![]() |
|
|
#1 |
|
Administrator
Дописи: 6.648
Ukraine
Мій ресівер: Opticum 9500HD Enigma2 (ACC Авангард) +Openbox X820 (Dir320)
|
Тут пишемо тільки технічні новини телеканалів! (Без обговорень!)
Востаннє редагував savsav: 19.01.2012 о 11:54. |
|
|
|
|
|
#871 |
|
Moderator
![]() Реєстрація: 25.12.2009
Вік: 47
Дописи: 1.577
Ukraine
Мій ресівер: GI S8895 Vu+ Uno
|
5 канал на межі знищення?
Щоб бачити інформацію потрібна Реєстрація! 5 канал заявляє про те, що відбуваються спроби його знищення через можливе скасування судом рішень січневого конкурсу Нацради з питань телебачення і радіомовлення на вільні частоти. Про це йдеться у відкритому листі колективу 5-го каналу до президента України Віктора Януковича. Журналісти 5-го каналу просять Віктора Януковича зустрітися з ними для озвучення їхньої позиції. Наводимо повний текст відкритого листа: "Президенту України Януковичу Віктору Федоровичу Відкритий лист Пане Президенте! На вимогу зборів півтисячного колективу 5-го каналу ми, представники редакційної ради, змушені звернутися до вас з відкритим листом, як до гаранта Конституції, через занепокоєння можливістю знищення першого інформаційного каналу. У зв'язку із безпрецедентною ситуацією, яка склалася довкола судового процесу, учасником якого вимушено опинився наш канал, ми потребуємо вашого особистого захисту. У цій ситуації просимо вас про зустріч з журналістами 5-го каналу для озвучення нашої позиції. Оскільки за вашою спиною відбуваються спроби чинного голови СБУ, члена Вищої ради юстиції та відомого бізнесмена Валерія Хорошковського, якого пов‘язують з телеканалами групи "Інтер", знищити 5 канал через можливе скасування судом рішення конкурсу на виділення частот Національною Радою з питань телебачення та радіомовлення від 27 січня 2010 р., з подальшою втратою ліцензій. Внаслідок переслідування власних інтересів державним чиновником 500 (!) працівників 5-го каналу опиняться під загрозою втрати роботи, а Україна в черговий раз підтвердить статус країни, в якій згортаються свободи. На нашу думку зараз тільки ви можете допомогти пану Хорошковському розмежувати власні бізнесові інтереси та інтереси державницькі. Ми не хочемо, щоб наші дії були розцінені, як тиск на правосуддя, тому іншого шляху, як звернутися до вас з відкритим листом просто не бачимо. Адже у своїй діяльності журналісти 5-го насамперед дотримувалися об‘єктивності, прозорості та неупередженості. Можливо вам, декларуючи стандарти європейської демократії, вдасться роз'яснити певним державним чиновникам як на практиці дотримуватися стандартів свободи слова та рівності можливостей. За дорученням колективу редакційна рада 5-го каналу: Адамчук І. Кужеєв П. Мжельський В. Міллєр Л. Сніцарчук О. Стебницький П. Цеголко С. Чайка Р." Довідка: Конкурс ефірних телечастот був оголошений 9 жовтня 2009 року (рішення про конкурс було прийняте 30 вересня 2009 року). Загалом на нього було виставлено 92 частоти з передавачами малої потужності (10 Вт) й обсягом мовлення 24 години на добу. Участь у ньому взяли 42 телекомпанії: 25 регіональних і 17 київських, які разом подали 525 заявок. 27 січня Нацрада підбила підсумки. Переможцями конкурсу стали 17 компаній. Найбільше частот отримали телеканали ТВі (33) і 5 канал (26). Група "Інтер" виграла 20 частотних присвоєнь. Нині група "Інтер" оскаржує в суді результати конкурсу. За матеріалами: Телекритика
|
|
|
|
#872 |
|
Moderator
Ukraine
|
На супутнику ASTRA відновив своє мовлення однойменний телеканал
Щоб бачити інформацію потрібна Реєстрація! На супутнику ASTRA (19,2 E) відновив некодоване мовлення демонстраційний HD канал супутникового оператора SES ASTRA ASTRA. ASTRA HD зайняв позицію каналу Eurosport 3D, який раніше розповсюджувався на цій же частоті у кодуванні Viaccess. Технічні характеристики: ASTRA (19,2 E) 10,832 ГГц, пол. H, SR: 22000, FEC: 2/3, DVB-S2/8PSK SID: 61203 V PID: 1023 PID: 1027 Кодування: немає За матеріалами: Satkurier
|
|
|
|
#873 |
|
Moderator
Ukraine
|
Нацрада пояснила, чому "5 канал" і ТВі позбавили частот
