SAT
Шарінг IPTV тест VPN тест

Допомаємо хлопцям які на війні! Зараз як ніколи НАША країна потребує допомоги
Форум - Супутникового телебачення SAT-PROF  

Назад   Форум - Супутникового телебачення SAT-PROF > Вітальня - SaT-PRoF.CoM.Ua > Спорт на SAT-TV

Примітки

Створення нової теми Відповідь

Параметри теми Параметри перегляду
Старий 08.02.2012, 20:25   #51
karpinets2710
Передовик

Дописи: 1.370
Ukraine
Мій ресівер: Orton 4100C
Типово

Гладкий хоче грати у Волині, а не в Карпатах

У виставленого дніпропетровським клубом на трансфер 24-річного Олександра Гладкого, крім можливого переходу у "Волинь" на правах оренди, є ще один варіант продовження кар'єри.

Інтерес до нападника проявляють львівські "Карпати".

Львівський варіант футболіст розглядатиме у випадку невдачі на переговорах з "Волинню". Поки ж форвард працює з молодіжним складом дніпропетровців, повідомляє "Український футбол".
karpinets2710 зараз поза форумом   Відповісти з цитуванням
Старий 08.02.2012, 20:29   #52
2vanya2
Передовик

Вік: 29
Дописи: 3.083
смт.Верхнє Синьовидне
Мій ресівер: GLOBO 8300A
Типово

"Динамо" з "Рубіном" зіграє двічі

У четвер, 9 лютого, крім фіналу "Marbella Cup 2012", у якому зустрінуться київське "Динамо" та казанський "Рубін" (початок о 19:30), команди проведуть ще одну зустріч.

У ній тренери задіють футболістів, що мали останнім часом мало ігрової практики, пише прес-служба киян.

Цей матч відбудеться на одному з полів футбольного центру Марбельї, початок о 12:00 за київським часом.

Формат зустрічі - 2 тайми по 30 хвилин кожен.
Старий 08.02.2012, 23:13   #53
2vanya2
Передовик

смт.Верхнє Синьовидне
Типово

Веремєєв: На пропозицію "Динамо" погодився не одразу

Перш ніж повернутися у структуру київського "Динамо" на посаду зама спортивного директора Володимир Веремєєв серйозно вагався.

У цьому фахівець зізнався "Спорт-Экспрессу в Украине", повідомляє офіційний сайт клубу.

"Повернутися в рідну команду запропонували відразу після Нового року. Заручившись підтримкою президента, Олексій Михайличенко повідомив мені про прохання клубу допомогти в організації процесів, якими він займається в якості спортивного директора", - сказав він.

"Зізнаюся чесно, погодився далеко не одразу. Справа в тому, що на той момент у мене вже була одна пропозиція - мій хороший товариш попросив допомогти йому тренувати одну з футбольних команд. Пізніше, коли цей варіант зірвався, я вирішив, що все ж краще буде повернутися в "Динамо", - продовжив він.

За словами Веремєєва, наскільки він зрозумів, раніше в "Динамо" не було такої посади.

"Якихось певних обов'язків немає - в основному це селекція, взаємодія між першою командою, молодіжним складом і "Динамо-2", робота з дитячою школою. В цілому, наша задача - відродити напрям, який колись приносило команді хороші плоди. На жаль, в клубі склалася ситуація, коли керівництво вкладає дуже багато грошей в школи, а коефіцієнт віддачі залишається дуже слабким", - визнає він.

"Ще під час перебування тренером збірної я виступав за скорочення кількості іноземців в українському чемпіонаті. Упевнений, якби ліміт збільшився, ми б змогли побачити більше талановитих хлопців в збірній на Євро-2012". - вірить він.
Старий 09.02.2012, 10:10   #54
karpinets2710
Передовик

Ukraine
Типово

Михалик набирає форму, а в Мілевського гастрит

Тарас Михалик, який поступово приєднується до загальної групи "Динамо", вчора працював практично без обмежень.

Повноцінним пройшло тренування для Олега Гусєва, який ще недавно мав проблеми з попереком.

Як завжди з повною самовіддачею працював Мілевський, хоча напередодні йому довелося трохи полежати в ліжку - лікарі діагностували гастрит.
Старий 09.02.2012, 10:19   #55
BMW
Передовик

Вік: 26
Дописи: 666
Ukraine
Мій ресівер: openbox AF 1700 x-730 PVR
Типово

"Кривбас" проведе спаринг з "Краснодаром"

Криворізький "Кривбас" дізнався суперників по третьому тренувальному зборі.

Так 16 лютого криворізька команда має зустрітись з угорським клубом "Уйпешт" (Будапешт), 18 суперником "Кривбасу" стане сербський клуб "Войводіна" (Нові Сад), а 22 лютого підопічним Максимова протистоятиме клуб російської Прем’єр-ліги – ФК "Краснодар".

Нагадаємо, нещодавно "Кривбас" провів спаринг з "Словацко".
Старий 09.02.2012, 12:37   #56
2vanya2
Передовик

смт.Верхнє Синьовидне
Типово

Таргамадзе повертається в "Іллічівець"

Півзахисник "Шахтаря" Давид Таргамадзе найближчі півроку проведе в оренді в "Іллічівці".

