![]() |
|
|
#691 |
|
Передовик
![]() Реєстрація: 12.11.2010
Вік: 57
Дописи: 539
|
Смородська: "Дефур - трагічна сторінка нашої річної трансферної кампанії"
Президент "Локомотива" Ольга Смородська підвела попередні підсумки селекційної роботи клубу в літнє трансферне вікно. "Літня селекція закінчена на 90 відсотків. Ми вирішили завдання, які ставили на це трансферне вікно. Чотирьох вже купили. Можливо, візьмемо ще одного гравця". "Дефур? Це - трагічна сторінка нашої річної трансферної кампанії. Не очікували такого повороту. Ми вже підписали трансферне угоду зі" Стандардом ", домовилися і з агентом, і з гравцем. І задоволені стали чекати його в Москві. Те, що він буквально в останню хвилину не приїхав, нас дуже засмутило і вразило ". "Подзвонив агент і повідомив, що приліт переноситься з четверга на суботу. Мені це відразу не сподобалося. Адже у нас все було домовлено, готель замовлена, організована зустріч в аеропорту, на четвер заплановано медогляд ... Але в середу ввечері його агент, Пол Стефані, повідав, що Стівен вирішив ще подумати і завтра він з ним поговорить. А потім стали з'являтися в пресі слова Дефур: мовляв, в Росії дуже холодно, між містами мало не по десять тисяч кілометрів. Якось все це по-дитячому виглядало " , - розповіла Смородська.
|
|
|
#692 |
|
Передовик
![]() Реєстрація: 12.07.2011
Вік: 47
Дописи: 1.512
Мій ресівер: globo 4100c
|
"Барселона" виграє Суперкубок Іспанії в "Реала".
Суперкубок Іспанії Матч-відповідь 18 серпня "Барселона" - "Реал" (Мадрид) - 3:2 (2:1) Голи: 1:0 - Іньєста (15), 1:1 - Роналду (20), 2:1 - Мессі (45), 2:2 - Бензема (81), 3:2 - Мессі (88) Барселона: Вальдес, Дані Алвес, Маскерано, Піке, Абідаль, Хаві, Бускетс (С. Кейта, 85), Іньєста, Мессі, Вілья (Адріано, 73), Педро (Фабрегас, 82). Реал: Касільяс, Рамос, Карвалью, Пепе, Коентрау, Хедіра (Марсело, 46), Алонсо, Озіл (Кака, 78), Ді Марія (Ігуаін, 64), Бензема, Роналду. Попередження: Хедіра (28), Хаві (42), Роналду (54), Маскерано (55), Марсело (56), Пепе (62), Рамос (76), Коентрау (85), Вальдес (90+2) Вилучення: Марсело (90+3), Озіл (90+3), Вілья (90+3) Перший матч - 2:2.
|
|
|
|
#693 |
|
Передовик
![]() Реєстрація: 06.06.2011
Вік: 30
Дописи: 3.083
смт.Верхнє Синьовидне
Мій ресівер: GLOBO 8300A
|
Під час сутички футболістів "Барселони" і "Реал" відзначився наставник "королівського клубу"
Головний тренер "Реала" Жозе Моурінью взяв участь у бійці на останніх хвилинах матчу за Суперкубок Іспанії з "Барселоною". Гравець мадридців Марсело пішов в небезпечний підкат проти футболіста "Басрелони", після чого на поле зав'язалася бійка. Поки гравці штовхалися один з одним, наставник "Реала" підійшов до Тіто Віланове, помічнику головного тренера "Барселони", і ткнув йому пальцем в око. Як це було, дивіться на нашому відео. Після матчу Моурінью заявив, що Марсело зіграв чудово, а рішення судді - це його право. "Ми грали, як нормальні люди, а не падали на землю при щонайменшому дотику. Я тицьнув в око Віланові? А хто це? Я не знаю цієї людини", - повідомив португалець після матчу. Захисник "Барселони" Жерар Піке вважає, що Моурінью своїм вчинком "руйнує іспанський футбол", а тренер каталонського клубу Хосеп Гвардія заявив, що "Муорінью необхідно зупинити, інакше це все погано скінчиться". Матч між "Барселоною" і "Реалом" завершився перемогою каталонського клубу з рахунком 3:2. У першому поєдинку в Мадриді була зафіксована нічия - 2:2, тому Суперкубок Іспанії дістався каталонцям.
|
|
|
#694 |
|
Передовик
![]() Реєстрація: 06.06.2011
Вік: 30
Дописи: 3.083
смт.Верхнє Синьовидне
Мій ресівер: GLOBO 8300A
|
"Металіст" не буде змінювати тактику на гру Ліги Європи.
