SAT
Шарінг IPTV тест VPN тест

Допомаємо хлопцям які на війні! Зараз як ніколи НАША країна потребує допомоги
Форум - Супутникового телебачення SAT-PROF  

Назад   Форум - Супутникового телебачення SAT-PROF > Основні категорії форуму > Новини,українські телевізійні канали,DVB-T2 - цифрове ефірне телебачення > Транспондери

Примітки

Створення нової теми Відповідь

Параметри теми Параметри перегляду
Старий 15.12.2009, 17:35   #1
sat-prof
Administrator

Дописи: 6.648
Ukraine
Мій ресівер: Opticum 9500HD Enigma2 (ACC Авангард) +Openbox X820 (Dir320)
Exclamation Технічні новини телеканалів.

Тут пишемо тільки технічні новини телеканалів! (Без обговорень!)

Востаннє редагував savsav: 19.01.2012 о 11:54.
sat-prof зараз поза форумом   Відповісти з цитуванням
Старий 12.05.2010, 12:55   #681
SLAVASAM
Передовик

Дописи: 1.433

Типово

«Україна» планує підписати угоду з Шустером до кінця травня. На проект очікують зміни

ТРК «Україна» планує продовжити співпрацю з «Савік Шустер студія» на осінній сезон, однак формат програми буде дещо змінено. Про це ТК сказав генеральний директор ТРК «Україна» Вальдемар Дзікі.
За його словами, сьогодні контракт з продакшном ще не підписано, однак укласти нову угоду компанії планують до кінця травня.
«Ми майже закінчуємо розмову про те, як будемо формувати осінь з Савіком. Я думаю, що буде щось нове, будемо щось змінювати. Але ми хочемо продовжити співпрацю з Савіком Шустером, і ми його бачимо, як сильного партнера для нашого програмування на осінь. І я не думаю, що тут будуть якісь проблеми. Але оскільки ми зараз у переговорному процесі, сказати стовідсотково я не можу», - сказав він.
Окрім цього, на новий сезон канал планує і запуск політичного проекту Андрія Данилевича. Нагадаємо, 20 травня стартує його проект «Відкритий доступ». Однак, за словами пана Дзікого, цей проект - лише пілотна серія програм, яка складатиметься з 3-4 випусків.
«Ми хочемо подивитись, як реагуватимуть наші глядачі на цю форму. Якщо реакція буде хороша, то програма вийде у повноцінному режимі. Треба шукати різні форми для політичних ток-шоу. Тому що, на мою думку, Данилевич дуже хороший і талановитий ведучий, з яким ми плануємо працювати, і довкола нього хотілося б побудувати цікаву програму», - сказав Дзікі, зауваживши, що на каналі також розглядають кандидатури інших ведучих для проектів нового сезону.
Щоб бачити інформацію потрібна Реєстрація!
SLAVASAM зараз поза форумом   Відповісти з цитуванням
Старий 12.05.2010, 14:52   #682
hmura
Moderator

Вік: 47
Дописи: 1.577
Ukraine
Мій ресівер: GI S8895 Vu+ Uno
Типово

НТКУ підписала контракт з Савіком Шустером
Національна телекомпанія України підписала угоду з "Савік шустер студія" щодо виробництва спортивного проекту. Про це розказав генеральний директор телекомпанії Єгор Бенкендорф.

"Факт підписання контракту можу підтвердити. Також можу сказати, що це буде цікавий проект", - зазначив він.

Детальнішу інформацію щодо проекту Єгор Бенкендорф пообіцяв надати завтра, 13 травня, під час прес-конференції НТКУ.

Нагадаємо, нині "Савік Шустер студія» виробляє проект "Шустер Live" для телеканалу "Україна", та програму "Чорне та біле" для ТВі.

