![]() |
|
|
#61 |
|
Передовик
![]() Реєстрація: 12.07.2011
Вік: 47
Дописи: 1.512
Мій ресівер: globo 4100c
|
Піреллі може відмовитися від жорстких покришок
Керівництво "Піреллі" дало зрозуміти, що, можливо, команди не будуть мати можливість використовувати жорсткі покришки у другій частині сезону. Це піде на руку у першу чергу "Феррарі", яка вважає за краще виступати на більш м'якій гумі. Постачальник покришок "Формули-1" підкреслив, що на найближчих трьох етапах жорсткої гуми точно не буде. "Я не знаю, що ми вирішимо щодо жорстких покришок", - сказав спортивний відділ "Піреллі". "Можливо, вони не дуже підходять для гонок і поступаються середнім", - додав він, пише "Спорт-Экспресс" з посиланням на Autosport.com.
|
|
|
|
#62 |
|
Активіст
![]() Реєстрація: 04.06.2011
Дописи: 342
|
Хемілтон не потрібен Феррарі, а Масса?
![]() Італійській команді потрібен досвідчений водій з ім'ям в парі з талановитим дебютантом. Партнером Фернандо Алонсо в Феррарі навряд чи буде британець Льюїс Хемілтон. Стефано Доменікалі, керівник команди, вважає його запрошення недоцільним. "Не думаю, що питання про його перехід буде коли-небудь піднято Для Феррарі правильним є поєднання досвідченого водія з талановитим початківцям партнером.", - Відзначив Доменікалі. Таким чином, під питанням залишилося майбутнє Маси в Феррарі, адже 30-річний пілот ніяк не тягне на роль юніора. Правда, офіційні особи вже виступили із заявами, що Масса все ж таки залишиться в Скудерії на наступний рік. А потім вже спливають імена Серхіо Переса і Жюля Бьянкі, що виступає в серії GP2. А воістину олімпійський спокій у цій ситуації зберігає той, чиє місце сумніву не піддається. "Я щасливий, що Феліпе - мій товариш в команді, але і приїзд кого-небудь іншого також не стане проблемою", - заявив Алонсо. Нагадаємо, що Алонсо перебуває на четвертому місці в загальному заліку, а його Феррарі - треті в Кубку конструкторів.
|
|
|
|
#63 |
|
Передовик
|
Шумахер може залишити "Мерседес" до завершення контракту
Пілот "Мерседеса" Міхаель Шумахер може не допрацювати свій чинний до 2012 року контракт з командою до кінця. Про це оголосив сам 7-разовий чемпіон світу, який підкреслив, що він у відповіді за всі проблеми німецької стайні, пише "Спорт-Экспресс" із посиланням на crash.net. "Коли я прибув в" Мерседес ", переді мною стояло специфічне завдання. Я мав не перемагати за всяку ціну, а допомогати в розвитку команди", - каже німець. "Так що всі проблеми "Мерседеса" можете ставити в провину саме мені. Правда і те, що зараз я більш розслаблено ставлюся до виступів у "Формулі-1", - зізнався Міхаель. "Не знаю, чи правильно я ставлюся до цієї команди. У певний момент ми вирішимо, чи продовжувати співробітництво далі чи ні", - резюмував Шумахер.
|
|
|
|
#64 |
|
Передовик
|
Гран Прі США відбудеться в листопаді
Гран Прі США, який в 2012 році прийме Остін, відбудеться не в червні, а в листопаді, коли температура повітря буде значно нижче. Про це заявили в керівництві "Формули-1", повідомляє AP. До 2007 року включно Гран Прі США приймав Індіанаполіс, і гонка відбувалася другого місяця літа. Перенесення дати означає, що у будівельників нової траси буде більше часу, щоб довести її до готовності. Вартість автодрому склала 200 мільйонів доларів, пише sport-express.ru.
|
|
|
|
#65 |
|
Передовик
|
Гран Прі Бельгії можуть проводити раз на два роки
Організатори Гран Прі Бельгії почали переговори з генеральним промоутером "Формули-1" Берні Екклстоуном про можливість проведення етапів в цій країні раз на два роки. У сезонах, коли гонка не буде проводитися в Спа, в календарі "Великих призів" буде значитися Гран Прі Франції, який покинув "Королівські гонки" в 2008 році, інформує "Спорт-Экспресс". Суть в тому, що бельгійці зібралися повністю відмовитися від "Формули-1", але після підписання титульного спонсорського контракту їхні фінансові проблеми були вирішені. Проте організатори етапу в Спа все одно не готові приймати гонки щороку.
