![]() |
|
|
#51 |
|
Передовик
![]() Реєстрація: 08.05.2011
Дописи: 1.370
Ukraine
Мій ресівер: Orton 4100C
|
Гладкий хоче грати у Волині, а не в Карпатах
У виставленого дніпропетровським клубом на трансфер 24-річного Олександра Гладкого, крім можливого переходу у "Волинь" на правах оренди, є ще один варіант продовження кар'єри. Інтерес до нападника проявляють львівські "Карпати". Львівський варіант футболіст розглядатиме у випадку невдачі на переговорах з "Волинню". Поки ж форвард працює з молодіжним складом дніпропетровців, повідомляє "Український футбол". |
|
|
|
|
|
#52 |
|
Передовик
![]() Реєстрація: 06.06.2011
Вік: 29
Дописи: 3.083
смт.Верхнє Синьовидне
Мій ресівер: GLOBO 8300A
|
"Динамо" з "Рубіном" зіграє двічі
У четвер, 9 лютого, крім фіналу "Marbella Cup 2012", у якому зустрінуться київське "Динамо" та казанський "Рубін" (початок о 19:30), команди проведуть ще одну зустріч. У ній тренери задіють футболістів, що мали останнім часом мало ігрової практики, пише прес-служба киян. Цей матч відбудеться на одному з полів футбольного центру Марбельї, початок о 12:00 за київським часом. Формат зустрічі - 2 тайми по 30 хвилин кожен.
|
|
|
#53 |
|
Передовик
смт.Верхнє Синьовидне
|
Веремєєв: На пропозицію "Динамо" погодився не одразу
Перш ніж повернутися у структуру київського "Динамо" на посаду зама спортивного директора Володимир Веремєєв серйозно вагався. У цьому фахівець зізнався "Спорт-Экспрессу в Украине", повідомляє офіційний сайт клубу. "Повернутися в рідну команду запропонували відразу після Нового року. Заручившись підтримкою президента, Олексій Михайличенко повідомив мені про прохання клубу допомогти в організації процесів, якими він займається в якості спортивного директора", - сказав він. "Зізнаюся чесно, погодився далеко не одразу. Справа в тому, що на той момент у мене вже була одна пропозиція - мій хороший товариш попросив допомогти йому тренувати одну з футбольних команд. Пізніше, коли цей варіант зірвався, я вирішив, що все ж краще буде повернутися в "Динамо", - продовжив він. За словами Веремєєва, наскільки він зрозумів, раніше в "Динамо" не було такої посади. "Якихось певних обов'язків немає - в основному це селекція, взаємодія між першою командою, молодіжним складом і "Динамо-2", робота з дитячою школою. В цілому, наша задача - відродити напрям, який колись приносило команді хороші плоди. На жаль, в клубі склалася ситуація, коли керівництво вкладає дуже багато грошей в школи, а коефіцієнт віддачі залишається дуже слабким", - визнає він. "Ще під час перебування тренером збірної я виступав за скорочення кількості іноземців в українському чемпіонаті. Упевнений, якби ліміт збільшився, ми б змогли побачити більше талановитих хлопців в збірній на Євро-2012". - вірить він.
|
|
|
#54 |
|
Передовик
Ukraine
|
Михалик набирає форму, а в Мілевського гастрит
![]() Тарас Михалик, який поступово приєднується до загальної групи "Динамо", вчора працював практично без обмежень. Повноцінним пройшло тренування для Олега Гусєва, який ще недавно мав проблеми з попереком. Як завжди з повною самовіддачею працював Мілевський, хоча напередодні йому довелося трохи полежати в ліжку - лікарі діагностували гастрит. |
|
|
|
|
|
#55 |
|
Передовик
![]() Реєстрація: 14.08.2011
Вік: 26
Дописи: 666
Ukraine
Мій ресівер: openbox AF 1700 x-730 PVR
|
"Кривбас" проведе спаринг з "Краснодаром"
![]() Криворізький "Кривбас" дізнався суперників по третьому тренувальному зборі. Так 16 лютого криворізька команда має зустрітись з угорським клубом "Уйпешт" (Будапешт), 18 суперником "Кривбасу" стане сербський клуб "Войводіна" (Нові Сад), а 22 лютого підопічним Максимова протистоятиме клуб російської Прем’єр-ліги – ФК "Краснодар". Нагадаємо, нещодавно "Кривбас" провів спаринг з "Словацко".