За матеріалами: Телекритика

hmura зараз поза форумом   Відповісти з цитуванням
Старий 12.05.2010, 14:54   #683
hmura
Moderator

Ukraine
Типово

"Квартал 95" та "Інтер" роздають зіркам подарунки
У суботу, 22 травня, о 20:30 на телеканалі "Інтер" дивіться другу програму "Під знаком Зодіаку", присвячену відомим Тельцям. Цього разу разом із ведучим Степаном Казаніним і Юрієм Стояновим свої іменини відсвяткують естрадні виконавці Маша Распутіна, Валерій Меладзе, Вікторія Дайнеко, Джамала, Alesha, гурти "Інь-Янь","Не Ангелы", Real O, а також гумористи Роман Карцев і Євген Кошовий, танцівник Влад Яма, художник з піска Наталя Нецеля та один з найсильніших людей планети Василь Вірастюк.

Тільці, як і представники інших знаків Зодіаку полюбляють сюрпризи, тому жоден із зіркових іменинників не залишиться цього дня без оригінального подарунка від творців шоу ("Студії Квартал-95" і телеканалу "Інтер").

Наприклад, дівчата з квартету Real O стали володарками першого запрошення на фінальний матч "Євро-2012"! Цей подарунок їм власноруч вручив директор адміністративного апарату МОК "Євро 2012 Україна" Олександр Нечитайло. Хто з ким буде грати у фінальному матчі Чемпіонату Європи з футболу, поки що невідомо, проте тепер достеменно відомо, хто буде очолювати команду вболівальниць.

Для учасниці конкурсу "Євробачення-2010" від України - співачки Alesha - творці шоу не обмежилися одним лише врученням подарунку, вони ще й вирішили розвіяти чутки про те, що вищезазначений пісенний конкурс у нашій країні дуже політизований. Тому вручити подарунки нашій представниці на "Євробаченні" доручили народному депутату Наталі Королевській.

- Ми сподіваємося, що в Україні буде не тільки "Євро-2012", але і "Євробачення-2011", - почала привітання Королевська. - Для цього потрібен талант, який в тебе, люба Alesha, безумовно, є. Але ми вирішили тобі подарувати ще декілька атрибутів, які тобі допоможуть завоювати перемогу. По-перше, це - скрипка, з якою переміг Олександр Рибак, і ковзани, з якими Євген Плющенко допоміг перемогти Дімі Білану.

Російській співачці Вікторії Дайнеко для того, аби отримати подарунок, треба було роздягтися прямо на сцені! Справа у тому, що їй подарували заслуженого масажиста Валерія Бабіча, який з ходу заявив: "Люба Вікторіє, хочу вам сьогодні запропонувати унікальний масаж - роздягайтеся..." Дайнеко від такого сюрпризу осторопіла. Добре, що Степан Казанін вчасно врятував ситуацію. "Подарунок - справа інтимна, - заявив він масажисту. - Тому краще отримати його у гримерці". Не знаю, чи вдалося Віці насолодитися своїм подарунком сповна, але за лаштунки вона пішла під руку з Валерієм Бабічем. "Добре поєднання прізвища і професії у нашого масажиста, - кинув навздогін парочці Юрій Стоянов. - Масажист Бабіч... Віка, тримайся!"

А ось Влад Яма, Василь Вірастюк і Євген Кошовий все ж таки роздяглися у шоу "Під знаком Зодіаку" - вони вдяглися у смугасті купальні ретро-костюми і... заспівали! Таким чином, вони представлять глядачам шоу нове пісенне тріо - "Тріо лисих".

Які "сюрпризи" дістануться Валерію Меладзе, Маші Распутиній, Джамалі та іншим зірковим Тельцям, які взяли участь у програмі "Під знаком Зодіаку", дивіться 22 травня о 20.30 на телеканалі "Інтер".