Щоб бачити інформацію потрібна Реєстрація! "5 канал" і ТВі позбавили частот на мовлення через те, що конкурс на них відбувався без кворуму і при судовій забороні на його проведення. Про це заявляє Національна рада з питань телебачення і радіомовлення, коментуючи судовий процес за результатами конкурсу на вільні частоти від 27 січня цього року. "Конфлікт медіабізнесів може бути вирішений лише в суді. Для Національної ради обов'язковим буде виконання його рішення", - йдеться в заві, поширеній прес-службою. Водночас, Нацрада закликає учасників процесу, розділяти: питання свободи слова - й існування незалежних ЗМІ; розвиток медіабізнесу - та прозорість медіавласності; дотримання законодавства - та дотримання законів при отриманні ліцензій для розвитку телеканалів. "Справа не в тому, що хтось із учасників січневого конкурсного процесу був незадоволений, або того дня мав поганий настрій. Суть у тому, що є всі підстави говорити про відсутність передбаченого законом кворуму при проведенні конкурсу, крім того діяла заборона судів на його проведення, конкурс проходив у атмосфері передбачуваних серйозних політичних змін у країні", - заявляє Нацрада. Вона нагадує, що в конкурсі у січні брали участь 42 компанії. "Результати задовольнили лише "ТВі" та "5 канал". Для всіх інших телеканалів цей конкурс так і залишився "кишеньковим", а честь Національної ради була заплямована підозрами в корупційних діях", - зазначає Нацрада. За її твердженням, "частоти на розвиток, які отримали "ТВі", "5 канал" та група "Інтер" на січневому конкурсі, - це додатковий шанс на збільшення як своєї аудиторії, так і своїх прибутків". "Тому б хотілося, щоб телеканали та їхні топ-менеджери говорили з громадськістю чесно - отримання або неотримання додаткового шансу на розвиток не означає загроз існуванню або виживанню телеканалу", - заявляє Нацрада. Вона наголошує, що "якщо ми хочемо спільними зусиллями будувати сучасний цивілізований формат взаємин на медіаринку, то не маємо права підміняти поняття і не дотримуватися духу і букви закону". "А свобода слова для медіаринку повинна означати насамперед високий професіоналізм і високий рівень відповідальності за сказане і зроблене", - стверджує Нацрада. Як повідомлялося, Окружний адмінсуд Києва відібрав у "5 каналу" та ТВі частоти на мовлення, повністю задовольнивши вимоги групи телеканалів "Інтер", яка оскаржувала рішення Нацради з питань телебачення та радіомовлення від 27 січня про виділення "ТВі" та "5 каналу" частот на мовлення. Раніше редакційна рада "5 каналу" звинуватила голову СБУ і власника медіа-холдингу U.A. Inter Media Group Валерія Хорошковського у намаганні "знищити" канал шляхом скасування судом рішення конкурсу на виділення частот від 27 січня з утратою ліцензій. За матеріалами: УП
|
|
|
|
#874 |
|
Moderator
Ukraine
|
Тимошенко звернеться в ПАРЄ у зв'язку з ситуацією навколо 5 каналу та ТВi
Щоб бачити інформацію потрібна Реєстрація! Лідер об'єднаної демократичної опозиції Юлія Тимошенко заявляє, що БЮТ звернеться до Моніторингового комітету Парламентської Асамблеї Ради Європи у зв'язку з позбавленням двох телеканалів частот мовлення. Про це вона повідомила сьогодні на прес-конференції в Києві. "Ми передамо комплексно всі ці матеріали до Моніторингового комітету Парламентської Асамблеї Ради Європи, де також, я переконана, є всі підстави розглянути такі рішення і такі вчинки", - сказала Тимошенко. Крім того, за її словами, парламентська фракція БЮТ буде ініціювати 16 червня розгляд на пленарному засіданні Верховної Ради ініційованого опозицією проекту постанови про створення Тимчасової слідчої комісії з розслідування фактів протидії свободі слова. "Ми звернемося також до Комітету ВР з питань свободи слова і будемо вимагати, щоб невідкладно було проведено засідання і щоб було дано оцінки того, що відбувається сьогодні з позбавленням частот 5 каналу та ТВі", - повідомила лідер БЮТ. Тимошенко переконана, що в таких умовах ні суспільство, ні політики не мають права мовчати. "Єдине, чого ми не маємо права сьогодні робити, - це пропустити і дати можливість завершити сценарій (зі згортання свободи слова та знищення правосуддя), особливо враховуючи, що наступного сесійного тижня вони планують довести до логічного завершення прийняття відповідного закону про остаточне знищення системи правосуддя в Україні. Я прошу вас, не мовчіть", - закликала