SAT
Шарінг IPTV тест VPN тест

Допомаємо хлопцям які на війні! Зараз як ніколи НАША країна потребує допомоги
Форум - Супутникового телебачення SAT-PROF  

Назад   Форум - Супутникового телебачення SAT-PROF > Вітальня - SaT-PRoF.CoM.Ua > Спорт на SAT-TV

Примітки

Створення нової теми Відповідь

Параметри теми Параметри перегляду
Старий 23.08.2011, 17:26   #761
karpinets2710
Передовик

Дописи: 1.370
Ukraine
Мій ресівер: Orton 4100C
Типово

Де Россі не захотів грати в Зеніті

Півзахисник "Роми" Даніеле де Россі не погодився на пропозицію тренера "Зеніта" Лучано Спаллетті змінити Рим на Санкт-Петербург, незважаючи на те, що той доклав усіх зусиль, щоб переконати гравця на перехід.

Нагадаємо, що трансферна ціна Даніеле де Россі складає 30 мільйонів євро. Також відомо, що крім "Зеніту" цим гравцем цікавиться "Ювентус".
karpinets2710 зараз поза форумом   Відповісти з цитуванням
Старий 23.08.2011, 18:14   #762
genych
Передовик

Вік: 39
Дописи: 1.765
Рівненська обл.
Мій ресівер: ORTON 4050c
Типово

Селезньов: "В Україні ми зобов'язані перемагати будь-якого"

Форвард донецького Шахтаря вельми оптимістично налаштований щодо перспектив своєї команди.
- Євгене, якщо судити по двох останніх турах Чемпіонату Україні, Шахтар підходить в оптимальній формі до Ліги Чемпіонів, груповий турнір якої неухильно наближається ...

- Можна не сумніватися, так і є. Але мова тут йде не тільки про двох попередніх поєдинках. Шахтар не перестає додавати у своїй потужності з кожним роком, з кожним туром, з кожним днем.

- Склалося враження, що ви не помітили особливої ​​різниці, кого перемагати - Дніпро або Іллічівець.

- А порівнювати не потрібно. Матчі були різні - один на виїзді, другий - вдома. Суперники були інші, але ми робили все, щоб кожен раз перемогти якомога переконливіше. На мій погляд, зараз в Україні ми зобов'язані перемагати будь-кого. У суперника немає шансів, якщо ми граємо добре. Вони можуть з'явитися тільки тоді, коли Шахтар сам собі придумає якусь проблему.

- Мова про матч з Арсеналом?

- Хіба що в якійсь мірі. Адже пропущеного гола на 95-й хвилині могло і не бути. Вважаю, що тоді також повинні були вигравати, якби раніше зуміли подвоїти рахунок.

- Повертаючись до більш свіжим подіям, Іллічівець не виправдав очікувань на наполегливу гру?

- Маріупольці - це непогана молода команда. Але зіставляти рівень Шахтаря і Іллічівця просто недоречно. Ми вирішуємо абсолютно різні завдання, і судити про наш останньому суперника по цій грі буде неправильно. Безперечно, могли вигравати і з більшим рахунком, але наприкінці зустрічі маріупольці мали можливість скоротити відставання. Просто на той час все було вже вирішено.

- Коли у випадку з першим голом віддавав результативну передачу, це була награна комбінація?

- Зовсім ні. Коли стрибав після подачі кутового, міг сам пробивати по воротах, але побачив футболку одноклубника, який знаходився ще ближче до воріт у позиції трохи більш зручною, ніж моя. Тому зробив знижку - тоді навіть не знав, що це був Едуардо. Вийшло все непогано.

- Не так давно ти повернувся в Донецьк з Дніпра. Напевно, стежиш за колишніми партнерами?