Старий 12.05.2010, 14:58   #684
hmura
Moderator

Ukraine
Типово

Нацрада додала до списку адаптованих сім телеканалів
Національна рада з питань телебачення і радіомовлення на засіданні 12 травня розширила Перелік програм, зміст яких відповідає вимогам Європейської конвенції про транскордонне телебачення і ретрансляція яких на території України не обмежується згідно з ч. 1 ст. 42 закону "Про телебачення і радіомовлення".

До так званого списку адаптованих каналів долучили:

"Еврокино" - Росія, європоказ;

"Вопросы и ответы" - Росія, пізнавальний;

"Домашние животные" - Росія, про життя домашніх тварин;

"365 дней" - Росія, документальний;

Universal Channel - Велика Британія, кінопоказ;

Sci-Fi Channel (SyFy Universal)- Велика Британія, кінопоказ;

"Психология 21" - Росія, науково-просвітницький.

Водночас Нацрада вилучила зі списку два еротичні телеканали: Spice (Голландія) і Adult Channel (Велика Британія). Як пояснила перший заступник голови Нацради Оксана Головатенко, вони були раніше долучені до списку, але регуляторний орган не отримав документів на право їх ретрансляції в Україні.

Таким чином, станом на 12 травня перелік містить 117 телеканалів.

За матеріалами: Телекритика

Старий 12.05.2010, 15:09   #685
hmura
Moderator

Ukraine
Типово

Ірма Вітовська: У "Народній зірці" у моєї героїні народне почуття гумору
Ведуча шоу "Народна зірка" розповіла, що просить Максима Неліпу жартувати з нею жорсткіше.

Ірмо, перший сезон програми "Народна зірка" виходив у записі, а другий - у прямому ефірі. За яких умов вам більше подобається працювати?
– У мене не такий великий досвід роботи телеведучою, тому важко відповісти однозначно. Ведучий повинен відчувати хронометраж програми, вміти закруглювати монолог гостей, не захоплюватися їхніми розмовами, але удавати цілковиту зацікавленість. Моя природа – ігрова. Я одразу "влажу" у партнерів, вникаю в діалог. Мені складно вийти з образу господині арт-кафе. Я навмисне зробила її схожою на ті образи, які вже грала. Якби залишалася сама собою, то випадала б із формату програми. Оскільки в реальності я трошки інша людина – жорстка, можливо, навіть агресивна, депресивна.

Кому ви найбільше симпатизуєте із зіркових учасників двох сезонів шоу?
– Вони всі різні. У першому сезоні відкриттям для мене стала Іра Білик. Вона здається закритою. Але насправді вона дуже позитивна. Потапа і Настю я знаю давно. Вважаю, що люди, наділені таким почуттям гумору, як у Потапа, дуже ерудовані. Я своє почуття гумору на програмі не показую, оскільки воно більш жорстке, близьке до сатири. У "Народній зірці" у моєї героїні народне почуття гумору. Отже, вона показує свою дурість. Тільки не в поганому значенні. Господиня арт-кафе демонструє якусь наївність, простоту…

А як ви ставитеся до учасників шоу з народу? Усе-таки це люди різного віку, які зненацька захотіли стати зірками.
– Мені подобається, що старше покоління учасників ставиться до цього проекту як до пригоди. Але, звісно, думає й про власну вигоду. Наприклад, якщо Олена Яловик не виграє, у садку, де вона працює, однаково на всіх стінах красуватимуться її фотографії з учасниками, з відомими людьми…Людина не буде соромитися ходити вулицями, усміхатися та казати: "Це я!". Найбільш уразливі молоді конкурсанти. З усіма учасниками працюють психологи, і неспроста. Людину взяли з вулиці, почали фотографувати, одягати, взувати, з нею працюють зірки, усе вертиться довкола неї. А потім казка зненацька закінчується, і вона повертається, як ми кажемо, копати картоплю... Тому я завжди кажу: "Заспокойтеся! Головне, щоб ви ставилися до подій спокійно. Не треба втрачати голову. Це лише шоу, яке триватиме в будь-якому разі, і півмільйона дадуть лише одному з вас".

