![]() |
|
|
|
|
#1 |
|
Передовик
![]() Реєстрація: 29.06.2010
Дописи: 4.185
|
2010 рік. Зустрічаються росіянин з українцем. Заходить мова про президентів:
— Наш президент настоящий патриот, — каже росіянин. — Все делает для блага России! — Подумаєш, здивував...— зауважує українець. — Наш також... З життя депутатів: У Верховну Раду надійшов на розгляд проект нової Конституції, що складається усього з двох пунктів: 1. Не убий. 2. Не укради. В даний момент депутати працюють над поправками. |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Передовик
|
Йдуть два кума по дорозі, коли - Вжик!..- їх обігнав мотоцикліст без голови. Глянули куми один на одного з подивом й пішли далі.
Коли знову - Вжик!.. - мотоцикліст знову без голови. Знову здивувались куми і йдуть собі далі. В третій раз - Вжик!.. - знову мотоцикліст і знову без голови. Тоді один і говорить: - Послухайте, куме, що це робиться - нічого не розумію? - Здається, куме, вам потрібно косу на друге плече перекласти... |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Передовик
![]() Реєстрація: 13.03.2010
Дописи: 1.433
|
П’яний чоловік повертається додому і, щоб не обходити далеко, лізе через тин. Довго йому це не вдається. Тоді він звертається до святих за поміччю.
— Святий Миколаю, допоможи, святий Петре, підсади, святий Михаїле, підштовхни! Нарешті перевалюється через тин і падає. — Та тихіше ви, — каже п’яничка. — Не всі зразу! |
|
|
|
|
|
#5 |
|
Передовик
|
Пішов Янукович до ворожки.
Та каже: "Будеш президентом, керуватимеш Україною, але помреш в день українського національного свята". Янукович простить уточнити: "В день якого свята: в День незалежності, в річницю Конотопської битви, в День Соборності..." Ворожка: "Точної дати я сказати не можу. Але, в який день помреш, той і буде днем українського національного свята" |
|
|
|
|
|
#7 |
|
Передовик
![]() Реєстрація: 13.03.2010
Дописи: 1.433
|
Прибігає чоловік додому та до дружини репетує:
- Жінко, збирай речі, я мільйон в лотерею виграв. Дружина в шоковому стані не знає що робити... - То ж які речі збирати, літні чи зимові (куди ж ми поїдемо...) ??? Чоловікзі злістю: - Та всі збирай та вй*буй звідси... |
|
|
|
|
|
#8 |
|
Moderator
![]() Реєстрація: 13.09.2010
Дописи: 6.630
Ukraine
|
ЗВЕРНЕННЯ ДО ПЕРШОКЛАСНИКА
Дорогий першокласнику! Ти тримаєш першу книжку у своєму житті, але є люди, котрим, як і тобі, потрібні знання, тому порхання, підтримай акцію милосердя. Надішли свій буквар за адресою: 01220, м. Київ, вул. Банкова, Адміністрація Президента України... |
|
|
|
|
|
#10 |
|
Передовик
|
Їде негр у вишиванці у львівському трамваї і читає газету “За вільну Україну”.
Чоловік із села, побачивши це, не витримує: - Скажіть, а ви вмієте читати по-українськи? - Звісно... - І розумієте українську? - Розумію, адже я – щирий українець. - А я тоді хто? - Не знаю... З вигляду – або жид, або москаль. |
|
|
|
![]() |
| Закладки |
| Мітки |
| анектоди від sat-prof, піднімаємо собі настрій |
|
|
Схожі теми
|
||||
| Тема | Автор | Розділ | Відповідей | Останній допис |
| КАРТА РОЗДІЛУ - найцікавіші та актуальні теми | sat-prof | Офтопік (теревеньки) | 1 | 13.11.2025 16:22 |
| Чистка лазера DVD-CD | sat-prof | DVD | 0 | 24.05.2014 15:37 |