![]() |
|
|
|
|
#1 | |
|
Передовик
![]() Реєстрація: 14.01.2010
Дописи: 3.851
Ukraine
Мій ресівер: х-810,Sat-Integral S-1228 HD
|
Не тікав і не благав пощади...
Цитата:
Востаннє редагував D-Misha: 02.05.2013 о 19:41. |
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Передовик
Ukraine
|
Пес втік з дому, щоб знайти могилу померлого господаря, і відмовляється покидати її протягом шести років.
Щоб бачити інформацію потрібна Реєстрація! Щоб бачити інформацію потрібна Реєстрація! Німецька вівчарка на прізвисько Капітан втекла з дому після того, як в 2006 році помер її господар, аргентинець Мігель Гузман. Тиждень потому сім'я Гузмана прийшла вшанувати пам'ять померлого і знайшла вбитого горем пса, Скуляни поруч з могилою господаря. З тих пір горюющій пес дуже рідко залишає місце на кладовищі міста Вілья Карлос Пас, що знаходиться в Центральній Аргентині. У 2005 році Мігель Гузман купив Капітана в подарунок своєму 13-річному синові Деміаном. Незважаючи на те, що пес іноді йде з кладовища, щоб провести час зі своєю сім'єю, він завжди повертається до могили до темряви. |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Передовик
Ukraine
|
Пісня про собаку...
За темою Сергія Єсеніна. Під ранок скінчилася мука. В куточку , де кущиків ряд, На світ привела рижа сука, Риженьких сімох цуценят. До вечора ніжно ласкала, Чесала своїм язиком, Струмився сніжок, кругом тало, Під теплим її животом. Впав вечір , в курник ішли кури, Сідали рядком на місток, Йшов з хати господар похмурий, Всіх семеро кинув в мішок. За ним бігла сука,спішила В снігу так боялась згубить, Не з холоду ,бідна, дрижала, Всю річку хотіла зсушить. Верталася мокра, мов вата, Струмками летів псячий піт, Здавалось- де місяць і хата , Там цуцик маленький висить. На місяць завила незрячий, Щоб дав їй мале цуценя, Та місяць не чув біль собачий, Скотивсь, не чекаючи дня. Оглухла від тої подачки, Як камінь кидали- на сміх, Котилися сльози в собачки, Зірками ставали- за гріх |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Передовик
Ukraine
|
"Нехай ми не зможемо врятувати все, що нам би хотілося. Але ми врятуємо набагато більше, ніж ті, хто навіть не намагається!" Пітер Скотт.
Щоб бачити інформацію потрібна Реєстрація! |
|
|
|
|
|
#5 |
|
Передовик
Ukraine
|
Щоб бачити інформацію потрібна Реєстрація! Щоб бачити інформацію потрібна Реєстрація!
Полярний ведмідь... Ареал проживання, де середня температура взимку складає мінус 40°C - не ідеальне місце для вирощування малюків. Тому самиця білого ведмедя викопує барліг в снігу, де залишається в стані сплячки протягом найхолодніших зимових місяців. Мама-ведмедиця зазвичай народжує одного-двох малюків в період з листопада по лютий. Після народження ведмежата живуть в материнському барлозі, харчуючись виключно її молоком. Потім сімейство виходить з барлогу і прямує до рухомої криги, де полює на тюленів. До цього часу мати-ведмедиця обходиться без їжі майже вісім місяців, вигодовуючи при цьому двох голодних ведмежат.
|
|
|
#6 | |
|
Передовик
Ukraine
|
Самий маленький песик....
Цитата:
|
|
|
|
#7 | |
|
Передовик
Ukraine
|
Сама маленька ріка....
Цитата:
|
|
|
|
#8 |
|
Передовик
Ukraine
|
Лімури Мадагаскару ...
Щоб бачити інформацію потрібна Реєстрація! Щоб бачити інформацію потрібна Реєстрація! Забавні тварини. Лімури - істоти дивовижні. Природа нагородила їх кумедною зовнішністю, а люди дали страхітливу назву «лімур», в перекладі означає «привид». Стародавні римляни називали лімурами не що інше, як блукаючі душі, що не знайшли спокою в небесній обителі.
|
|
|
#9 | |
|
Передовик
Ukraine
|
Як розмовляють кішки...
Цитата:
|
|
![]() |
| Закладки |
|
|
Схожі теми
|
||||
| Тема | Автор | Розділ | Відповідей | Останній допис |
| Світ з HDTV новини | SLAVASAM | Новини,українські телевізійні канали,DVB-T2 - цифрове ефірне телебачення | 75 | 13.02.2013 18:54 |
| Новини WRC Світ Ралі | BMW | Спорт на SAT-TV | 3 | 11.02.2012 19:03 |