![]() |
|
|
#851 |
|
Moderator
![]() Реєстрація: 16.04.2010
Дописи: 6.688
|
Ентоні Джошуа зараз володіє трьома титулами суперважкої ваги, а Тайсон Ф'юрі - одним, і обидва британці в об'єднавчому бою хотіли б визначити найкращого в дивізіоні.
Поки що цей бій неможливий, так як Джошуа за контрактом повинен битися з Кубратом Пулєвим, а Ф'юрі - з Деонтеєм Вайлдером. Але в разі перемог наступний поєдинок повинен пройти між ними. «Це логічно. Якщо Ф'юрі хоче бути найкращим супертяжем, йому потрібно зустрітися зі мною. Якщо я хочу бути найкращим - я повинен битися з ним. Ми з ним повинні вирішити, хто найкращий супертяж покоління». |
|
|
|
|
|
#852 |
|
Moderator
|
Об'єднавчий бій легкої ваги Василь Ломаченко - Тео Лопес повинен був відбутися 30-го травня, проте через коронавірус поєдинок перенесуть мінімум на осінь.
Про це заявив промоутер Боб Арум, хоча офіційно про перенесення бою поки не повідомили. «Лопес в минулому поєдинку прекрасно себе проявив. Він нокаутував Коммі і показав, що він дійсно перебуває на цьому чемпіонському рівні». «На жаль, трапилася ця ситуація з коронавірусом, і поєдинок, який повинен був відбутися в кінці травня, тепер ми сподіваємося провести у вересні або жовтні», - сказав Арум. |
|
|
|
|
|
#853 |
|
Moderator
|
Американець Едді Коттон, колишній рефері в боксі, помер у віці 72 років в Нью-Джерсі, заразившись коронавірусом. Колишній рефері провів 10 днів у госпіталі та помер через ускладнення від хвороби COVID-19.
Американський рефері обслужив понад 40 чемпіонських поєдинків за більш ніж десятиліття. Він був арбітром бою між Ленноксом Льюїсом і Майком Тайсоном (2002), коли британський боксер виграв технічним нокаутом у восьмому раунді. Коттон обслуговував 4 поєдинки Володимира Кличка. Останній з них, з Алексом Леапаї в 2014 році, завершився перемогою українця нокаутом в 5-му раунді. Крім того, американець судив бої Володимира з Маріушем Вахом (2012), Русланом Чагаєвим (2009) і Роєм Остіном (2007), всі вони також завершилися на користь українського боксера. |
|
|
|
|
|
#854 |
|
Moderator
|
21-річний боксер Девін Хейні, який недавно отримав титул WBC легкої ваги, готовий зустрітися з Василем Ломаченком, тому що впевнений, що не поступиться противнику з білим кольором шкіри.
«Я можу сказати одне. Ломаченко чи ні, але я ніколи не програю жодному боксеру з білим кольором шкіри. Жоден білий хлопець мене не поб'є». «10 боїв з білим суперником - 10 моїх перемог. У будь-який день я виграю», - впевнений Хейні. Американець встиг провести на профірингу 24 бої і здобув 24 перемоги. |
|
|
|
|
|
#855 |
|
Moderator
|
Перспективний український суперважковаговик Ігор Шевадзуцький (3-0, 3 КО) прокоментував свої перемоги нокаутом у всіх боях на професійному рингу.
«Насправді різниці, як я буду перемагати, немає. В ідеалі, так, мені хотілося б продовжити статистику нокаутера, але, за великим рахунком, мені без різниці. Мені важливо здобувати перемогу за перемогою, а як я її здобув - це вже друге питання. Мені хотілося б виступати, боксувати, підвищувати рівень опозиції, і, як результат, свій рівень. А перемога - вона є перемога в будь-якому випадку», - сказав Шевадзуцький. Нагадаємо, в попередньому бою в грудні 2019 року Шевадзуцький впевнено побив іспанця Роблеса. |
|
|
|
|
|
#856 |
|
Moderator
|
Чемпіон світу за версією IBF в легкій вазі Теофімо Лопес (15-0, 12 КО) розповів, що збирається знищити володаря поясів WBA, WBO і WBC Василя Ломаченка (14-1, 10 КО).
