![]() |
|
|
|
|
#1 |
|
Передовик
![]() Реєстрація: 14.08.2011
Вік: 26
Дописи: 666
Ukraine
Мій ресівер: openbox AF 1700 x-730 PVR
|
Новий рекорд: Гвардіола - найтитулованіший тренер Барси
Головний тренер "Барселони" Хосеп Гвардіола став найуспішнішим наставником каталонців за всю історію. Обігравши "Порту" в матчі за Суперкубок Європи, він став володарем 12-го трофея за час, який він керує командою. Таким чином, Гвардіола перевершив клубний рекорд, що належав Йохану Кройфу, на рахунку якого 11 титулів. Нагадаємо, що Гвардіола тричі вигравав чемпіонат Іспанії, один раз Кубок Іспанії, тричі Суперкубок Іспанії, двічі Лігу чемпіонів і Суперкубок Європи, один раз клубний чемпіонат світу.
|
|
|
|
#2 |
|
Передовик
![]() Реєстрація: 12.07.2011
Вік: 47
Дописи: 1.512
Мій ресівер: globo 4100c
|
У матчі пам'яті Кучеревського ветерани "Дніпра" зіграли внічию із журналістами
У п'ятницю, 26 серпня, виповнилося п'ять років з того трагічного моменту, як передчасно обірвалося життя заслуженого тренера СРСР й України Євгена Мефодійовича Кучеревського. Величезна кількість людей прийшли вшанувати пам'ять Кучеревського на його на могилу, пише прес-служба "Дніпра". У грі в його пам'ямть суперником ветеранів "Дніпра" стала збірна журналістів міста, підсилена гравцями з чемпіонату області. Два тайми по півгодини переможця не виявили - нічия 1:1. На гол Володимира Геращенка журналісти відповіли точним ударом Олександра Дювбакова. У складі дніпровських ветеранів на поле виходили: Валерій Городов, Микола Медін, Микола Збарах, Сергій Башкіров, Володимир Геращенко, Петро Кутузов, Олександр Лисенко, Андрій Сидельников, Олександр Червоний, Олександр Поклонський, Анатолій Оленєв, Микола Самойленко, Костянтин Павлюченко, Сергій Задорожний, Дмитро Яковенко, Віктор Червоний, Петро Буц, Євген Яровенко.
|
|
|
|
#3 |
|
Moderator
![]() Реєстрація: 13.09.2010
Дописи: 6.630
Ukraine
|
"Динамо" купує чемпіона світу (U-20)?
Виступ півзахисника Дуду на Мундіалі (U-20) виявився настільки успішним, що через короткий час гравець уже залишає "Крузейро". Клуб отримав пропозицію від київського "Динамо" у розмірі п'яти мільйонів євро й угода практично завершена, пише IG. Залишилося врегулювати окремі формальності, і Дуду стане гравцем українського клубу. Директор департаменту бразильського клубу Дімас Фонсека повідомив у радіоінтерв'ю, що сам футболіст виявив цікавість до переходу у зв'язку з вигідними матеріальними умовами. У своєму Твіттері Дуду стверджував, що не просив про трансфер. "Я не просив дозволу піти, я дуже хотів залишитися... Але це була хороша пропозиція для "Крузейро", і вони вирішили, що всім буде вигідно, якщо я піду", - написав гравець, стверджує "Динамомания".
|
|
|
#4 |
|
Передовик
|
У "Динамо" з'явиться нападник збірної Туреччини?
Київське "Динамо" зацікавлене у придбанні 21-річного нападника "Бурсаспора" та збірної Туреччини Серджана Їлдирима. Як повідомляє турецька служба CNN, президент "Бурсаспора" Ібрахім Язиджи готовий відпустити зірку атаки своєї команди не менше ніж € 4,5 млн. Авторитетний німецький онлайн-ресурс transfermarkt.de оцінює Їлдирима у € 6 млн. Зазначимо, що навесні 2011 року у послугах Їлдирима був активно зацікавлений ряд російських клубів, серед яких - московські "Локомотив" і "Спартак", а також казанський "Рубін", пише championat.com.
|
|
|
|
#5 |
|
Передовик
|
Аді: "Залишилося лише попрацювати над собою"
Нігерійський форвард "Динамо" Аді сподівається отримати шанс проявити себе в команді Сьоміна. Про це гравець, який відновився від травми, заявив Інформаційному відділу ФК "Динамо". "Так, я повернувся. І хоча в найближчі дні навряд чи зіграю за першу команду, допоможу молодіжному складу, щоб відчути ігровий ритм. Вже розмовляв з Юрієм Сьоміним, він сказав, що робота за індивідуальною програмою завершена, в майбутньому тренер розраховує на мене в першій команді. Залишилося лише попрацювати над собою", - сказав він. На питання, важко буде завоювати місце в основному складі, гравець відповів: "Так, це зробити непросто. Але немає нічого неможливого. Коли ти натхненно працюєш, завжди приходить результат. Сподіваюся, у мене буде шанс, який вдасться використовувати".