вона. Водночас, лідер БЮТ вважає безперспективним оскарження в апеляційному порядку рішення Окружного адміністративного суду Києва щодо позбавлення двох українських телеканалів частот мовлення. "Було б непогано звернутися до Вищого адміністративного суду, до Апеляційного адміністративного суду. Я думаю, що канали це будуть робити, без сумніву. Але, знаючи, як складається ситуація, і в апеляційному, і у ВАСУ, я, на жаль, тут можу з великою ймовірністю сказати, що канали не зможуть виграти цю боротьбу, тому що я переконана, що без вищого "освячення" Президентом Януковичем цієї події ніколи б не відбулося", - сказала лідер БЮТ. Тимошенко також допускає, що відкритий лист колективу 5 каналу на ім'я Януковича залишиться без розгляду. "Розраховувати на те, що спрацює лист журналістів, направлений Президенту, було б утопією, тому що саме Янукович таку команду і віддавав. Я переконана, що і звертатися до судів - утопія, тому що вони живуть також сьогодні не за законом і Конституцією, а живуть за вказівками, які знову ж таки будуть лунати від однієї персони - від Януковича , - переконана Тимошенко. Як повідомлялося, сьогодні, 8 червня, суд повністю задовольнив позов медіа-холдингу UAInter Media Group до 5 каналу. За матеріалами: Корреспондент
|
|
|
|
#875 |
|
Moderator
Ukraine
|
Ганна Герман: "5 канал" ніхто не закриє!"
Щоб бачити інформацію потрібна Реєстрація! Заступник глави адміністрації президента Ганна Герман запевняє, що "5 канал" ніхто не закриє. "5 канал працював, працює і буде працювати. 5 канал не закриє жоден із судів", - заявила вона в ході чат-конференції на "Кореспондент.net". Коментуючи рух борців за свободу слова "Стоп цензурі", Герман у чергове запевнила, що не бачить цензури. "Я вважаю, що "Стоп цензурі", як і будь-який інший рух, - це нормальне явище. Цей рух зникне тоді, коли журналісти зрозуміють, що, за великим рахунком, у нас немає цензури. Я не бачу тих явищ, про які вони говорять", - сказала вона. "Я не бачу цензури. Можливо, Вам (редакторам "Кореспондента") хтось забороняє писати?", - запитала заступник глави секретаріату президента За її словами, "проблема значно глибша - це проблема впливу капіталу, проблема дій власників телеканалів". "З АП (адміністрації президента) немає жодних спроб диктувати журналістам що писати, щось забороняти", - запевнила Герман. "Проблема є. Але якщо є гроші, щоб купити папір, щоб заплатити журналістам, тоді ти можеш щось написати. У нас працює диктат гаманця, диктат капіталу", - додала вона. На думку Герман, "акції у футболках - це спроба спростити проблему". "Тут потрібна нова політика у сфері медіа, яка могла б регулювати процеси між власниками різних холдингів. Мені здається, конкуренція дає можливість свободи. Про це треба думати, треба створювати суспільне телебачення, над яким ми працюємо", - сказала вона. "Якщо хтось намагається побачити спекулятивні акції, шукати адмінтиск там, де його немає, то це дуже примітивний підхід до проблеми. Потрібна глибокодемократична державна політика, яка забезпечить баланс", - упевнена Герман За матеріалами: УП
|
|
|
|
#876 |
|
Moderator
Ukraine
|
Генпродюсер ТВі Сергій Дем’янчук: "Від Президента приховують інформацію"
Щоб бачити інформацію потрібна Реєстрація! Сьогодні Окружний адміністративний суд Києва, на вимогу телеканалів групи "Інтер", скасував рішення Нацради з питань телебачення і радіомовлення про виділення "5 каналу" і ТВі частот для мовлення. Про ситуацію на телеканалі ТВі після сьогоднішнього скандального рішення суду і можливість подальшого розвитку одного з не багатьох непідконтрольних владі телересурсів в інтерв’ю "Главкому" розповів генеральний продюсер ТВі Сергій Дем’янчук. Пане Сергіє, як власники телеканалу сприйняли інформацію про скасування виділення ТВі частот для мовлення? Позиція однозначна: ми публічно закликаємо всі гілки влади і, зокрема, Президента втрутитися у ситуацію, що склалася навколо судового рішення. Тому що відбулося грубе і безпрецедентне порушення наших прав як підприємства, і це може стати загрозою свободі слова в Україні. Що буде з ТВі, коли рішення суду щодо відміни результатів конкурсу про надання вам частот на мовлення набуде юридичної сили? Зараз канал веде мовлення