Головний тренер харківського "Металіста" Мирон Маркевич перед грою Ліги Європи з французьким "Сошо" відзначив силу суперника, але пообіцяв не змінювати тактику своєї команди. "Попалася нам одна з кращих команд Франції - чемпіонат серйозний. Я досить-таки уважно стежив за французьким турніром в минулому році, а коли ми дізналися, що нам попався "Сошо", я і мої помічники детально розбирали ті дві гри - так що вже маємо уявлення про команду. Французи грають в комбінаційному стилі, віддають перевагу атакуючому футболу, є хороші футболісти, гравці збірної Франції (той же Мартен, Будебуз), але тим цікавіше нам буде грати з ними. Ми, в свою чергу, завжди віддаєм перевагу атакуючим діям, що нам іноді заважає - пропускаємо з нічого. Але тактику міняти не збираємося, будемо намагатися грати в атаці, наскільки нам це дозволить робити суперник. "Сошо" - теж атакуюча команда, так що, я думаю, завтра буде хороша гра", відзначив Маркевич. Також Мирон Богданович розповів, що крім Дишленковича команді не допоможе Березовчук і, можливо, Пшеничних. Склад на гру з "Сошо" наставник вже визначив, але забігати вперед з його оголошенням не став. Нагадаємо, гра між "Металістом" і "Сошо" відбудеться в четвер. Початок о 21:30. Судити зустріч буде швед Стефан Йоханнессон.
|
|
|
#695 |
|
Передовик
|
Чемпіонат світу (U-20). У фіналі зіграють Португалія та Бразилія
Колумбія Чемпіонат світу (U-20) з футболу 1/2 фінала Франція - Португалія - 0:2 (0:2) Голи: 0:1 - Д.Перейра (9), 0:2 - Олівейра (40, пен.) Бразилія - Мексика - 2:0 (0:0) Голи: 1:0 - Енріке (80), 2:0 - Енріке (84)
|
|
|
|
#696 |
|
Передовик
|
"Динамо" цікавиться гравцем суперника "Ворскли"
Київське "Динамо" додалося до списку претендентів на 21-річного Габріеля Торже - правого півзахисника "Динамо" бухарестського. За інформацією румунської Gazeta Sporturilor, представники Динамо прибудуть на матч бухарестців проти Ворскли, який відбудеться сьогодні увечері в Полтаві. Приблизна вартість Торже - 4 мільйони євро. Чи залишиться він у рядах "червоно-білих" багато в чому залежить від того, як закінчиться протистояння Ворскли і Динамо. У разі вильоту румунів Габріель, швидше за все, буде проданий, якщо ж команда потрапить в груповий турнір Ліги Європи, з них планують продовжити контракт. Раніше повідомлялося про інтерес до гравця з боку "Локомотива", "Рубіна", "Лілля", ПСЖ, "Вольфсбурга", пише footballnews.com.ua. За бухарестську команду Торже виступає з 2008-го року (106 матчів, 17 голів), до цього він два сезони провів у "Тімішоарі" (37/2). На рахунку вінгера 10 матчів і 1 гол у складі національної збірної Румунії.
|
|
|
|
#697 |
|
Активіст
![]() Реєстрація: 04.06.2011
Дописи: 342
|
Анжі цікавиться захисником Барселони!
![]() Дані Алвеш має шанси відправитися до Махачкали. Іспанська преса повідомляє, що слідом за Самуелем Ето'О Анжи почне переговори по захиснику Барселони Дані Алвешу. Сума трансферу бразильця може скласти 35-40 мільйонів євро - сума, яка дуже навіть по кишені власникам клубу російської Прем'єр-ліги. Єдиною перешкодою може стати тільки сам гравець, який має стабільне місце в основі каталонців, а тому може відмовити амбітному Анжи. Барселоні, в свою чергу, сума з цієї угоди допоможе поправити фінансове становище після покупки Алексіса Санчеса і Сеска Фабрегаса.
|
|
|
|
#698 |
|
Передовик
|
Фернандіньо дискаваліфікували, а Гая піймали на допінгу
Півзахисник "Шахтаря" Фернандіньо дискваліфікований на один матч чемпіонату України. Таке рішення прийняв КДК ФФУ. Причина дискваліфікації бразильця - груба гра в поєдинку з київським "Арсеналом", коли бразилець двічі бив суперника ліктями в обличчя. Олексій Гай отримав же звістку про позитивний допінг-тест, але отримав попередження. Гай вживав ліки проти застуди і повідомив медиків клубу. Гравця попередили, а одного з лікарів "Шахтаря" дискаваліфікували.
|
|
|
|
#699 |
|
Саня
Гість
Дописи: n/a
|
Анжи робить другу спробу купити Рауля
|
|
|
|
#700 |
|
Саня
Гість
Дописи: n/a
|
Мілан буде намагатися придбати форварда Ман. Сіті Маріо Балотеллі до закінчення літнього трансферного вікна.
|
|
![]() |
| Закладки |
|
|
Схожі теми
|
||||
| Тема | Автор | Розділ | Відповідей | Останній допис |
| Технічні новини телеканалів. | sat-prof | Транспондери | 3339 | 10.04.2025 17:08 |
| Новини Abs 1 75.0°e | sat-prof | Транспондери | 313 | 13.03.2021 09:58 |