SAT
Шарінг IPTV тест VPN тест

Допомаємо хлопцям які на війні! Зараз як ніколи НАША країна потребує допомоги
Форум - Супутникового телебачення SAT-PROF  

Назад   Форум - Супутникового телебачення SAT-PROF > Вітальня - SaT-PRoF.CoM.Ua > Офтопік (теревеньки)

Примітки

Створення нової теми Відповідь

Параметри теми Параметри перегляду
Старий 13.06.2011, 19:03   #1
sat-prof
Administrator

Дописи: 6.648
Ukraine
Мій ресівер: Opticum 9500HD Enigma2 (ACC Авангард) +Openbox X820 (Dir320)
Типово Наші менші друзі.....

Наші менші друзі ....

Щоб бачити інформацію потрібна Реєстрація! Щоб бачити інформацію потрібна Реєстрація!

«Ти назавжди у відповіді за тих, кого приручив» Антуан де Сент-Екзюпері

Востаннє редагував D-Misha: 22.05.2015 о 22:24.
sat-prof зараз поза форумом   Відповісти з цитуванням
Старий 06.02.2015, 10:06   #681
D-Misha
Передовик

Дописи: 3.851
Ukraine
Мій ресівер: х-810,Sat-Integral S-1228 HD
Типово

Вірний пес

Цитата:

Пес третий год ждет хозяина на месте его гибели. Дворняга в каждом проезжающем водителе хочет увидеть своего хозяина. Верный друг не покидает своего поста, в тоске и отчаянии выбегая на дорогу. Проезжающие мимо водители жалеют собаку и подкармливают ее.

Пес со своим хозяином возвращались ночью из поселка Песоченский домой, в деревню, шли вдоль трассы. Мужчина присел на краю дороги... Мимо проносились машины. Водитель одной из них не заметил пешехода и сбил его насмерть. Когда приехали милиция и медики, собака лаяла и никого не подпускала к трупу. Погибшему — лет 50, он бывший военный. Виновника ДТП так и не нашли. А дворняга стала ждать хозяина в том месте, где в последний раз видела его живым. Я каждый выходной езжу в г. Чекалин Тульской области к родителям, и уже два года на одном и том же месте встречаю пса, который ждет своего хозяина, — говорит калужанин Алексей. — Поначалу он с лаем кидался на проезжавшие машины и бежал за ними. Потом успокоился и стал просто выходить на обочину дороги — «дежурить» возле памятника своему погибшему хозяину. Все ждали, что еще немного — и пес забудет о случившемся. Родственники погибшего мужчины забирали его, но через несколько дней он вернулся на прежнее место. Недавно рядом с трассой кто-то сделал ему из трубы будку, постелил подстилку. Поначалу пес питался полевыми мышами. Я несколько раз наблюдал, как он ловил их неподалеку от места трагедии. Потом проезжавшие мимо водители стали его подкармливать. Сначала Хати относился ко мне настороженно, не подходил близко, забирал пакет с едой и, озираясь, уходил. Но однажды он встретил меня как своего друга, стал прыгать вокруг, гавкать и облизывать мое лицо, будто говоря: «Ну, где ты так долго пропадал?» Хати доброжелательный и очень воспитанный пес, всегда «говорит» спасибо за еду.Обычно я сигналю несколько раз, и он появляется из-за елочек, виляя хвостом.

Сейчас стоят морозы, и, когда я приезжал в последние выходные, Хати вышел на дорогу, дрожа от холода. Моя девушка заплакала: «Давай возьмем его с собой!» Я бы с радостью это сделал, но ведь дворняга опять вернется на трассу ждать своего хозяина... чтобы не дождаться никогда! Нет существа на свете преданней собаки, я убедился в этом. Ждать, невзирая на голод, холод, — это очень сильно. Быть таким преданным — это то, чего так не хватает людям!

Щоб бачити інформацію потрібна Реєстрація! Щоб бачити інформацію потрібна Реєстрація!
Старий 08.02.2015, 18:02   #682
D-Misha
Передовик

Ukraine
Типово

Обнінська кішка врятувала покинуте немовля і прославилася на весь світ.

Цитата:
На весь мир прославилась кошка из Обнинска, спасшая брошенного матерью в подъезде малыша. Младенца оставили в коробке на лестничной клетке, и несколько часов кошка согревала его, облизывала и пыталась привлечь внимание людей.

В итоге ребенок был обнаружен, специалисты определили, что возраст малыша — от полутора до трех месяцев. Врачи больницы, в которую привезли младенца, говорят, что все в порядке, переохлаждения нет. "Мальчик замечательный: очень спокойный, почти не плачет, хорошо кушает и хорошо спит", — сообщили в мед.учреждении. А местные СМИ добавили, что спасительница малыша очень волновалась, когда ребенка увозили, и некоторое время бежала за машиной скорой помощи.

