SAT
Шарінг IPTV тест VPN тест

Допомаємо хлопцям які на війні! Зараз як ніколи НАША країна потребує допомоги
Форум - Супутникового телебачення SAT-PROF  

Назад   Форум - Супутникового телебачення SAT-PROF > Вітальня - SaT-PRoF.CoM.Ua > Спорт на SAT-TV

Примітки

Створення нової теми Відповідь

Параметри теми Параметри перегляду
Старий 02.09.2011, 16:53   #881
sacha
Передовик

Вік: 47
Дописи: 1.512

Мій ресівер: globo 4100c
Типово

Сабо: Добре, що у захист тренери збірної шукають людей, наприклад, Шевчук - не рівень першості Європи

Захист збірної України менш ніж за рік до першості Європи все ще не сформувався і не має чітких контурів основного складу.

Таку думку висловив екс-керманич головної команди країни та київського "Динамо" Йожеф Сабо.

"За ідеєю, до цього часу вже мав сформуватися основний склад збірної, хлопці повинні були вже зігратися і показувати все, на що вони здатні. Але поки цього немає", - почав він.

"Тому, незважаючи на те, що в лінії захисту є очевидні проблеми, ми не маємо права когось критикувати", - вважає Сабо.

"Вважаю правильним, що тренерський штаб шукає нових людей - так, з'явилися нові гравці оборонного плану Бутко і Кривцов. Втім, невідомо як вони себе проявлять, адже збірна - це не клуб, суперники тут набагато сильніше", - підкреслив він.

На думку фахівця, на лівому фланзі захисту не треба використовувати В'ячеслава Шевчука, бо той не є гравцем рівня чемпіонату Європи.

"Тут, на мій погляд, краще задіяти Ярослава Ракицького, а в центрі оборони спробувати кого-небудь іншого", - пропонує він.

"Ліворуч можна було б використовувати і Олексія Гая, але, як показали експерименти Мірчі Луческу, цей футболіст набагато корисніше в центрі півзахисту", - цитує Сабо dynamo.kiev.ua.
Старий 02.09.2011, 17:07   #882
sacha
Передовик

Типово

За Дуду й Ескобара "Динамо" заплатило 8 млн. євро

Трансфер півзахисника Дуду та форварда Ексобара обійшовся київському "Динамо" у 8 млн. євро.

Про це в інтерв`ю "Спорт-Экспресс в Украине" розповів президент столичного клубу Ігор Суркіс.

За Дуду заплатили 6 млн. євро, а Ескобар потягнув на 2 млн. євро.
Старий 02.09.2011, 17:07   #883
Orton
Активіст

Дописи: 338
домі
Мій ресівер: Файний:)
Типово

АНДРІЙ ВОРОНІН: " УРУГВАЙ - найсильніша ЗБІРНА ПІВДЕННОЇ АМЕРИКИ ".

Нападаючий збірної України Андрій Воронін напередодні товариського матчу з Уругваєм підкреслив, що в майбутньому може спробувати свої сили в одному з клубів на батьківщині.

- Якби не запрошення, що надійшло від Олега Володимировича, я б, швидше за все, оголосив про завершення кар'єри в збірній.

- Якою була ваша зустріч з Блохіним після тривалої паузи?
- Давно не бачилися, тому поговорити було про що. Володимирович сказав те, що я очікував від нього почути. Мені здалося, що він за цей час став трохи спокійніше, більш " економно " витрачає емоції на лавці запасних під час гри і на тренуваннях.

- Це правда, що після Euro-2012 ви збираєтеся завершите кар'єру в збірній?

- Так. Коли п'ять років тому Україна і Польща отримали право провести чемпіонат Європи, я просто загорівся мрією - зіграти на цьому фіналі. Зараз буду робити все, щоб вона здійснилася, щоб мій рівень гри і самовіддачі влаштовував тренерів.

Дай Бог, щоб здоров'я не підвело... Якщо все буде добре і вдасться зіграти на Euro, то після турніру я, очевидно, попрощаюся з національною командою...

- Як ви охарактеризуєте найближчого суперника збірної України - команду Уругваю?

