SAT
Шарінг IPTV тест VPN тест

Допомаємо хлопцям які на війні! Зараз як ніколи НАША країна потребує допомоги
Форум - Супутникового телебачення SAT-PROF  

Назад   Форум - Супутникового телебачення SAT-PROF > Вітальня - SaT-PRoF.CoM.Ua > Спорт на SAT-TV

Примітки

Створення нової теми Відповідь

Параметри теми Параметри перегляду
Старий 14.01.2012, 14:57   #71
2vanya2
Передовик

Вік: 30
Дописи: 3.083
смт.Верхнє Синьовидне
Мій ресівер: GLOBO 8300A
Типово

Хосеп Гвардіола: "Реал" - чудовий суперник

Головний тренер "Барселони" Хосеп Гвардіола з задоволенням очікує майбутніх матчів з мадридським "Реалом", які пройдуть в рамках 1/4 фіналу Кубка Іспанії.

У четвер каталонці впевнено завоювали путівку в чвертьфінал, вибивши з боротьби "Осасуну". Практично всі питання про вихід в наступний раунд "Барса" зняла ще в першій зустрічі, розгромивши суперника з рахунком 4:0. Тому у матчі Гвардіола випустив напіврезервний склад, який зумів домогтися вольової перемоги - 2:1. Тепер синьо-гранатових чекає протистояння з найпринциповішим опонентом.

"Мадридський "Реал" - чудовий суперник. Чвертьфінал буде захоплюючим для вболівальників. І "Барса", і "Реал" завжди намагаються перемогти, в якому б турнірі вони не брали участь", - заявив Гвардіола.
Старий 16.01.2012, 11:32   #72
BMW
Передовик

Вік: 26
Дописи: 666
Ukraine
Мій ресівер: openbox AF 1700 x-730 PVR
Типово

Барса у важкому двобої поборола Бетіс

Барселона почала матч повним домінуванням на полі і швидко забила два голи. Вже на 12 хвилині матчу рахунок на Камп Ноу був 2:0 на користь команди Гвардіоли. Свої прізвища на табло запалили лідери каталонців Мессі та Хаві.

Утім непоступливий Бетіс поволі оговтався і відіграв один мяч зусиллями Кастро. По перерві гості з Севільї взагалі знахабніли та зрівняли рахунок — відзначився Санта Крус.

Після цього Барселона почала справжній штурм воріт гостей, але ніяк не могла знову вийти вперед.

Однак Мессі та компанія таки досягли свого. На 75 хвилині третього гола у ворота Бетіса забив Алексіс Санчес. Ще за 10 хвилин Мессі точним ударом з пенальті довів рахунок до 4:2. Далі Барса довела поєдинок до перемоги.

Барселона - Бетіс 4:2

Голи: Хаві, 10, Мессі, 12, 86 (з пенальті), Алексіс Санчес, 76, - Кастро, 31, Санта Крус, 52

Барселона: Вальдес, Пуйоль, Маскерано, Абідаль, Бускетс, Хаві, Куенка (Дані Алвеш, 46), Іньєста (Адріано, 88), Алексіс, Мессі, Фабрегас (Тьяго Алькантара, 83)

Бетіс: Касто, Ісідоро, Маріо, Дорадо, Начо, Севілья (Матілья, 59), Іриней (Санта Крус, 46), Каньяс, Кастро, Моліна (Устарітц, 73), Монтеро

Попереджені: Мессі, Пуйоль, Іньєста - Іриней, Севілья, Маріо, Матілья, Дорадо

Вилучений: Маріо, 70
Старий 17.01.2012, 11:39   #73
karpinets2710
Передовик

Дописи: 1.370
Ukraine
Мій ресівер: Orton 4100C
Типово

Гвардіола: Ми опротестуємо жовту картку Іньєсти

Головний тренер "Барселони" Хосеп Гвардіола заявив, що його команда не згідна з рішенням арбітра, який показав Андресу Іньєсті жовту картку за симуляцію в штрафному майданчику "Бетіса".

"Рефері не бачив цей епізод, тому не міг призначити пенальті, проте ми маємо намір опротестувати жовту картку Іньєсти", - сказав наставник.

