![]() |
|
|
#51 |
|
Передовик
![]() Реєстрація: 08.05.2011
Дописи: 1.370
Ukraine
Мій ресівер: Orton 4100C
|
Динамо хоче голеадора з Парагваю
Президент парагвайської "Олімпії" з Асунсьйона Марсело Реканаті заявив, що в клуб практично щодня приходять заявки щодо 25-річного нападника Пабло Себальоса. Останній запит прийшов з київського "Динамо", інформує Paraguay.com. Реканаті одразу розставив всі крапки над i - претендентам на центрфорварда збірної Парагваю доведеться викласти не менше 7 мільйонів доларів. Адже Себальос забив у минулому році 28 м'ячів, - зазначив президент. |
|
|
|
|
|
#52 |
|
Передовик
![]() Реєстрація: 06.06.2011
Вік: 29
Дописи: 3.083
смт.Верхнє Синьовидне
Мій ресівер: GLOBO 8300A
|
Ерік залишається в "Карпатах"
Ерік залишається в "Карпатах". Клуб спростував всі чутки щодо можливого переходу бразильця в інший клуб в програмі "Про Карпати". Схоже всі спірні питання були вирішені і вболівальники команди матимуть змогу насолоджуватись діями атакувального півзахисника у весняній частині чемпіонату.
|
|
|
#53 |
|
Передовик
Ukraine
|
Мілан підпише захисника Лечче
Згідно з повідомленнями італійських ЗМІ, в середу Мілан проведе переговори щодо переходу лівого захисника Лечче Джамаля Месбаха в стан "россонері". Про можливий перехід алжирця йшлося з початку січня. 27-річний Месбах приєднався до Лечче у 2009 році. |
|
|
|
|
|
#54 |
|
Передовик
![]() Реєстрація: 14.08.2011
Вік: 26
Дописи: 666
Ukraine
Мій ресівер: openbox AF 1700 x-730 PVR
|
Ньюкасл купив нападника, що втік від Динамо
26-річний нападник Папісс Демба Сіссе у вівторок увечері став гравцем "Ньюкасла", інформує Transfermarkt.de. Сенегальський форвард, який раніше належав німецькому "Фрайбургу", уклав з "сороками" контракт до літа 2016 року. Сума трансферу сягнула приблизно 12 млн євро. Раніше Дембу Сіссе хотіло придбати київське "Динамо", але сам гравець не хотів переїжджати в чемпіонат України. Тоді кияни купили Ідейє, що був варіантом номер 2. Демба Сіссе провів за "Фрайбург" 67 матчів і забив 39 голів. До своєї нової команди Сіссе приєднається вже після Кубка Африки, який стартує в цю суботу в Габоні та Екваторіальної Гвінеї. Ньюкасл має вже позитивний досвід з сенегальським нападником з німецьким досвідом та іменем Демба... "Сороки" минулого року підписали Дембу Ба, який теж колись виступав у Бундеслізі - в Хоффенхаймі. Демба Ба за 19 матчів за Ньюкасл забив вже 15! голів.
|
|
|
|
#55 |
|
Передовик
Ukraine
|
Китайський клуб підпише Дрогбу цього тижня?
Нападник "Челсі" і збірної Кот-д'Івуара Дідьє Дрогба може приєднатися до Ніколя Анелька і стати футболістом китайського клубу "Шанхай Шеньхуа" вже цього тижня. Про це у своєму мікроблозі повідомив власник команди Чжу Джун. "Можливо, ми завершимо переговори і підпишемо Дрогба ще до 23 січня", - написав Чжу Джун. Нагадаємо, переговори нападника з "Челсі" про новий дворічний контракт фактично зайшли в глухий кут. Нинішня угода івуарійця закінчується в червні цього року. |
|
|
|
|
|
#56 |
|
Передовик
смт.Верхнє Синьовидне
|
Гладкий може перейти у "Волинь"
Нападник "Дніпра" Олександр Гладкий близький до переходу у "Волинь". У послугах футболіста зацікавлений наставник луцького клубу Анатолій Дем'яненко. Скоріш за все форвард буде виступати за волинян в оренді. Нагадаємо, Гладкий не потрапив до списку гравців, які вирушили перший збір команди Хуанде Рамоса в Іспанію.
|
|
|
#57 |
|
Передовик
Ukraine
|
Лакі Ідахор підсилить луганську Зорю?
Екс-нападник сімферопольської "Таврії" Лакі Ідахор в нинішньому міжсезонні зайнятий пошуками нової команди, оскільки восени він покинув колектив Семена Альтмана на правах вільного агента. Зараз футболіст розглядає пропозиції, серед яких є варіант працевлаштування в луганській "Зорі". Не виключено, що в найближчому майбутньому нігерієць приєднається до команди Юрія Вернидуба і спробує проявити себе на зборах |
|
|
|
|
|
#58 |
|
Передовик
смт.Верхнє Синьовидне
|
Снейдер залишиться в "Інтері" - агент
Агент півзахисника міланського "Інтера" Веслі Снайдера впевнений в тому, що його клієнт не стане міняти місце роботи. Останнім часом у пресі почастішали чутки про можливий перехід Снейдера в один з манчестерських клубів. Але його агент Сорен Лербю дотримується іншої думки. "Я не сумніваюся в тому, що Снейдер залишиться в "Інтері". Не так давно Веслі сам сказав, що на 90 відсотків упевнений в цьому. Чому не на 100? Снейдер не намагається приховати проблеми, які є з керівництвом клубу і тренерським штабом. Та й у футболі може трапитися все, що завгодно", - заявив Лербю.
|
|
|
#59 |
|
Учасник
![]() Реєстрація: 29.04.2011
Дописи: 98
Мій ресівер: openbox s1. orton
|
Вагнера Лава кличуть до "Фламенго" за 8 млн
Представники "Фламенго" вирушають до Москви, щоб продовжити переговори з ЦСКА про перехід нападаючого Вагнера Лава, інформує Globoesporte.com. Бразильський клуб заручився підтримкою інвестора і тепер готовий заплатити за форварда 8 мільйонів євро. Втім, ЦСКА,
|
|
|
|
#60 |
|
Учасник
![]() Реєстрація: 29.04.2011
Дописи: 98
Мій ресівер: openbox s1. orton
|
ЦСКА придбав гравця АЗ
ЦСКА підтвердив перехід півзахисника АЗ Понтуса Вернблума, інформує офіційний сайт клубу. Шведський хавбек підписав контракт з армійцями на 4,5 роки. Вчора ввечері Вернблум прибув до іспанського Кампоамора і приєднався до команди, яка проводить тренувальний збір.
|
|
![]() |
| Закладки |
|
|