SAT
Шарінг IPTV тест VPN тест

Допомаємо хлопцям які на війні! Зараз як ніколи НАША країна потребує допомоги
Форум - Супутникового телебачення SAT-PROF  

Назад   Форум - Супутникового телебачення SAT-PROF > Вітальня - SaT-PRoF.CoM.Ua > Спорт на SAT-TV

Примітки

Створення нової теми Відповідь

Параметри теми Параметри перегляду
Старий 18.08.2011, 07:44   #691
bilich
Передовик

Вік: 57
Дописи: 539

Типово

Смородська: "Дефур - трагічна сторінка нашої річної трансферної кампанії"

Президент "Локомотива" Ольга Смородська підвела попередні підсумки селекційної роботи клубу в літнє трансферне вікно.

"Літня селекція закінчена на 90 відсотків. Ми вирішили завдання, які ставили на це трансферне вікно. Чотирьох вже купили. Можливо, візьмемо ще одного гравця".

"Дефур? Це - трагічна сторінка нашої річної трансферної кампанії. Не очікували такого повороту. Ми вже підписали трансферне угоду зі" Стандардом ", домовилися і з агентом, і з гравцем. І задоволені стали чекати його в Москві. Те, що він буквально в останню хвилину не приїхав, нас дуже засмутило і вразило ".

"Подзвонив агент і повідомив, що приліт переноситься з четверга на суботу. Мені це відразу не сподобалося. Адже у нас все було домовлено, готель замовлена, організована зустріч в аеропорту, на четвер заплановано медогляд ... Але в середу ввечері його агент, Пол Стефані, повідав, що Стівен вирішив ще подумати і завтра він з ним поговорить. А потім стали з'являтися в пресі слова Дефур: мовляв, в Росії дуже холодно, між містами мало не по десять тисяч кілометрів. Якось все це по-дитячому виглядало " , - розповіла Смородська.
Старий 18.08.2011, 08:48   #692
sacha
Передовик

Вік: 47
Дописи: 1.512

Мій ресівер: globo 4100c
Типово

"Барселона" виграє Суперкубок Іспанії в "Реала".

Суперкубок Іспанії

Матч-відповідь

18 серпня

"Барселона" - "Реал" (Мадрид) - 3:2 (2:1)

Голи: 1:0 - Іньєста (15), 1:1 - Роналду (20), 2:1 - Мессі (45), 2:2 - Бензема (81), 3:2 - Мессі (88)

Барселона: Вальдес, Дані Алвес, Маскерано, Піке, Абідаль, Хаві, Бускетс (С. Кейта, 85), Іньєста, Мессі, Вілья (Адріано, 73), Педро (Фабрегас, 82).

Реал: Касільяс, Рамос, Карвалью, Пепе, Коентрау, Хедіра (Марсело, 46), Алонсо, Озіл (Кака, 78), Ді Марія (Ігуаін, 64), Бензема, Роналду.

Попередження: Хедіра (28), Хаві (42), Роналду (54), Маскерано (55), Марсело (56), Пепе (62), Рамос (76), Коентрау (85), Вальдес (90+2)

Вилучення: Марсело (90+3), Озіл (90+3), Вілья (90+3)

Перший матч - 2:2.
Старий 18.08.2011, 09:37   #693
2vanya2
Передовик

Вік: 30
Дописи: 3.083
смт.Верхнє Синьовидне
Мій ресівер: GLOBO 8300A
Типово

Під час сутички футболістів "Барселони" і "Реал" відзначився наставник "королівського клубу"

Головний тренер "Реала" Жозе Моурінью взяв участь у бійці на останніх хвилинах матчу за Суперкубок Іспанії з "Барселоною".

Гравець мадридців Марсело пішов в небезпечний підкат проти футболіста "Басрелони", після чого на поле зав'язалася бійка.

Поки гравці штовхалися один з одним, наставник "Реала" підійшов до Тіто Віланове, помічнику головного тренера "Барселони", і ткнув йому пальцем в око. Як це було, дивіться на нашому відео.

Після матчу Моурінью заявив, що Марсело зіграв чудово, а рішення судді - це його право. "Ми грали, як нормальні люди, а не падали на землю при щонайменшому дотику. Я тицьнув в око Віланові? А хто це? Я не знаю цієї людини", - повідомив португалець після матчу.

Захисник "Барселони" Жерар Піке вважає, що Моурінью своїм вчинком "руйнує іспанський футбол", а тренер каталонського клубу Хосеп Гвардія заявив, що "Муорінью необхідно зупинити, інакше це все погано скінчиться".

Матч між "Барселоною" і "Реалом" завершився перемогою каталонського клубу з рахунком 3:2. У першому поєдинку в Мадриді була зафіксована нічия - 2:2, тому Суперкубок Іспанії дістався каталонцям.
Старий 18.08.2011, 09:38   #694
2vanya2
Передовик

Вік: 30
Дописи: 3.083
смт.Верхнє Синьовидне
Мій ресівер: GLOBO 8300A
Типово

"Металіст" не буде змінювати тактику на гру Ліги Європи.

Головний тренер харківського "Металіста" Мирон Маркевич перед грою Ліги Європи з французьким "Сошо" відзначив силу суперника, але пообіцяв не змінювати тактику своєї команди.

"Попалася нам одна з кращих команд Франції - чемпіонат серйозний. Я досить-таки уважно стежив за французьким турніром в минулому році, а коли ми дізналися, що нам попався "Сошо", я і мої помічники детально розбирали ті дві гри - так що вже маємо уявлення про команду.