на досить обмежену територію. Але ми маємо дуже амбітні плани розвиватись. У нас працюють відомі журналісти. Інформаційне мовлення на каналі розвивається дуже швидкими темпами. Ми претендуємо бути цікавими і популярними серед аудиторії. Якщо ж ми не отримаємо можливості розвиватися, а це станеться, якщо заберуть частоти, то ми не зможемо доносити свій продукт до населення. Який об’єм мовлення залишиться в каналу після сьогоднішнього рішення суду? В Україні найбільш ефективним прийомом телесигналу залишається ефірний та кабельний. В нашого каналу взагалі немає ефірного прийому, окрім деякий партнерських ретрансляцій. Нові частоти дають змогу отримати покриття, схоже на національне. Не таке, як в "Інтера", плюсів чи "ICTV", але до 80% покриття ми могли б отримати. Рішення суду, яке скасовує надання частот, знищить всі наші плани. Ми залишимося нішевим каналом. Можливо, що ці частоти залишаться за вами до проведення нового конкурсу з їх розподілення? Наразі, рішення суду чітко говорить, що результати конкурсу по наданню частот скасовуються Припускаєте, що на новому конкурсі вам повернуть частоти? Щоб провести новий конкурс, потрібен кворум в Нацраді. А його там не існує, бо цей орган зараз не є сформований. В мене є дуже великі сумніви, що Нацрада зараз може провести новий конкурс. Принаймні – тому що її юридично зараз немає. В чому реальні причини тиску на ваш телеканал і позбавлення частот? Конкуренти побоюються, що з отриманням нових частот ми почнемо складати їм суттєву конкуренцію. ТВі і "5 канал" зараз не конкуренти "Інтеру" в бізнесовому плані. Занадто малі у вас аудиторії… Ми отримали частоти для розвитку. Тому вони захотіли їх відібрати. Неправда те, що ми їм не конкуренти. Глядач він один для всіх, а тому всі канали між собою конкурують. Якщо порівнювати ситуацію станом на зараз у порівняні з тим самим періодом минулого року, наш канал без збільшення покриття виріс в рейтингу на 30%! Спочатку року у нас гарна динаміка росту по кабелю і по супутнику. Нас починають дивитися. Ми вдвічі збільшили обсяг інформаційного мовлення. У нас з травня два випуски новин, щоденна політична програма "Правда" з ведучими Віталієм Портніковим і Романом Скрипіним, проект журналістських розслідувань з Артемом Шевченком. Минулої суботи ми запустили спільний проект з "Магнолією ТБ". В нас по неділях іде аналітично-підсумкова програма "Чорне-біле" з Мустафою Наємом. Обсяг виробництва власного продукту у нас як в національних телеканалів. Звичайно, конкуренти бояться. Ми потенційно загрожуємо їх бізнес інтересам Чи були останнім часом прохання до каналу, щоб не висвітлювати якісь теми, щось згорнути, аби проблеми з частотами зникли? До мене особисто – ні. Бо знають, як би я відповів на подібне прохання. Я переконаний, що подібних прохань не висловлювалося також до Миколи Княжицького, чи Віталія Портнікова. Бо репутація цих людей добре відома, я їхня позиція щодо протидії цензурі у будь-якому вигляді незмінна протягом багатьох років. Тому такі прохання – не мають сенсу. Деякі народні депутати розповідають, що судові процеси по скасуванні рішень Нацради щодо розподілу частот проходили вночі в закритому режимі це дійсно так? В мене є інформація, що саме так і було. Однак я не був присутнім на засіданні. Є багато зауважень до того конкурсу 27 січня 2009 року, коли вам дали значну частину частот. Зокрема, щодо повноважності членів Нацради, які ухвалювали рішення. Як варто було б вирішувати спір, аби не опинитися в сьогоднішніх обставинах? Я оперую фактами. Можливо, якісь проблемні питання щодо процедури конкурсу озвучували представники групи "Інтер". Вони зацікавлена сторона. Я, як і десятки представників інших телеканалів, був присутній на цьому засіданні, коли проголошувався конкурс – кворум був. На що зараз сподіваєтесь, на чию допомогу? Можливо, що Президент або Ганна Герман допоможе? Ми чекаємо, що виконавча влада в особі Президента, а також Верховна Рада втрутяться в процес, який започаткувала група «Інтер» своїм судовим позовом. В мене складається враження, що Президенту не довели до відома інформацію, що відбувається на ринку медіа. Від Президента приховують інформацію. Є надія, що Ганна Герман