![]() |
|
|
#671 |
|
Передовик
![]() Реєстрація: 08.05.2011
Дописи: 1.370
Ukraine
Мій ресівер: Orton 4100C
|
Діакате може переїхати в Іспанію
Новачок елітного дивізіону іспанського "Гранада" має намір підсилитися захисником київського "Динамо" Діакате. Нагадаємо, останній сезон Пап Діакате провів в "Ліоні" на правах оренди, причому французький клуб у підсумку так і не викупив трансфер гравця. |
|
|
|
|
|
#672 |
|
Передовик
![]() Реєстрація: 06.06.2011
Вік: 30
Дописи: 3.083
смт.Верхнє Синьовидне
Мій ресівер: GLOBO 8300A
|
"Гірники" знялися в кліпі на пісню "Шахтар".
Футболісти донецького "Шахтаря" і головний тренер команди Мірча Луческу подалися в шоу-бізнес. Щоправда, не на довго, а лише на два дні. Саме стільки тривали зйомки кліпу Гайтани на пісню "Шахтар", головними дійовими особами якого і стали "гірники". Зйомки проходили на "Донбас-Арені". І за сценарієм гравці "Шахтаря" повинні були співати і веселиться під час футбольного матчу. А Мірчі Луческу дісталася, мабуть, найцікавіша роль. На чисто російською мовою він закликав своїх гравців не забувати, що в першу чергу вони футболісти: пісні-піснями, а тренування передусім. І, за сценарієм, звернув всю їх пісенну вечірку. "Гірникам" зйомки в музичному кліпі припали до душі. "Це робота, і кожен тут займається своєю справою. Тут, напевно, ми схожі з артистами в плані виконання своєї роботи. Кожен викладається повністю заради своїх уболівальників, глядачів, намагається заслужити їхню увагу, щоб бути ще більш відомим... Мені дуже цікавий сам процес зйомки, цікаво, як виглядає шоу-бізнес зсередини ", - сказав Олексій Гай, який на зйомках кліпу, як повідомляє прес-служба" Шахтаря", відкрив у собі співочий талант. Капітан "Шахтаря" Даріо Срна також зазначив, що відчував себе комфортно на знімальному майданчику. " Якби я сам знімався, то мені було б некомфортно, а так у нас була чудова компанія - чотири друга, які весь час жартували, хороша Гайтана та інші дівчата теж. Взагалі, всі люди, які працювали над цим кліпом, дуже приємні. З нетерпінням чекаємо презентації ролика ", - сказав він. Сама ж Гайтана зазначила позафутбольні таланти футболістів "Шахтаря". Особливо її вразив Срна. "Найвеселіше завжди танцює Даріо Срна, він найактивніший, тому найбільше мені імпонує", - сказала співачка.
|
|
|
#673 |
|
Moderator
![]() Реєстрація: 14.05.2010
Вік: 37
Дописи: 658
Вінницька обл.
Мій ресівер: Galaxy Innovations S8120; Cosmosat 7100
|
Карпати знову без глядача
![]() Матч за участю «Карпат» в розіграші Ліги Європи не покаже жоден з українських телеканалів У вирішальному перед груповим етапом раунді Ліги Європи львівським «Карпатам» доведеться зіграти з грецьким ПАОКом, перший матч з яким відбудеться вже в майбутній четвер 18 серпня в Салоніках. Як стало відомо Sport.ua, український вболівальник, як і в попередньому раунді Ліги Європи за участю «Карпат», не побачить гру своєї улюбленої команди по ТБ. Єдиний канал, який міг взятися за трансляцію даного поєдинку, ТК «Футбол +» повідомив нам, що з приводу організації показу матчу до керівництва каналу ніхто не звертався. Прес-служба львівського клубу коментувати ситуацію відмовилася, пославшись на відсутність інформації. Як відомо, гру інших чотирьох представників України в Лізі Європи наш вболівальник зможе споглядати в прямому ефірі. Телеканал 2 +2 покаже одразу два матчі Ліги Європи - «Літекс» - «Динамо» Київ (19:45) і «Металіст» - «Сошо» (21:30). По одному матчу покажуть телеканали «Футбол» та 1 +1 - «Ворскла» - «Динамо» Бухарест (20:00) і «Фулхем» - «Дніпро» (21:30) відповідно.
|
|
|
#674 |
|
Moderator
Вінницька обл.
|
Форлан переходить в Інтер
![]() «Нерадзуррі» знайшли заміну Ето'О Як повідомляє AS, уругвайський нападаючий мадридського «Атлетіко» Дієго Форлан замінить в «Інтері» перейшов в «Анжи» Самюеля Ето'О. Сам Форлан вже дав згоду на трансфер, а керівництво «Інтера» чекає завершення переходу Ето'О в махачкалінський клуб, після чого приступить до процедури підписання уругвайця. Нагадаємо, що мадридський «Атлетико», вже продав цього літа в «Манчестер Сіті» іншого свого нападника Серхіо Агуеро, готується провернути трансфер Фалькао з «Порту». Великій кругообіг нападників у природі ...
|
|
|
#675 |
|
Moderator
Вінницька обл.
|
Жадсона продадут за 10 миллионов?