За матеріалами: ТелеСемь

Старий 12.05.2010, 15:44   #686
hmura
Moderator

Ukraine
Типово

У Болгарії з'явиться новий DTH оператор
На болгарському медіаринку скоро з'явиться новий супутниковий DTH оператор. До існуючих ITV Partner (колишній Total TV) і Bulsatcom додасться ще один гравець з досить привабливою для глядачів пропозицією телевізійного контенту.

Компанія Vivacom готує до запуску свій новий пакет на супутнику Intelsat 12 в орбітальній позиції 45 ° Е. У планах оператора - початок мовлення пакету, до складу якого має увійти близько 60 каналів у стандарті DVB-S2 MPEG-4/H.264, в СУД NDS Videoguard. Запуск пакету на супутнику запланований на липень поточного року.

Vivacom в даний час вже транслює в одному DVB-S2 мультиплексі болгарські канали в MPEG-2 (bTV, VTK, bTV Comedy, bTV Cinema, Latina F, BGTV, TV1 Channel). Хоча поширюваний сигнал поки і йде в режимі FTA, але він призначений для ретрансляції кабельними мережами в Болгарії.

За матеріалами: Sat-digest

Старий 12.05.2010, 15:45   #687
hmura
Moderator

Ukraine
Типово

Еutelsat збільшив кількість своїх HD каналів на 69%
Європейський супутниковий оператор Eutelsat за останній рік збільшив кількість своїх HD каналів на 69%: з 71 до 120.

Цей приріст відбувся за рахунок запуску нових супутників в орбітальні позиції 13 ° Е (Hot Bird) і 9 ° E (Eurobird 9A).

Також на 31 березня ц.р. з супутників угрупування Eutelsat транслювалося 3 тис. 539 каналів, що склало річний приріст у 12,3%. Це стало можливим в результаті запуску нових супутників оператором в наступні орбітальні позиції: 36 ° E (Eutelsat W7), 28,5 ° E (Eurobird 1), 16 ° E (Eutelsat W2M), 13 E (Hot Bird 9) і 9 ° E (Eurobird 9A).

За матеріалами: Sat-digest

Старий 12.05.2010, 15:49   #688
hmura
Moderator

Ukraine
Типово

"Артмедіа Груп" підписала контракт з "ВВС Worldwide"
"Артмедіа Груп" підписала безпрецедентний у своїй історії контракт з "ВВС Worldwide" на придбання пакета фільмів і програм для всіх п'яти каналів компанії. Угода включає велику кількість годин передач, багато з яких ще жодного разу не демонструвалися на території Росії, СНД і країн Балтії.

"Ми раді, що наша співпраця з "ВВС" триває і стає більш масштабною, - говорить Ігор Золотаревський, генеральний продюсер "Артмедіа Груп". - Я впевнений, що новинки порадують нашу постійну аудиторію та притягнуть до наших каналів увагу нових глядачів. Я щиро заздрю тим, кому ще тільки належить вперше побачити ці дивовижні програми".

З найбільш цікавих прем'єр, які пройдуть в 2010 році, потрібно особливо відзначити наступні:

На каналі "НСТ" будуть показані такі легендарні серіали як:

"Життя на Марсі", "Доктор Хто", "Життя після смерті".

Канал "24ДОК" покаже дивовижну трилогію "Мистецтво Росії" Ендрю Грема-Діксона та зворушливу історію Чарлі Рассела "Ведмідь людина Камчатки"

На каналі "24ТЕХНО" глядачі побачать пізнавальні передачі "7 чудес індустріального світу", "Що таке світло".