- Це найсильніша збірна Південної Америки, і цим все сказано! На недавньому Копа Америка уругвайці підтвердили цей титул, завойований минулого літа на світовій першості. Адже, крім них, у квартеті півфіналістів були тільки представники Європи.

Наш суперник демонструє дуже якісний футбол, це добре зіграна команда з великою кількістю швидкісних і технічних футболістів. Для нас це буде дуже цікавий досвід і, думаю, хороша школа.

- Вам довелося пограти у трьох сильних національних лігах - у Німеччині, Англії та Росії. Немає бажання відчути - який "на смак" український чемпіонат?

- Я не виключаю можливості коли-небудь опинитися тут. (Посміхається). Футбольна доля - багато в чому непередбачувана. Три роки тому не думав, що приїду в Росію, раніше - не думав, що стану гравцем "Ліверпуля"...

У дитинстві мріяв одного разу одягти футболку "Чорноморця" і вийти на поле одеського стадіону Чорноморського пароплавства. Здійснити її не вдалося. Можливо, всьому - свій час...
Старий 02.09.2011, 17:08   #884
Orton
Активіст

домі
Типово

ЕКС - ГРАВЕЦЬ " СПАРТАК " перейшов у клуб другої ліги ЧІЛІ
Аргентинський півзахисник Крістіан Майдану поповнив склад клубу "Рейнджерс де Талька ", що виступає в другій лізі Чилі. Футболіст, який раніше виступав за московський " Спартак ", приєднався до чилійської команді в останній день дозаявкової кампанії.

Інформація про терміни та умови контракту Майдани на офіційному сайті " Рейнджерс де Талька " відсутня.
Старий 02.09.2011, 17:09   #885
Orton
Активіст

домі
Типово

Сарсанія: Мессі В РОСІЮ ПРИЇДЕ НЕ РАНІШЕ 30 РОКІВ
Головний тренер воронезького " ​​Факела " Костянтин Сарсанія, який свого часу працював футбольним агентом, оцінив можливість приїзду в російський чемпіонат кращого гравця світу Ліонеля Мессі.

"Мессі не приїде, бо в 24 року гравці такого рівня до нас не їдуть. Мессі ж приїде не раніше 30".

Крім цього Сарсанія оцінив селекцію московського " Динамо ", в якому він в 2009 році обіймав посаду спортивного директора.

"Жоден з гравців, яких набуло " Динамо ", команду не підсилить. Зрозуміло, що куплені гравці можуть вирости, але в цілому їх купівля веде до усереднення рівня команди.

Торік ми купили лідерів, на яких команда зараз і тримається. А Шитов і Нехайчик усереднюють команду, хоча, повторюся, можуть і додати ", - сказав Сарсанія виданню Sovsport.ru.
Старий 02.09.2011, 17:10   #886
Orton
Активіст

домі
Типово

" ЛІОН " відмовився відпускати Гуркюфф В " АРСЕНАЛ " В ОРЕНДУ

Спроба селекціонерів " Арсеналу " взяти в оренду півзахисника " Ліона " Йоанна Гуркюффа в оренду в останній день трансферного вікна обернулася провалом. Французький гранд не захотів відпускати 25- річного футболіста в стан лондонців, повідомляє The Daily Mail. Британський таблоїд також відзначає, що крім " канонірів " екс -гравець " Мілана " входить і в сферу інтересів " Манчестер Юнайтед ".
Старий 02.09.2011, 17:13   #887
Orton
Активіст

домі
Типово

СЛОВА ПОДЯКИ РОМАНА ЄРЬОМЕНКО

Через добу після оголошення про перехід Романа Єременка в «Рубін», на адресу «Динамо» прийшов лист. Його автор - Роман Єременко.

Дорогі друзі!

Підійшов до кінця етап моєї кар'єри в легендарному київському «Динамо». Мені дуже складно далося рішення залишити стан «біло-блакитних». У Києві я провів найкращий час своєї спортивної життя. За ці три роки я виріс і як футболіст, і як людина. Всі разом ми виграли не одну важливу зустріч, обігруючи «Манчестер Сіті», ПСЖ, «Бешикташ», «Порто», «Валенсію» і багатьох інших.

Перш ніж поїхати з Києва, я хочу подякувати всім, хто був поруч зі мною в ці роки.