|
|
|
|
#56 |
|
Передовик
смт.Верхнє Синьовидне
|
Таргамадзе повертається в "Іллічівець"
Півзахисник "Шахтаря" Давид Таргамадзе найближчі півроку проведе в оренді в "Іллічівці". Про це заявив тренер донецької команди Олександр Спірідон в інтерв`ю "Спорт-Экспресс в Украине". "Таргамадзе підтвердив свої неабиякі індивідуальні якості, але за неповні два тижні не можливо, будь ти хоч вундеркіндом, осягнути нашу гру. Тому завершальний збір Давид проведе в "Іллічівці" і до літа ми спостерігатимемо за його виступами в маріупольському клубі", - розповів Спірідон.
|
|
|
#57 |
|
Передовик
смт.Верхнє Синьовидне
|
"Говерла" зіграє з "Насафом"
У графіку спарингів ужгородської "Говерли-Закарпаття", яка нині проводить навчально-тренувальний збір в турецькій Анталії, відбулися деякі зміни. Як повідомляє офіційний сайт клубу, 14 лютого суперником ужгородців замість луганської "Зорі" стане узбецький "Насаф" (Карші), котрий здобув срібні нагороди в узбецькій "Олій лізі" (вищій лізі) у сезоні, що завершився.
|
|
|
#58 |
|
Передовик
Ukraine
|
Бертольо залишиться у Динамо до кінця збору
![]() Аргентинський легіонер київського "Динамо" Факундо Бертольо, всупереч чуткам про перехід до бразильського "Греміо", залишається в розташуванні команди Юрія Сьоміна. Сьогодні аргентинець взяв участь у першій контрольній грі киян проти казанського " Рубіна" (0:0), провівши на полі першу половину зустрічі (команди грали два тайми по 30 хвилин). У другому таймі Бертольо замінив Владислав Калитвинцев. За інформацією "Чемпіонат.com", як мінімум до кінця збору в Марбельї Бертольо розташування "Динамо" точно не покине. Гравець дійсно знає про інтерес з боку "Греміо", про що він повідомив у своєму "твіттері", проте поки що контакти обмежуються загальними розмовами за участю агентів - самі клуби в переговорний процес ще не вступали. |
|
|
|
|
|
#59 |
|
Передовик
Ukraine
|
Поновлення чемпіонату України відклали
![]() Як повідомлялося раніше, перший поєдинок весняної частини чемпіонату України між сімферопольською "Таврією" та донецьким "Металургом" повинен був відбутися 2-го березня. Дирекція Прем'єр-ліги Україна отримала лист від "Таврії" з проханням перенести поєдинок 21-го туру на неділю, 4-го березня. Це пов'язано з тим, що 29-го лютого у Європі пройдуть матчі національних та молодіжних збірних. У різні збірні будуть викликані футболісти кримської команди. ФК "Металург" дав свою згоду на перенесення поєдинку з 2-го на 4-е березня. Дирекція Прем'єр-ліги Україна затвердила перенесення матчу "Таврія" — "Металург". Отже, поєдинок в Сімферополі відбудеться 4-го березня і розпочнеться о 18:30. |
|
|
|
|
|
#60 |
|
Передовик
Ukraine
|
Перший матч Динамо - Рубін закінчився нічиєю
Київська та казанська команди провели перший матч з експерементальними складами тривалістю по 30 хвилин кожен тайм. Як повідомляє офіційний сайт киян, підопічні Юрія Сьоміна протягом майже всього поєдинку володіли ініціативою, але забити не зуміли. А у Рубіна найнебезпечніший момент виник вже в кінці зустрічі. Після помилки Шепші Єременко вивів Портнягіна на побачення з Бойком, і той пробив в штангу воріт. Динамо - Рубін 0:0 Динамо: Бойко, Лухтанов, Алмейда, Юссуф, Шепші, Корреа, Михалик, Рибалка, Гусєв, Ескобар, Бертольо (Калітвінцев, 31) Рубін: Рижиков, Устинов, Навас, Квірквелія, Бистров, Джалілов, Єременко, Рязанцев (Бочаров, 31), Джонатан, Касаєв (Нуров, 31), Оразсахедов (Портнягін, 31) |
|
|
|
![]() |
| Закладки |
| Мітки |
| ...... |
|
|
Схожі теми
|
||||