За матеріалами: tvnetnews.ru

Старий 12.05.2010, 18:08   #689
hmura
Moderator

Ukraine
Типово

Олександр Ткаченко висловив здивування рішенням комітету ВР з питань свободи слова та інформації
Олександр Ткаченко, генеральний директор "1+1", висловив здивування рішенням комітету Верховної Ради з питань свободи слова та інформації, який прийняв заяву про перешкоджання професійній діяльності журналістів та цензуру на загальнонаціональних телеканалах. Заяву Ткаченка розповсюдила прес-служба "1+1".

"Услышав мнение нескольких журналистов, продиктованные им их личными политическими предпочтениями, Комитет позволяет себе принимать какие-то решения. Мы расцениваем это как попытку вмешательства в редакционную политику и давления на наш канал", - ідеться в коментарі.

Нагадаємо, депутати ухвалили рішення на засіданні 12 травня після того, як члени комітету розглянули відкриті листи журналістів телеканалів "1+1" та СТБ, а також заслухали Олексія Мустафіна (СТБ), Наталію Соколенко (СТБ) та Сергія Кудімова ("1+1").

Сам Олександр Ткаченко на засідання профільного комітету ВР не прийшов.

"Я не отказывался от участия в заседании, но считаю неприемлемым обсуждение нюансов редакционной политики канала в присутствии политических деятелей. Об этом я сообщил Андрею Шевченко - выслушайте журналистов и менеджмент. Шевченко отказался от такого формата", - так пояснив свою позицію Ткаченко.

Нагадаємо, 6 травня, журналісти "1+1" розповсюдили відкритий лист щодо запровадження цензури на каналі. Наступного дня, 7 травня, про системну цензуру заявили журналісти програми "Вікна" телеканалу СТБ.

Старий 12.05.2010, 23:21   #690
hmura
Moderator

Ukraine
Типово

Телеканал "Футбол" покаже суперматч "Барселона" - "Вальядолід"

Пряма трансляція матчу заключного туру чемпіонату Іспанії. "Барселона" прийме одного з аутсайдерів Ла Ліги – "Вальядолід".

Уся Каталонія чекає тріумфу своєї улюбленої команди. "Барселону" від титулу чемпіона відокремлює лише одна перемога. Уболівальники на "Камп Ноу" сподіваються побачити чергову виставу від Мессі й компанії, адже суперником в останньому турі буде один з аутсайдерів Примери – "Вальядолід". Для аргентинського лідера "блаугранас" цей матч буде вдвічі важливіший - Лео має чудовий шанс відзначитися у воротах "пурпурних" і стати найкращим снайпером іспанського чемпіонату в цьому сезоні.

Щодо "Вальядоліда", гості з північного заходу Іспанії вирішують зовсім інші завдання. Клуб бореться за право залишитися в еліті, тому підопічні Хав'єра Клементе змушені грати тільки на перемогу. Чи вдасться аутсайдеру першості зупинити грізну дружину Пепе Гвардіоли і зробити свій внесок у визначення чемпіона? Відповідь отримаємо вже у найближчі вихідні.

Не пропустіть пряму трансляцію суперматчу "Барселона" - "Вальядолід" у неділю о 19:55 на телеканалі "Футбол".

Відповідь

Закладки

Ваші права у розділі
Ви не можете створювати теми
Ви не можете писати дописи
Ви не можете долучати файли
Ви не можете редагувати дописи

BB-код є Увімк.
Усмішки Увімк.
[IMG] код Увімк.
HTML код Вимк.

Швидкий перехід

Схожі теми
Тема Автор Розділ Відповідей Останній допис
Globo / Orton X80 PVR, X80 / X80RF, X80 HDmi MPEG 2 / DVB-S Опис. Технічні характер Zinge Globo (Orton) X80 6 04.01.2019 20:01
Анонси телеканалів woods1007 Транспондери 535 21.10.2017 20:29
Технічні характеристики ресівера Samsung 9500 EM Via sat-prof Samsung 9500 1 29.09.2011 01:46

Часовий пояс GMT +3. Поточний час: 05:45.

vBulletin 3.8.4 ; Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2010
Львівський форум