Перш за все, хочу сказати спасибі Президенту клубу Ігорю Михайловичу Суркісу, який допомагав мені у всьому. Окремо хочу сказати спасибі Ігорю Михайловичу, що увійшов в мою ситуацію і зрозумів моє давнє бажання грати в рідній Росії.

Також величезне спасибі нашому головному тренеру Юрію Павловичу Сьоміну. Саме він три роки тому повірив у мене, молодого хлопця, і дав можливість пограти в Лізі чемпіонів. Юрій Павлович, спасибі Вам велике! Граючи під Вашим керівництвом, я багато чому навчився.

Також хочу подякувати всьому тренерському і адміністративний штаб команди: помічників головного тренера, які робили важливі підказки, тренера з фізпідготовки, завдяки якому я не відчував проблем з фізичною формою, наших лікарів, з ними я би спокійний за своє здоров'я, весь адміністративний штаб команди і співробітників клубу. З Вами я не відчував ніяких проблем ні в побуті, ні в футбольному житті.

Окремо хочу сказати спасибі своїм партнерам по команді. Друзі! Грати з Вами - задоволення для будь-якого футболіста. У нас справжній, дружний колектив. Завдяки всім Вам я виріс як футболіст.

І, звичайно, київське «Динамо» неможливо уявити без чудових уболівальників. З Вами клуб доб'ється великих перемог! Можу сказати, що після закінчення цих трьох років, я став одним із вас.

Частинка мого серця назавжди в Києві.

Я не кажу рідному клубу прощай, до швидких зустрічей, друзі!

Вперед, «Динамо»!

Щиро Ваш, Роман Єременко
Старий 02.09.2011, 17:18   #888
genych
Передовик

Вік: 39
Дописи: 1.765
Рівненська обл.
Мій ресівер: ORTON 4050c
Типово

Шевченко: "Залишуся у футболі назавжди"

Нападаючий Динамо Андрій Шевченко дав ексклюзивне інтерв'ю нашому сайту.
- Наскільки нам відомо, ви вчора повернулися з-за кордону, де проходили курс відновлення після травми. Де саме Ви проходили курс лікування, як успішно все завершилося?

- Де саме я був? Я їздив на консультацію до Англії і в Італії. Після консультації з лікарем я перебував в Англії і проходив курс лікування там.

- Коли ви відновите повноцінні тренування? Коли можна очікувати Вашого повернення на поле?

- Команда у нас збирається сьогодні. Будемо починати потихеньку тренуватися. А ось коли зможу грати, поки не знаю. Потрібно буде радитися з лікарями, дивитися, в якому стані я буду, і як буде йти процес загоєння.

- Останні трансфери Динамо. Ваш клуб розлучився з Романом Єрьоменко та Папе Діакате. Як вважаєте, як це позначиться на команді?

- Ви знаєте, у політику клубу футболісти не втручаються. Є керівники, тренери, які займаються цими питаннями. Є президент Ігор Михайлович Суркіс. Тому я як футболіст не втручаюся в політику клубу з приводу трансферів - хто їде, а хто залишається.

- А ось саме в ігровому плані як може позначитися їх догляд?

- Можу сказати, що Єременко в Динамо провів дуже хороші сезони. Це дійсно гравець, який дуже потрібен команді, але я думаю, його перехід, в принципі, не позначиться дуже сильно на грі колективу, тому що у нас на його позиції є дуже хороші кваліфіковані футболісти, які можуть його замінити. Але повторюся, це був дуже хороший, дуже корисний виконавець.

- Новачки клубу - два південноамериканських футболіста, Дуду і Андрес Ескобар. Що можете він них сказати? Бачили у справі?

- Складно щось говорити, я їх не бачив і раніше про них не чув.

- Як Ви розцінюєте жеребкування Динамо в груповому турнірі Ліги Європи, шанси команди на вихід в плей-офф? Що скажете з суперникам?

- Суперники дуже хороші, група хороша, буде цікаво грати. Думаю, у Динамо є гарні шанси вийти з групи, і все залежатиме від того, які результати ми будемо показувати.

- Хотілося б зупинитися окремо на Сток Сіті. Англійці в останній день трансферного вікна підписали Уїлсона Паласіоса і Пітера Крауча з Тоттенхема ...