- Там йде створення нової команди, яка зможе показувати значно кращі результати в перспективі. Триває перебудова на зовсім інший футбол - в ньому головний акцент буде зроблений на технічних виконавців, від чого і буде відштовхуватися вся команда. Досить неприємно не тільки мені чути щоденну критику на адресу хлопців, які грають у Дніпропетровську. Думаю, це той випадок, коли очікування будуть виправдані майбутніми перемогами. Правда, в цьому сезоні Дніпро вже чимало очок втратив.

- Наступна гра у вас з Чорноморцем ...

- Команда вийшла в Прем'єр-лігу, і одесити потроху звикають до цього рівня. Але для Шахтаря особливої ​​різниці немає, хто конкретно буде нам протистояти в черговому турі. Буде зустріч з Чорноморцем - будемо його перемагати. Статус не дозволяє втрачати очки проти дебютантів.
Старий 23.08.2011, 19:00   #763
sacha
Передовик

Вік: 47
Дописи: 1.512

Мій ресівер: globo 4100c
Типово

Ліверпуль" хоче повернути Белламі

"Ліверпуль" хоче повернути нападника Крейга Белламі, інформує The Guardian.

Також мерсісайдці зацікавлені в придбанні захисника збірною Уругваю Себастьяна Коатеса, за якого вони готові віддати 12 мільйонів фунтів.

Відзначимо, що "Манчестер Сіті" і "Арсенал" направляли скаутів, щоб проглянути уругвайця у дії, повідомляє sports.ru.
Старий 23.08.2011, 19:44   #764
sacha
Передовик

Типово

Ето'О став гравцем "Анжі" - офіційно

Була досягнута домовленість між "Анжі" й "Інтером" про перехід нападника міланців Самюеля Ето'О у махачкалінський клуб.

Сума трансферу повністю влаштувала обидві сторони, пише прес-служба росіян.

"Анжі" висловив подяку керівництву "Інтера" за професійну та конструктивну позицію у переговорах.

У середу гравець пройде медобстеження, за підсумками якого буде укладено 3-річний контракт.

У четвер Ето'О прибуде у розташування своєї нової команди та почне підготовку до матчу з "Ростовом".
Старий 23.08.2011, 20:14   #765
karpinets2710
Передовик

Дописи: 1.370
Ukraine
Мій ресівер: Orton 4100C
Типово

Хто стане наступником Ето’О в Інтера?

Після продажу Самуеля Ето'О в "Анжі" "Інтер" уже терміново шукає гідну заміну камерунцеві у лінію атаки. Претендентів у нерадзуррі троє, пише la Gazzetta dello Sport.

"Інтер" може купити уругвайського нападника "Атлетико" Дієго Форлана. "Матрацники" уже погоджуються його продати, оскільки купили цього тижня Радамеля Фалькао з "Порту". Та й сам Форлан заявив про бажання перейти в "Інтер".

Однак в 32-річного уругвайця є молодші конкуренти-аргентинці. Один з них - 27-річний нападник "Манчестер Сіті" Карлос Тевес, який заявив про бажання змінити команду. Однак Тевеса дешево Роберто Манчіні не відпустить.

На прицілі у "Інтера" ще один форвард збірної Аргентини - Есекієль Лавессі з "Наполі", теж дорогий, але ще молодший - йому 26 років.

На вибір в "Інтера" часу мало - тиждень до закриття трансферного вікна.
karpinets2710 зараз поза форумом   Відповісти з цитуванням
Старий 23.08.2011, 21:42   #766
симчич
Moderator

Дописи: 6.630
Ukraine
Типово

Вайсс ще не підписав угоду з "Динамо"

Владімір Вайсс ще не підписав контракт з київським "Динамо".

У суботу 21-річний півзахисник успішно пройшов медобстеження у Києві, після чого вирушив назад у Манчестер, повідомляє словацьке видання aktualne.centrum.sk.

Повідомляється, що Вайсс отримав на підпис папери з істотно зміненими раніше обговореними умовами, які його не влаштували.

Проте найближчим часом угода повинна бути оформлена, про що свідчить останній запис футболіста на своїй сторінці у Твіттері.