История стала известна и в России, и за рубежом. "Лесси отдыхает", — написали журналисты New York Post, имея в виду собаку-спасателя из знаменитого фильма.

Кошка по кличке Машка живет в подъезде, за ней присматривают местные жители. Они отмечают, что она ласковая и дружелюбная. Уже нашлись желающие и усыновить мальчика, и забрать домой его четвероногую спасительницу. А полиция меж тем ищет родителей ребенка. Фотографии вещей, которые были аккуратно сложены рядом с ребенком, размещены на сайте областного управления МВД.
Старий 10.02.2015, 07:41   #683
D-Misha
Передовик

Ukraine
Типово

Велика людина – це той, хто не втратив свого дитячого серця

Старий 13.02.2015, 12:34   #684
D-Misha
Передовик

Ukraine
Типово

У собаки одна мета в житті: подарувати своє серце.
Джо Рендолф Екерлі

Щоб бачити інформацію потрібна Реєстрація! Щоб бачити інформацію потрібна Реєстрація! Щоб бачити інформацію потрібна Реєстрація! Щоб бачити інформацію потрібна Реєстрація!
Старий 14.02.2015, 21:41   #685
D-Misha
Передовик

Ukraine
Типово

Порятунок одного собаки не змінить світ ... але світ безсумнівно зміниться для цього собаки.

Старий 16.02.2015, 21:57   #686
D-Misha
Передовик

Ukraine
Типово

Ти куди?! Стій! Зачекай. А де твої штанці?
Ану зачекай. Ти ж штанці забув одягнути!

Старий 17.02.2015, 12:23   #687
D-Misha
Передовик

Ukraine
Типово

Чотирилапі герої в зоні АТО. Тузик

Продовжуємо цикл публікацій про собак, що живуть в зоні АТО. Сьогодні нас занесло в містечко Дебальцеве Донецької області. Туди ж занесло і героя нашої розповіді – «дворянина» Тузика. Яким чином це сталося, не відомо нікому, навіть самому Тузику.

Цей чотирилапий – дворняга Благородної душі. Тузик змалку живе в таборі і є підопічним військових 25 бригади ВДВ, що дислокується під Дебальцевим. Цей песик, як і майже всі чотирилапі, переймає багато звичок своїх господарів.

«Дивимося якось, а Тузик ямки риє, потім лягає туди. Стали жартувати, що він, як справжній військовий, окопався», – розповідають про свого чотирилапого друга солдати.

А коли ворог починає стріляти з «градів», Тузик одразу стрибає в окоп.

Спочатку, як малий був, у військових крав капці та берці. Підріс – порозумнішав.
Тузика тут люблять, бережуть, діляться найсмачнішим, що є в солдатському пайку. І якби не війна, то можна б було сказати, що живе він як сир в маслі. А коли волонтери привезли чотирилапому нашийник та сухий корм, Тузик став як справжній Туз.
Взагалі, чотирилапі живуть практично в кожному військовому підрозділі. Ось, наприклад, в Маріуполі, в таборі одного з українських добровольчих батальйонів живе ціла сім’я колись бродячих, а тепер «солдатських» собак.

Військові жартома називають цю зграю шведською сім’єю. Там і помісь вівчарок є, і метиси лабрадора. Кого тільки не зустрінеш. Часто не зрозуміло, де чиї цуценята. В чотирилапих малюків один батько, а мам декілька. А всі цуценята однакові – чорні, як вуглики. Військові за ними доглядають, годують і сподіваються, що закінчиться війна, і кожен з них буде мати дім та люблячого господаря.
Старий 17.02.2015, 14:22   #688
VADYA777
Moderator

Дописи: 1.108
Ukraine
Типово Друзі!!!

Старий 18.02.2015, 10:17   #689
D-Misha
Передовик

Ukraine
Типово

Сім'я)))

Старий 20.02.2015, 09:01   #690
D-Misha
Передовик

Ukraine
Типово

Милий #маламут - символ сімейного щастя

Сама древня порода собак в Арктиці - це Аляскінський маламут. Його предки - вовки. Тому маламути цінують своїх господарів, як представників зграї. Вважається, що разом з цуценям цієї породи в будинок приходять #щастя і #удача

Закладки

Ваші права у розділі
Ви не можете створювати теми
Ви не можете писати дописи
Ви не можете долучати файли
Ви не можете редагувати дописи

BB-код є Увімк.
Усмішки Увімк.
[IMG] код Увімк.
HTML код Вимк.

Швидкий перехід

Схожі теми
Тема Автор Розділ Відповідей Останній допис
Українська мобилизация.Наші рідні їдуть захищать Батьківщину!!! Nalot Офтопік (теревеньки) 2 29.01.2015 00:16

Часовий пояс GMT +3. Поточний час: 00:50.

vBulletin 3.8.4 ; Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2010
Львівський форум