допоможе. Адже не секрет, що у неї дуже гарні стосунки з Сергієм Льовочкіним, якого пов’язують з Хорошковським? Я вірю, що ми живемо в правовій державі. Тому Ганна Герман, я переконаний, як посадовець зобов’язана розібратися в ситуації навколо наших телеканалів і сприяти справедливому вирішенню. До вас останнє питання - чи підтвердите чутки, що до вашого каналу причетний Андрій Клюєв? Одноосібним власником каналу ТВі є Костянтин Кагаловський (колишній акціонер "ЮКОСа" та екс-представник Росії в МВФ, громадянин Великобританії – ред.). Про зв'язок з каналом Клює ва мені нічого не відомо. Я працюю на каналі рік – захищаю бюджет і всю потрібну документацію перед генеральним директором і власником каналу Кагаловським. До речі, він жодного разку не робив спроби втрутитися у інформаційну політику. Для нього це бізнес: якщо показники каналу ростуть, збільшується прибуток, значить, менеджери працюють добре, і ми йдемо правильним шляхом.
|
|
|
|
#877 |
|
Moderator
Ukraine
|
Нацрада: "5 канал" і ТВі ніхто не відключає
Щоб бачити інформацію потрібна Реєстрація! Ні у "5 каналу", ні у ТВі не відбирають ліцензії на мовлення. Про це йдеться у заяві, яку поширила прес-служба Нацради з питань телебачення і радіомовлення. "Головне, що має зрозуміти суспільство - ні у "5 каналу", ні у "ТВі" ніхто не відбирає ліцензій. Ці канали здійснювали мовлення до 27 січня 2010 року, і будуть його здійснювати й надалі", - зазначається у документі. Як відомо, у вівторок Окружний адмінсуд Києва цілком задовольнив вимоги групи телеканалів "Інтер", що заперечував законність проведення Нацрадою конкурсу на виділення додаткових частот, за результатами якого TBi одержав 33 частоти і "5 канал" - 26 частот. У заяві зазначається, на при визначенні власної позиції під час судового процесу "нове керівництво Нацради керувалося результатами внутрішнього службового розслідування, яке розпочалося за попереднього складу Нацради". "Крім того, звертаємо увагу на той факт, що в результаті цього конкурсу держава тільки стосовно каналу "ТВі" недоотримала понад 5 мільйонів гривень ліцензійного збору", - наголосили у відомстві. "Нацрада, після набрання чинності остаточного рішення суду, готова провести прозорий і чесний конкурс на нові телевізійні частоти за умови дотримання чинного законодавства всіма учасниками процесу та відсутності інформаційного і політичного тиску", - йдеться у заяві. За матеріалами: УП
|
|
|
|
#878 |
|
Moderator
Ukraine
|
Іван Букрєєв очолив відділ стратегічного планування телеканалу "Україна"
Щоб бачити інформацію потрібна Реєстрація! Іван Букрєєв призначений на посаду начальника відділу стратегічного планування ЗАТ "Телерадіокомпанія "Україна". Про це повідомляє прес-служба телеканалу. У його обов'язки входитиме формування відділу стратегічного планування, участь у розробці концепції розвитку медіагрупи "ТРК "Україна", а також робота над запуском нових каналів групи. Раніше Іван займав посаду менеджера з продажу в СНД, країнах Балтії та Сербії в компанії NBC Universal International TV Distribution. До цього керував відділом стратегічних закупівель на телеканалі "1+1". Іван Букрєєв так коментує своє нове призначення: "Я отримав цікаву пропозицію від керівництва телеканалу "Україна" і радий повернутися на Батьківщину. Канал ставить перед собою амбітні завдання по будівництву потужного і швидко зростаючого медіа-холдингу, і я сподіваюся взяти в цьому активну участь". Коротка довідка про телеканал "Україна" ЗАТ "Телерадіокомпанія "Україна" - один з провідних національних телеканалів країни. Телеканал "Україна" охоплює всі глядацькі групи. Мовлення - інформаційне, пізнавальне, дитяче, розважальне, художнє, спортивне. Здійснюється в кабелі, через супутник та в ефірі. У лютому 2010 року канал посів друге місце в рейтингу українських телеканалів з результатами частки 10,16% і рейтингу 1,76% (за аудиторією 18 +, 50 000 +, дані GFK Ukraine). За підсумками 2009 року телеканал вийшов на третє місце в рейтингу загальнонаціональних телеканалів з результатами частки 8,52% і рейтингу 1,3% (по аудиторії 18 +, 50 000 +, дані GFK Ukraine). Основним акціонером телеканалу "Україна" є компанія Систем Кепітал Менеджмент (99,93% володіння акцій).