|
|
|
|
#6 |
|
Moderator
Ukraine
|
Дуду: "Щасливий, оскільки переходжу у великий європейський клуб"
Півзахисник "Крузейро" і молодіжної збірної Бразилії Дуду щасливий, що переходить в київське "Динамо". Про це він заявив у інтерв'ю Parana Online. "Я щасливий, оскільки переходжу у великий європейський клуб. Це мрія. Я не хотів йти, але "Крузейро" отримав дуже гарну пропозицію. Мені всього 19, і я сподіваюся, що, проявивши себе в Європі, я повернуся в "Крузейро", - наводить слова футболіста championat.com.
|
|
|
#7 |
|
Передовик
![]() Реєстрація: 09.02.2011
Вік: 55
Дописи: 646
|
А ми йдемо! (гімн ФК "Карпати")
відео кліп перегляньте тут: Щоб бачити інформацію потрібна Реєстрація!
|
|
|
#8 |
|
Передовик
![]() Реєстрація: 24.12.2010
Вік: 39
Дописи: 1.765
Рівненська обл.
Мій ресівер: ORTON 4050c
|
Русол: "У попередніх поєдинках у Дніпра мало що виходило"
До недавніх пір капітан Дніпра Андрій Русол розповів про настрій в команді напередодні важливого поєдинку з Динамо. "Дуже приємно було дивитися на дії одноклубників. Було завдання виграти, і може відсутність тиску обов'язково перемогти з великим рахунком і стали наслідком розкутою гри. Хочеться сподіватися, що це початок нового відліку", - розповів Русол. "У попередніх поєдинках мало що виходило. Але це не означає, що хлопці не переживали кожну втрату очок або поразка чи погано працювали на тренуваннях. Логічно, що даремно зусилля не мали минути. Кожен хоче змінити ситуацію на краще можна швидше, але, як правило , на це потрібен час. Тому зрушення, які були помітні в четвер не тільки мені, дають привід для оптимізму ". "Останніх матчів киян я не бачив, бо вони починалися приблизно в той же час, що і наші ігри. Але однаковою команда не може бути - зараз вже пора єврокубків, тому зрозуміло, що будь-яка команда додає, виходить на кращий рівень форми. Але і істотних змін також не може відбутися, адже, по суті, зараз все ще триває початок сезону ". "Щодо поєдинку з Динамо, то в ньому будуть свої завдання. Загальні вони в тому, що знову потрібно перемагати і показувати той футбол, який може привести до бажаного результату".
|
|
|
|
#9 |
|
Moderator
Ukraine
|
Ребров: "Ні в одному з трьох суперників "Динамо" нічого страшного немає"
Ні в одному з трьох суперників "Динамо" по груповому етапу Ліги Європи нічого страшного немає. Таку думку висловив один з тренерів київського клубу Сергій Ребров. "Жеребкування абсолютно нормальне. Ні в одному з трьох наших суперників немає нічого страшного. З усіма цими командами можна грати, і всіх їх можна обігрувати. Думаю, що "Бешикташ" - серйозна команда. Не потрібно боятися, важливо показати свою гру. А суперники нам дісталися, повторюся, абсолютно нормальні", - сказав він. "За часів коли я виступав за "Тоттенхем", "Сток Сіті" і близько не було в прем'єр-лізі. Та й зараз, наскільки я знаю, цей клуб потрапив до Ліги Європи в якості фіналіста Кубка Англії. Але в той же час зараз "Сток Сіті" - це явно виражений середняк англійської першості. А команди, які знаходяться нижче 6-го місця прем'єр-ліги, всі приблизно одного рівня. Всі вони б'ються, всі вони є серйозними суперниками, і у всіх них в складах є серйозні футболісти. Але знову ж, з такими командами можна грати. Головне - підготуватися, вивчити суперника і показати свій футбол", - розповів фахівець в інтерв'ю "Динамо Киев от Шурика".
|
|
|
#10 |
|
Передовик
![]() Реєстрація: 14.08.2011
Вік: 26
Дописи: 666
Ukraine
Мій ресівер: openbox AF 1700 x-730 PVR
|
Тимощук отримав травму.
Наприкінці матчу четвертого туру чемпіонату Німеччини між "Кайзерслаутерном" і "Баварією" півзахисник господарів Іво Ілічевіч грубо зіграв проти хавбека мюнхенського клубу Анатолія Тимощука, в результаті чого був вилучений з поля. На своїй сторінці в Facebook футболіст збірної України поділився думкою про те, що трапилося. "Я зіграв жорстко, але в межах правил, відібрав м'яч. Супернику це не сподобалося, після того, як я віддав пас п'ятою, він грубо зіграв, коли я вже був без м'яча. Напевно, на його реакцію вплинув рахунок 0:3, тому складно було контролювати емоції. Від удару ззаду отримав пошкодження ахілла, але нічого страшного немає, все в порядку, якби матч тривав, я був готовий продовжити грати. Суддя вірно розібрався в ситуації і виніс правильне рішення, такій навмисної грубості не місце у футболі", - написав Тимощук.
|
|
![]() |
| Закладки |
|
|
Схожі теми
|
||||
| Тема | Автор | Розділ | Відповідей | Останній допис |
| Технічні новини телеканалів. | sat-prof | Транспондери | 3339 | 10.04.2025 17:08 |
| Новини Abs 1 75.0°e | sat-prof | Транспондери | 313 | 13.03.2021 09:58 |