Про це заявив тренер донецької команди Олександр Спірідон в інтерв`ю "Спорт-Экспресс в Украине".

"Таргамадзе підтвердив свої неабиякі індивідуальні якості, але за неповні два тижні не можливо, будь ти хоч вундеркіндом, осягнути нашу гру. Тому завершальний збір Давид проведе в "Іллічівці" і до літа ми спостерігатимемо за його виступами в маріупольському клубі", - розповів Спірідон.
Старий 09.02.2012, 18:12   #57
2vanya2
Передовик

смт.Верхнє Синьовидне
Типово

"Говерла" зіграє з "Насафом"

У графіку спарингів ужгородської "Говерли-Закарпаття", яка нині проводить навчально-тренувальний збір в турецькій Анталії, відбулися деякі зміни.

Як повідомляє офіційний сайт клубу, 14 лютого суперником ужгородців замість луганської "Зорі" стане узбецький "Насаф" (Карші), котрий здобув срібні нагороди в узбецькій "Олій лізі" (вищій лізі) у сезоні, що завершився.
Старий 09.02.2012, 19:30   #58
karpinets2710
Передовик

Ukraine
Типово

Бертольо залишиться у Динамо до кінця збору

Аргентинський легіонер київського "Динамо" Факундо Бертольо, всупереч чуткам про перехід до бразильського "Греміо", залишається в розташуванні команди Юрія Сьоміна.

Сьогодні аргентинець взяв участь у першій контрольній грі киян проти казанського "​ ​Рубіна" (0:0), провівши на полі першу половину зустрічі (команди грали два тайми по 30 хвилин). У другому таймі Бертольо замінив Владислав Калитвинцев.

За інформацією "Чемпіонат.com", як мінімум до кінця збору в Марбельї Бертольо розташування "Динамо" точно не покине. Гравець дійсно знає про інтерес з боку "Греміо", про що він повідомив у своєму "твіттері", проте поки що контакти обмежуються загальними розмовами за участю агентів - самі клуби в переговорний процес ще не вступали.
Старий 09.02.2012, 19:35   #59
karpinets2710
Передовик

Ukraine
Типово

Поновлення чемпіонату України відклали

Як повідомлялося раніше, перший поєдинок весняної частини чемпіонату України між сімферопольською "Таврією" та донецьким "Металургом" повинен був відбутися 2-го березня.

Дирекція Прем'єр-ліги Україна отримала лист від "Таврії" з проханням перенести поєдинок 21-го туру на неділю, 4-го березня. Це пов'язано з тим, що 29-го лютого у Європі пройдуть матчі національних та молодіжних збірних. У різні збірні будуть викликані футболісти кримської команди.

ФК "Металург" дав свою згоду на перенесення поєдинку з 2-го на 4-е березня. Дирекція Прем'єр-ліги Україна затвердила перенесення матчу "Таврія" — "Металург". Отже, поєдинок в Сімферополі відбудеться 4-го березня і розпочнеться о 18:30.
Старий 09.02.2012, 19:36   #60
karpinets2710
Передовик

Ukraine
Типово

Перший матч Динамо - Рубін закінчився нічиєю

Київська та казанська команди провели перший матч з експерементальними складами тривалістю по 30 хвилин кожен тайм.

Як повідомляє офіційний сайт киян, підопічні Юрія Сьоміна протягом майже всього поєдинку володіли ініціативою, але забити не зуміли. А у Рубіна найнебезпечніший момент виник вже в кінці зустрічі. Після помилки Шепші Єременко вивів Портнягіна на побачення з Бойком, і той пробив в штангу воріт.

Динамо - Рубін 0:0

Динамо: Бойко, Лухтанов, Алмейда, Юссуф, Шепші, Корреа, Михалик, Рибалка, Гусєв, Ескобар, Бертольо (Калітвінцев, 31)

Рубін: Рижиков, Устинов, Навас, Квірквелія, Бистров, Джалілов, Єременко, Рязанцев (Бочаров, 31), Джонатан, Касаєв (Нуров, 31), Оразсахедов (Портнягін, 31)
Відповідь

Закладки

Мітки
......

Ваші права у розділі
Ви не можете створювати теми
Ви не можете писати дописи
Ви не можете долучати файли
Ви не можете редагувати дописи

BB-код є Увімк.
Усмішки Увімк.
[IMG] код Увімк.
HTML код Вимк.

Швидкий перехід

Схожі теми
Тема Автор Розділ Відповідей Останній допис
Новини тенісу U4EL Теніс 1397 30.01.2026 09:13
Новини футболу slavko1235 Спорт на SAT-TV 2957 23.05.2025 13:44
Новини Abs 1 75.0°e sat-prof Транспондери 313 13.03.2021 09:58
Новини DTH провайдерів. SLAVASAM Транспондери 174 24.09.2015 16:34

Часовий пояс GMT +3. Поточний час: 00:13.

vBulletin 3.8.4 ; Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2010
Львівський форум