|
|
|
|
#879 |
|
Передовик
![]() Реєстрація: 13.03.2010
Дописи: 1.433
|
Російський канал СТС починає мовлення в Ізраїлі
![]() З 14 червня компанія кабельного телебачення НОТ починає трансляцію на Ізраїль російського каналу СТС, який економічне видання Globes готували на заміну "Ізраїль Плюс". Як повідомила прес-служба компанії НОТ, з 14 червня на каналі 114 абоненти, що володіють дигітальних декодером, зможуть дивитися російський телеканал СТС, який буде транслюватися без реклами. Перший місяць (до 13 липня) СТС буде доступний всім клієнтам НОТ безкоштовно,а потім стане платним (12.90 шек.на місяць). СТС є четвертим з найвідоміших і рейтингових телеканалів Росії, спрямованим на молодіжну та сімейну аудиторію. Аудиторія СТС становить близько 100 млн. глядачів у Росії, Казахстані, Узбекистані, Молдові та США. Як повідомляв портал IzRus, компанія НОТ почала переговори з СТС в грудні минулого року, плануючи, за даними економічного видання Globes, знайти в його особі заміну 9-му каналу ІТВ.Це було пов'язано з тим, що керівництво "Ізраїль Плюс" добивається, щоб його включили в список "соціальних" каналів, передачі яких можна буде дивитися не підключаючись до кабельної компанії, за допомогою дешевого декодера, без абонентської плати. Якщо це відбудеться, "Ізраїль Плюс" відмовиться від досить дорогих послуг компаній кабельного телебачення HOT і YES, і, таким чином, "відведе" у них своїх глядачів. У НОТ сподіваються, що СТС зуміє зупинити відтік російськомовних клієнтів. Олександр Коган izrus.co.и |
|
|
|
|
|
#880 |
|
Передовик
![]() Реєстрація: 13.03.2010
Дописи: 1.433
|
arte на 5W закодований
Джерело: parabola.cz ![]() 8 червня 2010 закінчилося відкрите мовлення франко-німецького каналу про культуру Arte з супутника Atlantic Bird 3 (5 ° W). Програма арті продовжує віщати з цієї позиції, але тільки в кодуванні Viaccess.Причина для кодування Arte є французька наземна мережа цифрового телебачення TNT, яка для розповсюдження програм France Télévisions використовує супутникові транспордери Atlantic Bird 3. З цієї ж позиції віщає супутниковий канал Arte HD у високій роздільній здатності, - також закодований у системі Viaccess. Arte HD тільки в німецькій версії доступний відкрито на супутнику Astra (19.2 ° E). Технічні характеристики: arte HD: Atlantic Bird 3 (5 ° W) 11,096 GHz, pol.V, SR 29950, FEC 7 / 8, DVB-S, Viaccess CA мистецтво SD: Atlantic Bird 3 (5 ° W) 11,555 ГГц, пол. V, SR 29950, FEC 7 / 8, DVB-S, Viaccess CA wizardfox.і |
|
|
|
![]() |
| Закладки |
|
|
Схожі теми
|
||||
| Тема | Автор | Розділ | Відповідей | Останній допис |
| Globo / Orton X80 PVR, X80 / X80RF, X80 HDmi MPEG 2 / DVB-S Опис. Технічні характер | Zinge | Globo (Orton) X80 | 6 | 04.01.2019 20:01 |
| Анонси телеканалів | woods1007 | Транспондери | 535 | 21.10.2017 20:29 |
| Технічні характеристики ресівера Samsung 9500 EM Via | sat-prof | Samsung 9500 | 1 | 29.09.2011 01:46 |