"Можливо, це моє останнє тренування у "Ман. Сіті", - написав він.

Сума трансферу складе близько 3 мільйонів фунтів стерлінгів, стверджує UA-Футбол.
Старий 24.08.2011, 12:45   #767
BMW
Передовик

Вік: 26
Дописи: 666
Ukraine
Мій ресівер: openbox AF 1700 x-730 PVR
Типово

Динамо забракло грошей на захисника Інтера

Італійський "Інтер" вирішив відмовити київському "Динамо" у продажу захисника збірної Італії Давіда Сантона, повідомляє Сalcionews24.

За інформацією видання, футболіст був не проти перейти в іншу команду з "Чезени", де Давід грав правах оренди, проте фінансова пропозиція українського клубу не влаштувало президента "Інтера" Массімо Моратті.
Старий 24.08.2011, 13:59   #768
sacha
Передовик

Типово

"Малага" відмовила "Дніпру" у продажу захисника Велігтона

Керівництво "Малаги" відмовилося продавати 31-річного бразильського захисника Велігтона у дніпропетровський "Дніпро".

Переговори проходили за участю одного з тренерів "Дніпра" Хуана Рамона Муньїса, який раніше працював у "Малазі".

Український клуб мав намір придбати захисника за € 1,5 млн, повідомляє видання Diario Sur.

У минулому сезоні бразилець взяв участь у 31 матчі "Малаги" у Прімері, забивши один гол, пише Чемпионат.com.
Старий 24.08.2011, 14:10   #769
sacha
Передовик

Типово

Фанати "Дніпра" оголосили команді "мовчазний" протест

Близько 300 уболівальників "Дніпра" поїхали на виїзний матч з "Ворсклою". Однак за весь поєдинок вони не промовили ні слова.

Такою була реакція на останні незадовільні результати команди, а особливо - на поразку у Лондоні від "Фулхема", пише газета "Спорт-Экспресс в Украине".

Фанати не тільки промовчали всі 90 хвилин, а й не поаплодували гравцям, які після завершення гри підійшли до них
Старий 24.08.2011, 14:20   #770
sacha
Передовик

Типово

Рейтинг ФІФА. Україна опускається ще на три сходинки

В оновленому рейтингу ФІФА збірна України у порівнянні з попереднім місяцем опустилася ще на три позиції.

Тепер українці посідають 48-е місце.

Додамо, що змінився лідер - Нідерланди випередили Іспанію.

Рейтинг ФІФА станом на 24 серпня 2011 року
1 (2). Нідерланди - 1596
2 (1). Іспанія - 1563
3 (3). Німеччина - 1330
4 (6). Англія - 1177
5 (5). Уругвай - 1174
6 (4). Бразилія - 1156
7 (8). Італія - 1110
8 (7). Португалія - 1060
9 (10). Аргентина - 1017
10 (9). Хорватія - 1009
...13 (18). Росія - 940
...19 (17). Чорногорія - 875
...41 (42). Білорусь - 645
...48 (45). Україна - 598
...65 (69). Польща - 498
...88 (85). Молдова - 364
...203 (203). Сан-Марино - 0

Нагадаємо, Англія, Чорногорія, Польща, Молдова та Сан-Марино є суперниками українців у кваліфікації до ЧС-2014.

Закладки

Ваші права у розділі
Ви не можете створювати теми
Ви не можете писати дописи
Ви не можете долучати файли
Ви не можете редагувати дописи

BB-код є Увімк.
Усмішки Увімк.
[IMG] код Увімк.
HTML код Вимк.

Швидкий перехід

Схожі теми
Тема Автор Розділ Відповідей Останній допис
Технічні новини телеканалів. sat-prof Транспондери 3339 10.04.2025 17:08
Новини Abs 1 75.0°e sat-prof Транспондери 313 13.03.2021 09:58

Часовий пояс GMT +3. Поточний час: 08:42.

vBulletin 3.8.4 ; Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2010
Львівський форум