Нагадаємо, що спірний епізод трапився ще в той час, коли рахунок у поєдинку був 2:2.
karpinets2710 зараз поза форумом   Відповісти з цитуванням
Старий 17.01.2012, 14:09   #74
2vanya2
Передовик

Вік: 30
Дописи: 3.083
смт.Верхнє Синьовидне
Мій ресівер: GLOBO 8300A
Типово

Хаві: "Реал" спробує зіграти з нами на рівних

Півзахисник "Барселони" Хаві Ернандес поділився думкою щодо майбутнього "​​класико" з мадридським "Реалом", яке відбудеться на стадіоні "Сантьяго Бернабеу" в рамках чвертьфіналу Кубку країни, повідомляє іспанська преса.

Хаві вважає, що "вершкові" навряд чи зуміють здивувати каталонців своєю грою.

"Гра "Реалу" не зазнала змін. Вони грають так само, як раніше. У складі цієї команди є три-чотири футболісти, здатних убити суперника на контратаках. Тому в обороні нам потрібно діяти дуже уважно. Крім того, гравці "Реалу" вміють користуватися розіграшами штрафних із флангів і кутовими. У цьому аспекті вони дуже сильні. Мені здається, що "Реал" спробує зіграти з нами на рівних і буде пресингувати "Барсу" на її половині поля. Але в цілому я не знаю, як вони планують зіграти", - заявив Хаві.
Старий 17.01.2012, 19:18   #75
karpinets2710
Передовик

Ukraine
Типово

Абідаль продовжив контракт з Барселоною

"Барселона" домовилась з французьким захисником Еріком Абідалем про продовження його контракту з клубом до літа 2013 року з можливістю додаткового продовження до 2015 року.

Технічний секретаріат "Барселони" оголосив про це 17 січня. Дату підписання нового контракту оголосять пізніше.

Абідаль прийшов в "Барселону" влітку 2003 року і з за чотири з половиною сезони провів за синьо-гранатових 177 офіційних матчів. За цей час гравець забив один єдиний гол в матчі Кубка Іспанії минулого сезону, а також переніс операцію з видалення доброякісної пухлини печінки, що перетворило його на справжнього ідола вболівальників "Барси".
Старий 18.01.2012, 10:46   #76
BMW
Передовик

Ukraine
Типово

Реал - Барселона - Кубок Іспанії. Цікаві факти

За останні 13 місяців непримиренні суперники зустрілися між собою вісім разів, а остання зустріч у рамках Кубка Іспанії відбулася у фіналі турніру в минулому сезоні.

- У фіналі Кубка Іспанії 2010-2011 команда Моурінью виграла у "Барселони" завдяки голу, який забив Кріштіану Роналдо в додатковий час.

- Це було одне з восьми Класіко, які відбулися за останні 13 місяців і тільки в ньому одному "бланкос" взяли перемогу. У чотирьох перемогу святкували каталонці, а ще три завершилися нічиєю.

- Востаннє в двоматчевому раунді Кубка Короля команди зустрічалися в сезоні 1996-1997, і "Барса" пройшла в наступний етап, перемігши на "Камп Ноу" з рахунком 3:2 і зігравши внічию на "Бернабеу" 1:1.

- Тоді Моурінью був другим тренером "Барселони", а Пеп Гвардіола одним з капітанів команди.

- За статистикою сили "Барси" і "Реала" в Кубку практично рівні. З 17 зустрічей дев'ять перемог "Барси" і вісім "Реала".

- Два останніі двохматчеві протистояння цих команд у Лізі чемпіонів і Суперкубку Іспанії завершилися підсумкової перемогою "Барси".

- За останні десять сезонів каталонці сім разів доходили до стадії чвертьфіналу Кубка, а "бланкос" тільки п'ять.

- На шляху до цього чвертьфіналу "Реал" розгромив "Понферрадіну" із загальним рахунком 7:1 і переміг "Малагу" 4:2. "Барса" знищила "Оспіталет" (10:0) і "Осасуну" (6:1).
Старий 18.01.2012, 14:40   #77
karpinets2710
Передовик

Ukraine
Типово

Алвес: Ми дуже любимо грати з Реалом

Захисник «Барселони» Даніел Алвес поділився очікуваннями від матчу Кубка Іспанії проти мадридського «Реала».