«У певному сенсі у нас з Ломаченком одна мета. Він намагається стати абсолютним чемпіоном, тому що ніколи цього не робив. Він намагається додати досягнень до свого резюме. Не можу сказати, що захоплююся цим. Він точно увійде до Залу слави, але він хоче закінчити кар'єру помпезно. Він жадає завоювати останній пояс, а я на грані того, щоб робити великі речі. Я спробую увійти в історію, ставши абсолютним чемпіоном у 22 роки. Я збираюся знести йому голову. Скільки раундів протримається Ломаченко? На даний момент можу сказати, що бій не затягнеться більше, ніж на 8 раундів», - сказав Лопес. |
|
|
|
|
|
#857 |
|
Moderator
|
Об'єднавчий бій легкої ваги Василь Ломаченко - Тео Лопес має відбутися восени, проте через пандемію коронавірусу може пройти без уболівальників.
Американець з цим не згоден. «Я не погодився б і не погоджуся на варіант без глядачів. Без уболівальників це зовсім не та атмосфера. Без фанів це може бути схоже на спаринг». «Арена в Нью-Йорку повністю втратить свою енергію», - сказав Лопес. |
|
|
|
|
|
#858 |
|
Moderator
|
Дэвид Хэй, известный в прошлом боксер и менеджер Дерека Чисоры, считает, что сейчас в супертяжелом дивизионе только Энтони Джошуа способен противостоять Тайсону Фьюри.
«На мой взгляд, только у Джошуа есть опыт, класс, техника и атлетизм, чтобы противостоять нынешнему Тайсону Фьюри. Реалистично на этот момент я вижу только его в качестве конкурента Тайсона». «Мне кажется, многие недооценивают возможности Джошуа. Вероятно, Фьюри его может перебоксировать, но я вижу преимущества Энтони на средней дистанции». «Поражение от Руиса? Не стоит это переоценивать. В боксе всякое случается. Я проиграл Карлу Томпсону, а через пару лет стал первым номером дивизиона», - сказал Хэй |
|
|
|
|
|
#859 |
|
Moderator
|
Український боксер надважкої ваги Олександр Усик (17-0, 13 КО) розповів, коли збирається завершити кар'єру професійного боксера.
«Не можу сказати, до скількох років буду боксувати. Поки буду з радістю вставати о п'ятій годині ранку на пробіжку, поки мене все це буде радувати. Мені дуже подобається вставати о п'ятій ранку на тренування, тому що світ в основному спить, а сонечко вже прокидається. Мені подобається дивитися, як воно встає, коли тиша і переді мною незаймана пора, яка потім перемикається в метушню. Хтось кудись біжить, хтось за чимось женеться. Ми все це робимо щодня. Я з радістю йду тренуватися, але іноді змушую себе робити якусь роботу, бо в мені з'являється друге «я», яке говорить: «Слухай, ти зробив досить багато речей, заробив грошей, популярність. Може, вистачить?». Я жену це від себе палицею. Я закликаю ангела-хранителя, щоб він був поруч зі мною в ті моменти, коли йде спокуса, щоб зупинитися. Не можна зупинятися. Ти зупинишся лише тоді, коли вже все, немає ніякого дихання. Ось це і є зупинкою», - сказав Усик. |
|
|
|
|
|
#860 |
|
Moderator
|
Український боксер Олександр Усик розповів, які уроки має винести людство в зв'язку з пандемією коронавірусу:
«Мабуть, Бог хотів нагадати нам про щось. Можливо, ми живемо не зовсім так, як повинні. Цінності, які були важливі для нас 50 або 100 років тому, трохи змінилися. Ми менше любимо один одного, прощаємо і рідше допомагаємо один одному. Бог стукає до нас і каже: друзі, подивіться. Ви не можете подорожувати, закриті розважальні центри, ресторани та клуби, навіть церкви намагаються закрити. Виявляється, ви можете жити під одним дахом зі своєю сім'єю. Школи також закриті, і тепер батьки розуміють, як важко вчити дітей вдома. Кожен знає, з якими проблемами ми зіткнулися. Але все це пройде. Бог так сильно любить нас, ми навіть не можемо уявити, наскільки сильною є ця любов, що він не бажає нам нічого поганого. Він просто хоче просвітити нас. Як хороший батько, він іноді дає дитині по дупі. Я завжди кажу, що немає поганих людей. Є погані вчинки, які ми робимо. А людина – це образ Бога. А все хороше сидить глибоко всередині. Є притча. Дідусь каже онукові: «Є два вовки. Перший – це гнів, заздрість і ненависть. Другий – це любов, радість і дружба». Онук запитує: «А хто переможе?» Дідусь: «Той, кого ти будеш годувати». Востаннє редагував yyyyyhhh: 23.04.2020 о 12:01. |
|
|
|
![]() |
| Закладки |
|
|