![]() |
|
|
#71 |
|
Передовик
![]() Реєстрація: 06.06.2011
Вік: 29
Дописи: 3.083
смт.Верхнє Синьовидне
Мій ресівер: GLOBO 8300A
|
Годвін перейде в "Андерлехт"?
Нігерійський опорний півзахисник Самсон Годвін зацікавив гранда бельгійського футболу - "Андерлехт". "Зараз я оформляю свої документи. Я щасливий, що у мене є нагода поїхати туди", - заявив Самсон в інтерв'ю Complete Sports Nigeria. В "Андерлехт" Годвін може перейти на правах вільного агента. Джерело: Щоб бачити інформацію потрібна Реєстрація!
|
|
|
#72 |
|
Передовик
![]() Реєстрація: 14.08.2011
Вік: 26
Дописи: 666
Ukraine
Мій ресівер: openbox AF 1700 x-730 PVR
|
Челсі дає 20 млн за Вілліана
За даними Daily Mail, головний тренер "Челсі" Андре Віллаш-Боаш попросив керівництво клубу придбати футболіста "Шахтаря" Вілліана. Португалець вважає, що стиль гри Вілліана - саме те, що потрібно його команді. Як зазначає британська газета, "Шахтар" оцінює свого лідера в 30 мільйонів фунтів, але "Челсі" планує, що зуміє обійтися і 20 мільйонами. У тому випадку, якщо трансфер відбудеться, лондонський клуб припинить переговори про трансфер іншого гравця - Едена Азара з "Лілля".
|
|
|
|
#73 |
|
Передовик
![]() Реєстрація: 06.06.2011
Вік: 29
Дописи: 3.083
смт.Верхнє Синьовидне
Мій ресівер: GLOBO 8300A
|
Дієго Форлан може покинути "Інтер"
Нападник "Інтера" Дієго Форлан може покинути команду, погравши в ній всього 6 місяців. Уругвайський форвард так і не зміг закріпитися у складі "нерадзуррі" через низку травм. Зовсім недавно Дієго повернувся на поле, але знову отримав пошкодження і вибув на місяць. На думку видання Sky, бразильський "Сан-Паулу" запропонував "Інтеру" поступитися їм нападником.
|
|
|
#74 |
|
Передовик
![]() Реєстрація: 14.08.2011
Вік: 26
Дописи: 666
Ukraine
Мій ресівер: openbox AF 1700 x-730 PVR
|
МЮ хоче переманити Пасторе
Англійський "Манчестер Юнайтед" зацікавився півзахисником французького "Парі Сен-Жермен" Хав'єром Пасторе, повідомляє видання Caught Offside. Керівництво "червоних дияволів" планує придбати 22-річного хавбека влітку. Трансферна вартість аргентинця складає 30 мільйонів євро, а його контракт з парижанами діє до літа 2016 року. У поточному сезоні Пасторе провів за ПСЖ 25 матчів, в яких відзначився дев'ятьма забитими м'ячами і чотирма гольовими передачами.
|
|
|
|
#75 |
|
Учасник
![]() Реєстрація: 29.04.2011
Дописи: 98
Мій ресівер: openbox s1. orton
|
Нападник МЮ може опинитись в "Реалі"
Нападаючий "Манчестер Юнайтед" Денні Уелбек може перейти в мадридський "Реал", повідомляє The People. Скаути "королівського клубу" вже переглядали нападника в грудні і січні, але ніяких контактів між клубами не було. Контракт 21-річного британця з МЮ закінчується в 2013 році і сторони поки не можуть домовитися про його продовження. Уелбек хоче заробляти 60 тисяч фунтів на тиждень, у той час як "Манчестер" готовий платити йому тільки 45 тисяч.
|
|
|
|
#76 |
|
Учасник
|
"Зоря" підписала гравця молодіжки Боснії та Герцеговини
Центральний захисник молодіжної збірної Боснії та Герцеговини Тоні Шуніч повідомив, що уклав контракт з луганською "Зорею" строком на два роки. "Я приєднався до "Зорі" в Антальї, де провів кілька днів. Прийняв участь в товариському матчі, тренер залишився задоволений моїми діями, і на його прохання я підписав дворічний контракт. У цій ситуації задоволені і я, і мій клуб "Зрінськи", який отримає компенсацію. Тепер я відправлюся в Мостар для вирішення ряду формальностей, а потім полечу до Луганська на медогляд і приєднаюся до свого нового клубу на другому зборі "Зорі", - сказав 23-річний захисник в інтерв'ю боснійської пресі.
|
|
|
|
#77 |
|
Учасник
|
Лідер "Свонсі" потрібен "шпорам"
За даними People.co.uk, "Тоттенхем" збирається придбати гравця "Свонсі" Джо Аллена. 21-річний хавбек особисто сподобався наставнику "шпор" Гаррі Реднаппу. На гравця також претендує "Сток Сіті".
|
|
|
|
#78 |
|
Учасник
|
Два гравці "Шахтаря" у Росії
Захисник Станіслав Микицей і півзахисник "Шахтаря" Владислав Насібулін навесні можуть продовжити кар'єру у Росії. Наразі обидва 22-річних гравця вирушили у команду першого дивізіону - "Ніжній Новгород". Футболісти виступали у минулому році на правах оренди в "Іллічівці", пише "Чемпионат.com".
|
|
|
|
#79 |
|
Учасник
|
"Зоря" переглядає хорвата
На перегляді в луганській "Зорі" перебуває хорватський нападник Іван Родіч. Гравець раніше виступав в командах "Шибеник", "Хайдук", "Рієка", "Істра 1961", має досвід виступів у кваліфікації Ліги Європи, інформує сайт клубу. У першому матчі проти "Волги" саме Родіч заробив пенальті, який реалізував Павло Худзік.
|
|
|
|
#80 |
|
Учасник
|
Київський "Арсенал" підпише екс-гравця "Мілана"
22-річний нападник з Гани Домінік Адійя, який став чемпіоном світу у складі своєї збірної (U-20), а також був визнаний кращим гравцем і кращим бомбардиром мундіалю, кілька днів тому прибув в київський "Арсенал", який проводить збори в Анталії. В результаті, за підсумками декількох тренувальних днів, Адійя, який виступав в італійському "Мілані" і сербською "Партизані", встиг зробити на головного тренера "канонірів" Леоніда Кучука позитивне враження, і найближчим часом клуб планує оформити з легіонером повноцінну угоду.
|
|
![]() |
| Закладки |
|
|