новим регламентом Скудерія виглядала непогано, проте проблеми з надійністю завадили боротися з Ред Буллом.

Шарль Леклер фінішував 2-м у загальному заліку, а команда стала другою у Кубку конструкторів.

Повідомляється, що наступним босом Феррарі стане керівник Альфа Ромео Фредерік Вассер.
Мініатюри долучень
orig_605059.jpg  
Старий 03.12.2022, 09:59   #589
yyyyyhhh
Moderator

Типово

Формула-1 оголосила про те, що у сезоні-2023 Гран-прі Китаю не відбудеться. Гонку, яка мала пройти у квітні, знову скасували через жорсткі коронавірусні обмеження.

Незважаючи на нормалізацію ситуації з коронавірусом у Європі, Північній Америці та інших регіонах, Китай зберігає великі обмеження через COVID-19.

Гран-прі Китаю не проводиться з 2019 року.

Очікувалося, що у новому сезоні Ф-1 буде рекордні 24 гонки, а керівництво серії тепер шукає можливість замінити гонку у Китаї іншим етапом.
Мініатюри долучень
orig_605957.jpg  
Старий 16.12.2022, 15:01   #590
yyyyyhhh
Moderator

Типово

Команда Формули-1 Феррарі повідомила, що було вирішено не продовжувати контракт з пілотом Міком Шумахером, який останні сезони перебував в академії Скудерії.

Водночас команда Мерседес повідомила, що підписала з Шумахером контракт на сезон-2023. Мік буде резервним гонщиком Мерседеса.

Минулі два сезони син легендарного Міка Шумахера провів у команді Хаас, проте не зумів вразити у Ф-1. Хаас за підсумками чемпіонату-2022 замінив Шумахера на Ніко Хюлькенберга.
Мініатюри долучень
orig_607569.jpg  
Відповідь

Закладки

Ваші права у розділі
Ви не можете створювати теми
Ви не можете писати дописи
Ви не можете долучати файли
Ви не можете редагувати дописи

BB-код є Увімк.
Усмішки Увімк.
[IMG] код Увімк.
HTML код Вимк.

Швидкий перехід

Часовий пояс GMT +3. Поточний час: 01:22.

vBulletin 3.8.4 ; Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2010
Львівський форум