![]() «Арсенал» продолжает интересоваться плеймейкером «Шахтера» Британские СМИ продолжают сватать Жадсона в «Арсенал», которому нужно заменить кем-нибудь Сеска Фабрегаса (а в перспективе и Насри). Как пишет Daily Mail, трансфер бразильца оценивается в 10 миллионов фунтов. Как известно, Мирча Луческу подтвердил интерес «Арсенала» к этому футболисту, хотя Арсен Венгер такую информацию опровергал. Но верить Венгеру в вопросах трансферов ни в коем случае нельзя, ведь всего лишь в пятницу он говорил, что Фабрегас не уйдет. Жадсон написал в своем твиттере, что «если все пойдет хорошо, то скоро у него будут новости».
|
|
|
#676 |
|
Moderator
Вінницька обл.
|
Гармаш оштрафований на велику суму
![]() Півзахисник київського «Динамо» чекає покарання Прем'єр-ліги Вчора під час трансляції програми «Футбольні пристрасті» президент київського «Динамо» Ігор Суркіс заявив про те, що півзахисник команди Денис Гармаш був оштрафований на солідну суму за червону картку в матчі проти столичного «Арсеналу». - Я ні в чому не дорікаю арбітра матчу, - говорить Суркіс. - Більше того, гравець наш оштрафований на велику суму. Сам же футболіст за свою поведінку публічно вибачився. Тепер ми приймемо будь-яке рішення Прем'єр-ліги щодо терміну дискваліфікації Гармаша. Як стало відомо Sport.ua, Гармаш за нецензурну лайку на адресу арбітра може отримати від трьох матчів дискваліфікації від контрольно-дисциплінарного комітету української Прем'єр-ліги.
|
|
|
#677 |
|
Moderator
Вінницька обл.
|
Ярослав Ракицький: «Я не симулював»
![]() Захисник «Шахтаря» завжди мріяв грати за збірну Україну Захисник донецького «Шахтаря» Ярослав Ракицький прокоментував підозри головного тренера збірної України Олега Блохіна, ніби «гірник» несерйозно ставиться до національної команди. - Про те, що я не хочу виступати в національній команді, навіть мови бути не може, запевняю! Це ж збірна Україна, а я - українець!, - Заявив Ракицький. - Що я можу сказати? Це думка, що склалася у наставника, але я точно кажу, що хочу виступати за збірну. Це команда, в яку я дуже довго хотів потрапити, і потрапив, - про який небажання можна говорити? Ярослав поскаржився на травму, але запевнив, що зіграв за клуб, бо коліно попустило. - Взагалі, коліно все ще турбує мене трохи після операції, іноді «вистачає». У той момент у мене воно не просто поболювало, а запалилася. Відразу ж після повернення до Донецька я поїхав до клубних лікарів, з якими і лікувався, і вони приступили до різного роду процедур. Три-чотири дні - і мені стало легше, тому я зміг взяти участь в грі з дніпропетровським «Дніпром». Перед грою мені ще зробили знеболюючий укол ». Нагадаємо, що Ракицький разом з нападником київського «Динамо» Андрієм Ярмоленко не зіграли у матчі Україна - Швеція через травми. Однак через кілька днів зіграли по 90 хвилин у матчах 6-го туру Прем'єр-ліги. Наставник «синьо-жовтих» Олег Блохін запідозрив обох гравців у симуляції травм і заявив, що рішення по «симулянтам» візьме пізніше.
|
|
|
#678 |
|
Передовик
![]() Реєстрація: 24.12.2010
Вік: 39
Дописи: 1.765
Рівненська обл.
Мій ресівер: ORTON 4050c
|
Офіційно: Бєлік - гравець запорізького Металурга
Колишній нападник збірної України виступатиме у Першій лізі. Останні три роки 30-річний Бєлік значився в Дніпрі, але зіграв лише 25 матчів, в яких забив 4 голи. Олексій є вихованцем Шахтаря, кольори якого захищав і з 1999-го по 2008-й роки. Також на його рахунку 4 поєдинки в складі німецького Бохума, куди гравця віддавали в оренду. За збірну Україну Бєлік дебютував у 2004-му році, зіграв 20 матчів, відзначився 5 разів. Як повідомляє офіційний сайт Металурга, з досвідченим нападаючим підписано "довгостроковий" контракт.
|
|
|
|
#679 |
|
Передовик
![]() Реєстрація: 12.07.2011
Вік: 47
Дописи: 1.512
Мій ресівер: globo 4100c
|
У минулому сезоні єврокубків "Шахтар" заробив у вісім разів більше за "Динамо"
За підсумками минулого сезону Ліги чемпіонів донецький "Шахтар" заробив 21,288,000 євро. Про це повідомляє офіційний сайт УЄФА. Нагадаємо, що "гірники" дійшли до чвертьфіналу Ліги чемпіонів, де пограли "Барселоні". Київське "Динамо" в розіграші Ліги Європи заробило 2,759,065 євро. У сезоні 2010/2011 "Динамо" у чвертьфіналі турніру зупинила "Брага".
|
|
|
|
#680 |
|
Передовик
![]() Реєстрація: 12.07.2011
Вік: 47
Дописи: 1.512
Мій ресівер: globo 4100c
|
Гра "Динамо" - "Кривбас" розпочнеться о 21:30
Матч 7-го туру Чемпіонату України за участю команди "Динамо", перенесений Загальними зборами Учасників ПЛ 16 червня 2011 р., відбудеться 21 серпня (неділя). Дирекція Прем`єр-ліги винесла таку постанову, враховуючи клопотання ФК "Динамо" від 16.08.2011 р. та звернення ФК "Кривбас" від 16.08.2011 р. Час початку зустрічі - 21:30, повідомляє офіційний сайт УПЛ.
|
|
![]() |
| Закладки |
|
|
Схожі теми
|
||||
| Тема | Автор | Розділ | Відповідей | Останній допис |
| Технічні новини телеканалів. | sat-prof | Транспондери | 3339 | 10.04.2025 17:08 |
| Новини Abs 1 75.0°e | sat-prof | Транспондери | 313 | 13.03.2021 09:58 |