|
|
|
|
#66 |
|
Передовик
|
Масса не хвилюється про своє майбутнє у "Феррарі"
Пілот "Феррарі" Феліпе Масса не хвилюється через свій контракт з командою. Нинішня угода закінчиться наприкінці наступного року. "Хіба ви не пам'ятаєте, що було у мій перший рік у "Феррарі"? Все було у тому ж дусі. Так що нічого не змінилося, і мене ця ситуація не хвилює", - сказав він. "Ми ще не говорили про новий контракт, адже попереду півтора сезони. Зараз мені потрібно сконцентруватися на собі і працювати якомога краще", - повідомив Масса у телевізійній програмі Programa do Jo, пише sports.ru.
|
|
|
|
#67 |
|
Передовик
![]() Реєстрація: 14.08.2011
Вік: 26
Дописи: 666
Ukraine
Мій ресівер: openbox AF 1700 x-730 PVR
|
Нік Хайдфельд: Спочатку нам потрібно обійти Red Bull, McLaren і Ferrari
Пілот команди Renault Нік Хайдфельд розповів про шанси його команди знову завоювати титул чемпіона. "Перемога у чемпіонаті це непередбачуваний результат, - прокоментував питання чемпіонства Нік в інтерв'ю Auto Moto und Sport. - Це такий спорт, у якому кожен має шанс. Досить згадати історію Brawn GP. Вони перемогли у перший і останній рік свого існування. Хто міг передбачити такий результат? Шість перемог поспіль з першої гонки, це схоже на Red Bull цього року. До речі і Red Bull п'ять років тому не мала жодного шансу боротися за титул, а тепер, вони домінують у чемпіонаті. Наша команда теж чемпіонська і ми знаємо, як боротися за вершину чемпіонату. У нас є всього три перепони на цьому шляху - Red Bull, McLaren і Ferrari ".
|
|
|
|
#68 |
|
Передовик
|
Шумахер: Формула 1 стала більш спокійною
Пілот "Мерседеса" Міхаель Шумахер визнав, що зараз, виступаючи у Формулі-1, він спокійніший, ніж коли був молодшим. "Факт, що я став спокійнішим, ніж був раніше. Я просто маю значно більше досвіду і знаю, що необхідно і в який момент. Я знаю, коли має бути сконцентрований, а коли - розслабленіший", - цитує Шумахера championat.com з посиланням на Express.
|
|
|
|
#69 |
|
Передовик
|
Шумахер залишиться у Формулі-1 і на наступний сезон
Семиразовий чемпіон світу Міхаель Шумахер, що виступає за "Мерседес", у минулу неділю на спеціальному заході команди оголосив про те, що продовжить виступати в "Формулі-1" у 2012 році. "Я безперечно буде виступати наступного року. Що стосується виступів після 2012 року, то подивимося, як складатимуться події, і скільки сил і бажання буде у мене. Чекати, що наступного року ми боротимемося за титул - самовпевнено, оскільки нині ми далеко позаду лідерів. Але команда намагатиметься боротися за подіуми. Щоб усе вийшло, треба трохи часу", - цитує Шумахера sports.ru з посиланням на Marca.
|
|
|
|
#70 |
|
Активіст
![]() Реєстрація: 04.06.2011
Дописи: 342
|
Екклстоун знову постане перед судом
![]() Цього разу, на власника Формули-1 хочуть "повісити" борг в 100 мільйонів доларів. Пройшло зовсім небагато часу з тих пір, як Берні Екклстоуна звинуватили в дачі хабара німецькому банкірові Герхарду Грібковскі в розмірі 44-х мільйонів доларів, як босові Королівських гонок вже висувають нові звинувачення. Цього разу, справа також торкнулося процесу покупки компанією CVC Capital Partners контрольного пакета акцій Формули-1. Колишній власник 50% акцій Королівських гонок Костянтин Медіен заявляє, що в результаті махінацій компанії Екклстоуна Bambino Holdings, його ділового партнера Стівена Малленса і сумно відомого Грібковскі, він втратив більше 100 мільйонів доларів можливого прибутку. У зв'язку з цим, як повідомляє The Telegraph, німецька компанія, раніше відома, як EM.TV звернулася з позовом до Верховного Суду Лондона. CVC Partners, в свою чергу, відмовляється коментувати ситуацію.
|
|
![]() |
| Закладки |
|
|