![]() |
|
|
#51 |
|
Передовик
![]() Реєстрація: 09.02.2011
Вік: 55
Дописи: 646
|
Займаюся монтажем дротів і різноманітного обладнання протягом 17 років. Приходилось монтувати в різних приміщеннях з різноманітних стилажів і драбин тощо... Вважаю найкращим помічником у такій справі дрель BOSCH (800 Ват) подвійна змінна головка SDS+ (зажим сверла), та під звичайне сверло. Легка,проста,надійна (якщо дійсно фірмова, бо є багато підробок). Треба за нею слідкувати вчасно змащувати, протирати патрон від цементу та цегли. Якщо шануєте працює добре і надійно.
|
|
|
#53 |
|
Передовик
|
Все що легше 2 кг. це не перфораторні дрелі, а " стоматологічні бори". Багато шуму(якщо по бетону чи моноліту). В цегі сверлить якщо суха. В мокрій горить сверло,"пускає пару". Не сверління а мука. Та хіба ми українці слабаки? Наші предки воювали мечем вагою в 30 кг. То що нам тих 2 кг. Зато сверлить як "шепче". Серце радія за таку роботу.
|
|
|
#55 |
|
Учасник
![]() Реєстрація: 31.07.2010
Вік: 30
Дописи: 156
Мій ресівер: Orton 4100c
|
|
|
|
|
|
|
#57 |
|
Учасник
![]() Реєстрація: 31.07.2010
Вік: 30
Дописи: 156
Мій ресівер: Orton 4100c
|
Прислухайтеся поради argonavt79
|
|
|
|
|
|
#58 |
|
Передовик
|
Молот,шлямбур і кирка. Все що було в мужика. А тепер прийшов прогрес, BOSCH гризе стіну як пес. Та прийде така пора, що буде без мужика, діри в стінах воротить і тарілки скрізь ліпить. Робот, Вася, мужичок, але це наступний крок. А пока берем у руки те що маєм і без скуки,сверлим,ліпим і чіпляєм що вже маєм то вже маєм.
![]() Та якщо серйозно то японці вже давно на основі пєзоелемента зробили перфаратор вагою до 100-о грам і довбає він дай Боже. Показували в Києві можливості перфаратору у вигляді канселярської ручки. Граніт довбає як масло. Ціна астрономічна. 20 тисяч євро. Тут все життя треба ставити тарілки і то не заробиш.
Дякуйте Богу за прожитий день. За спожитий хліб, за здоров`я, і ласки які Він нам посилає. Востаннє редагував argonavt79: 28.05.2011 о 12:25. |
|
|
|
|
|
#59 |
|
Передовик
![]() Реєстрація: 16.06.2010
Вік: 66
Дописи: 447
|
На мій погляд для установщика ідіальний інструмент.
Перфоратор Makita HR1830 (HR 1830) Патрон SDS-Plus Мощность 440 Вт. Энергия удара 1.2 Дж. Макс. число оборотов 1500 об/мин. Макс. число ударов 5500 уд/мин. Макс. диаметр сверления: в бетоне/металле/дереве 18/13/24 мм Вес 1,7 кг. |
|
|
|
|
|
#60 |
|
Передовик
|
Перфоратор Makita хороший інструмент. Дорожчий від BOSCH . Та 400 Ват слабуватий для сверління в капітальних стінах товщиною 60 -80 сантиметрів. Треба як мінімум в два рази потужнішого. Хіба використовувати для кріплення антени, а провід випускати через віконну раму. Та це не завжди подобається клієнтам.
|
![]() |
| Закладки |
|
|
Схожі теми
|
||||
| Тема | Автор | Розділ | Відповідей | Останній допис |
| Інструкція налаштування шарінгу через Ethernet порт | hmura | Globo (Orton) -Х402p- 403 HD | 1 | 27.05.2011 20:48 |