«Ми дуже любимо грати з "Реалом". Незалежно від того, які результати команди демонструють до нашої зустрічі, в самій грі суперники виявляються гідними один одного.

Ми знову зустрінемося - це нормально. Ми ведемо боротьбу за одні й ті ж трофеї, тому будемо грати один з одним частіше.

Ми добре підготуємось до цієї гри, а там подивимося, що буде. Я багато разів грав проти "Реала" в складі "Барселони", і поки перевага на нашому боці», - наводить слова Алвеса Barca TV.
Старий 21.01.2012, 19:17   #78
karpinets2710
Передовик

Ukraine
Типово

Вілья вже працює у тренажерному залі

Нападник "Барселони" Давід Вілья, який зламав наприкінці минулого року ногу, вже приступив до тренувань у тренажерному залі.

"Нога з кожним днем почувається все краще, і я стаю сильнішим", - написав Вілья у своєму мікроблозі, де він також виклав відео із записом тренування.

Нагадаємо, що повне відновлення Вільї, за прогнозами лікарів, займе від чотирьох до шести місяців.
Старий 22.01.2012, 11:13   #79
BMW
Передовик

Ukraine
Типово

Що Піке шепнув на вухо Пепе?
Щоб бачити інформацію потрібна Реєстрація!

Під час ель Класіко в Кубку короля на Сантьяго Бернабеу (в якому Барса здолала Реал 2:1) португальський велетень і грубіян "вершкових" Пепе впав на газон, демонструючи великий біль. Чи справді "маленькі" каталонці могли так болюче "скосити" великого Пепе? Чи це планована акторська гра у команді Моурінью?

У будь-якому разі до Пепе підійшов захисник Барси Піке і щось шепнув йому на вухо. Або підбадьорив, або образив, або попередив, що симулювати не варто, бо матч знімають сотні камер і все видно й так.

Нагадаємо, що кінці поєдинку Пепе жорстоко заїхав у щиколотку Мессі.
Старий 27.01.2012, 21:14   #80
BMW
Передовик

Ukraine
Типово

Хаві: Реал не вміє програвати. Це було огидно

В Іспанії повним ходом йде обговорення слів півзахисника каталонської "Барселони" Хаві щодо мадридського "​​Реала".

Хаві почав спілкування з клубним телебаченням, не знаючи, що запис його слів вже йде.

"Це було огидно, вони не вміють програвати", - сказав Хаві. Пізніше інтерв'ю одного з лідерів "Барселони" з'явилося без цих слів, проте один з інтернет-порталів опублікував повну версію розмови.

Протистояння "Барселони" і "Реала" в рамках 1/4 фіналу Кубка Іспанії завершилося перемогою каталонського клубу з рахунком 4:3 за сумою двох матчів.

У Мадриді "Барселона" перемогла з рахунком 2:1, а гра на "Камп Ноу" завершилася внічию - 2:2.

Закладки

Ваші права у розділі
Ви не можете створювати теми
Ви не можете писати дописи
Ви не можете долучати файли
Ви не можете редагувати дописи

BB-код є Увімк.
Усмішки Увімк.
[IMG] код Увімк.
HTML код Вимк.

Швидкий перехід

Схожі теми
Тема Автор Розділ Відповідей Останній допис
Проблема з JTAG UP :: пише "The parallel port could not be opened" sat-prof Ремонт тюнерів,JTAG відладка 4 11.04.2016 20:38
ФЕРГУСОНИ - проблема "Скидання сетінгів" та її вирішення sat-prof Openbox F-100,AF-1700 23 30.07.2015 10:37
Вибір ресівера для роботи з офкартою "Триколор"? Porter Не знаєш, де написати? Пишем тут. 3 30.08.2010 00:24

Часовий пояс GMT +3. Поточний час: 07:15.

vBulletin 3.8.4 ; Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2010
Львівський форум