Французи грають в комбінаційному стилі, віддають перевагу атакуючому футболу, є хороші футболісти, гравці збірної Франції (той же Мартен, Будебуз), але тим цікавіше нам буде грати з ними.

Ми, в свою чергу, завжди віддаєм перевагу атакуючим діям, що нам іноді заважає - пропускаємо з нічого. Але тактику міняти не збираємося, будемо намагатися грати в атаці, наскільки нам це дозволить робити суперник. "Сошо" - теж атакуюча команда, так що, я думаю, завтра буде хороша гра", відзначив Маркевич.

Також Мирон Богданович розповів, що крім Дишленковича команді не допоможе Березовчук і, можливо, Пшеничних. Склад на гру з "Сошо" наставник вже визначив, але забігати вперед з його оголошенням не став.

Нагадаємо, гра між "Металістом" і "Сошо" відбудеться в четвер. Початок о 21:30. Судити зустріч буде швед Стефан Йоханнессон.
Старий 18.08.2011, 10:01   #695
sacha
Передовик

Типово

Чемпіонат світу (U-20). У фіналі зіграють Португалія та Бразилія

Колумбія

Чемпіонат світу (U-20) з футболу

1/2 фінала

Франція - Португалія - 0:2 (0:2)

Голи: 0:1 - Д.Перейра (9), 0:2 - Олівейра (40, пен.)

Бразилія - Мексика - 2:0 (0:0)

Голи: 1:0 - Енріке (80), 2:0 - Енріке (84)
Старий 18.08.2011, 11:30   #696
sacha
Передовик

Типово

"Динамо" цікавиться гравцем суперника "Ворскли"

Київське "Динамо" додалося до списку претендентів на 21-річного Габріеля Торже - правого півзахисника "Динамо" бухарестського.

За інформацією румунської Gazeta Sporturilor, представники Динамо прибудуть на матч бухарестців проти Ворскли, який відбудеться сьогодні увечері в Полтаві.

Приблизна вартість Торже - 4 мільйони євро. Чи залишиться він у рядах "червоно-білих" багато в чому залежить від того, як закінчиться протистояння Ворскли і Динамо.

У разі вильоту румунів Габріель, швидше за все, буде проданий, якщо ж команда потрапить в груповий турнір Ліги Європи, з них планують продовжити контракт.

Раніше повідомлялося про інтерес до гравця з боку "Локомотива", "Рубіна", "Лілля", ПСЖ, "Вольфсбурга", пише footballnews.com.ua.

За бухарестську команду Торже виступає з 2008-го року (106 матчів, 17 голів), до цього він два сезони провів у "Тімішоарі" (37/2). На рахунку вінгера 10 матчів і 1 гол у складі національної збірної Румунії.
Старий 18.08.2011, 13:16   #697
U4EL
Активіст

Дописи: 342

Типово

Анжі цікавиться захисником Барселони!

Дані Алвеш має шанси відправитися до Махачкали.

Іспанська преса повідомляє, що слідом за Самуелем Ето'О Анжи почне переговори по захиснику Барселони Дані Алвешу.

Сума трансферу бразильця може скласти 35-40 мільйонів євро - сума, яка дуже навіть по кишені власникам клубу російської Прем'єр-ліги. Єдиною перешкодою може стати тільки сам гравець, який має стабільне місце в основі каталонців, а тому може відмовити амбітному Анжи.

Барселоні, в свою чергу, сума з цієї угоди допоможе поправити фінансове становище після покупки Алексіса Санчеса і Сеска Фабрегаса.
Старий 18.08.2011, 16:32   #698
sacha
Передовик

Типово

Фернандіньо дискаваліфікували, а Гая піймали на допінгу

Півзахисник "Шахтаря" Фернандіньо дискваліфікований на один матч чемпіонату України.

Таке рішення прийняв КДК ФФУ.

Причина дискваліфікації бразильця - груба гра в поєдинку з київським "Арсеналом", коли бразилець двічі бив суперника ліктями в обличчя.

Олексій Гай отримав же звістку про позитивний допінг-тест, але отримав попередження.

Гай вживав ліки проти застуди і повідомив медиків клубу. Гравця попередили, а одного з лікарів "Шахтаря" дискаваліфікували.
Старий 18.08.2011, 19:00   #699
Саня
Гість

Дописи: n/a

Типово

Анжи робить другу спробу купити Рауля
  Відповісти з цитуванням
Старий 18.08.2011, 19:05   #700
Саня
Гість

Дописи: n/a

Типово

Мілан буде намагатися придбати форварда Ман. Сіті Маріо Балотеллі до закінчення літнього трансферного вікна.
  Відповісти з цитуванням
Відповідь

Закладки

Ваші права у розділі
Ви не можете створювати теми
Ви не можете писати дописи
Ви не можете долучати файли
Ви не можете редагувати дописи

BB-код є Увімк.
Усмішки Увімк.
[IMG] код Увімк.
HTML код Вимк.

Швидкий перехід

Схожі теми
Тема Автор Розділ Відповідей Останній допис
Технічні новини телеканалів. sat-prof Транспондери 3339 10.04.2025 17:08
Новини Abs 1 75.0°e sat-prof Транспондери 313 13.03.2021 09:58

Часовий пояс GMT +3. Поточний час: 05:27.

vBulletin 3.8.4 ; Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2010
Львівський форум