![]() |
|
|
#71 |
|
Передовик
![]() Реєстрація: 13.03.2010
Дописи: 1.433
|
Ліга Європи повертаються на ICTV
17 лютого на улюбленому каналі ICTV пройде перший матч 1 / 16 фіналу Ліги Європи за участю української команди. О 20:00 в Стамбулі в котрий раз на євро арені зустрінуться "Бешикташ" і "Динамо". У попередніх матчах команди двічі з'ясовували між собою відносини у двох матчевій протистоянні. Вперше їхні шляхи перетнулися у чвертьфіналі Кубка європейських чемпіонов-1986/87, де кияни без праці здобули перемогу.У Туреччині український клуб тріумфував із результатом 5:0, а вдома переграв суперника з рахунком 2:0. "Бешикташ" взяв реванш у другому поєдинку. Тоді турки зупинили киян у третьому колі Кубка УЄФА-2002/03. У Стамбулі перемогли господарі - 3:1, а в Києві була зафіксована "суха" нічия. Чи вдасться "Динамо" виграти боротьбу в цей раз - дивіться 17 лютого в 20:00 "Бешикташ" - "Динамо". Джерело: Щоб бачити інформацію потрібна Реєстрація! ... |
|
|
|
|
|
#72 |
|
Передовик
![]() Реєстрація: 13.03.2010
Дописи: 1.433
|
Футбол в Росії закодуйте від телеглядачів
Російський чемпіонат покажуть на платних каналах НТВ-плюс. Поки чоловіки святкували Жіночий день, зважився один з найважливіших питань у житті практично кожного представника сильної статі.Російська футбольна Прем'єр-ліга визначилася, хто і як буде в сезоні, що стартує показувати вітчизняний чемпіонат.Після довгих і тривалих переговорів РФПЛ все ж підписала контракт з НТВ-плюс, згідно з яким права на футбольну першість у Прем'єр-лізі йдуть на закриті супутникові канали.А за це задоволення довжиною в півтора роки - саме стільки триватиме найближчий чемпіонат - «плюсовци» заплатять 60 мільйонів доларів. Багато це чи мало, у кожного своя думка. Футбольні клуби протягом останніх трьох місяців голосили, що це сущі копійки за такий рейтинговий чемпіонат.Телевізійники у відповідь запитували, чому ж тоді це видовище ніхто не купує, крім них, яким теж подітися нікуди. Підняти ціну теоретично могла б конкуренція між НТВ-плюс і холдингом ВГТРК, який начебто збирався поборотися за права на російський футбол.Але всі благі наміри, озвучувалися в минулому році: створення повноцінного футбольного каналу, переклад показу у формат HD та інші - так і залишилися благими намірами.Закупивши права на англійську Прем'єр-лігу, яка благополучно замінила на "Росії 2» російський футбол, ВГТРК на цьому і заспокоїлася. Хороша для вболівальників новина в тому, що РФПЛ, сховавши під кодованим сигналом більшу частину чемпіонату, залишила за собою право продати на один із загальнодоступних федеральних каналів один матч у турі.Що, втім, пояснюється не стільки турботою про простих фанатів, скільки необхідністю виконати зобов'язання перед спонсорами чемпіонату. Якщо би футбол повністю пішов «під замок», його б там ніхто не побачив, і спонсори б від нього просто відмовилися.Правда, ще за три дні до першого удару по м'ячу РФПЛ так і не визначилася, хто саме буде показувати футбол. Переговори з Першим каналом, ВГТРК, що представляє «Росію 1» і «Росію 2», і НТВ тривали. Джерело: Щоб бачити інформацію потрібна Реєстрація! ... |
|
|
|
|
|
#73 |
|
Передовик
![]() Реєстрація: 08.05.2011
Дописи: 1.370
Ukraine
Мій ресівер: Orton 4100C
|
Металіст - Волинь 4:1
|
|
|
|
|
|
#74 |
|
Передовик
![]() Реєстрація: 08.05.2011
Дописи: 1.370
Ukraine
Мій ресівер: Orton 4100C
|
|
|
|
|
|
|
#76 |
|
Новачок
![]() Реєстрація: 16.04.2011
Дописи: 3
|
Завершився чемпіонат. Вболіваю за Металіст,шкода ,що знову треті.
|
|
|
|
|
|
#78 |
|
Учасник
![]() Реєстрація: 31.07.2010
Вік: 30
Дописи: 156
Мій ресівер: Orton 4100c
|
Сьогодні Україна-Узбекистан. Вболіваймо за наших!
|
|
|
|
|
|
#79 |
|
Учасник
![]() Реєстрація: 31.07.2010
Вік: 30
Дописи: 156