- Так, я стежив за їх трансферної кампанією, вони серйозно посилилися. Витратили, здається, близько 25-ти мільйонів фунтів. Безумовно, Сток став сильнішим, але знову ж таки повторюся - група дуже хороша, все залежить від того, як ми будемо грати.

Що стосується Крауча. Як вважаєте, захисту Динамо під силу впоратися з таким, скажімо так, нестандартним форвардом?

- У нас досить гарні кваліфіковані захисники. Вони справлялися з небезпечними нападниками раніше і сподіваюся, справляться і в майбутньому.

- Будете зідзвонюватися з колишніми одноклубниками по Челсі, щоб дізнатися, як можна переграти Сток Сіті?

- Ви знаєте, я і так дивився матчі Стоку. Але зараз вони посилилися, буде цікаво подивитися на нових гравців, як швидко вони знайдуть порозуміння. Це ж не такий швидкий процес.

- Говорячи про Бешикташу. У турецькому футболі зараз проблеми, корупційний скандал, на Вашу думку, може позначитися на психологічному стані гравців?

- Та ніяк, думаю (знизує плечима).

- Ви стежите за Міланом і знаєте, які результати жеребкування групи россо-нері в Лізі чемпіонів. Клуб не включив в заявку на турнір Філіппо Індзагі, і йому не вдасться посперечатися з Раулем за звання кращого бомбардира в історії єврокубків ...

- Ну, Індзагі вже досяг певного віку. Мабуть, його стан не дає йому грати, і тому керівництво клубу вирішило не використовувати його в Лізі чемпіонів. Знаю, у Філіппо була дуже серйозна травма, він відновлюється. Якби він був у хорошому стані, то його однозначно включили б до заявки. Такий гравець, як він, завжди буде корисний.

- Наша збірна сьогодні грає з національною командою Уругваю. Як оцінює шанси на перемогу?

- Шанси хороші. Це відмінний суперник для товариського матчу. Буде цікаво зіграти з ними, подивитися, в який футбол вони грають, що наша команда зможе їм протиставити. Із задоволенням простежу за грою.

- А самі до Харкова не полетите, щоб підтримати партнерів?

- У мене сьогодні тренування, так що залишуся в Києві.

- Уругвайці приїхали без свого лідера Дієго Форлана - це серйозна втрата для команди?

- Так, я знаю, що він перейшов в Інтер. Мені здається, у них кваліфікована команда, в якій дуже багато хороших футболістів. Звичайно, Форлан - це велика зірка для Уругваю, але, думаю, є гравці, які гідно замінять його.

- З приводу сьогоднішніх дебютантів збірної - Бутко, Кривцова і Шиндера. Що-небудь можете про них сказати? Думаєте, ці гравці доросли вже до рівня національної команди?

- Дуже добре, що Олег Володимирович запрошує нових гравців, дає шанс молодим футболістам себе проявити. Такі зустрічі, з хорошими суперниками, надають тренеру можливість визначитися з гравцями.

- З приводу підготовки України до чемпіонату Європи. Ви грали в Італії та Англії, бували в інших країнах. Як оціните процес?

- Без коментарів.

- Більшість одноклубників ваших по Динамо кінця 90-х вже або поступово переходять до тренерській кар'єрі, або працюють тренерами - Сергій Ребров, Олег Лужний ... Залишитеся після закінчення кар'єри у футболі?

- Я - гравець і хочу грати, у мене ще є бажання. Коли буде завершення кар'єри, я повідомлю, з чим пов'яжу своє життя. Дайте мені дограти спокійно, а потім я прийму рішення. Звичайно, я у футболі залишуся назавжди. Це улюблена гра, це не просто гра, а частина не мого життя. І я не можу просто так залишити її і піти в іншу сторону. У футболі я буду завжди, а як складеться моя подальша доля - стану я тренером, буду працювати у футболі чи ні ... Там видно буде.
Старий 02.09.2011, 17:28   #889
sacha
Передовик

Типово

Жеребкування Кубку України пройде 8 вересня
Саме в цей день і визначаться пари 1 / 16 фіналу.
8 вересня, у четвер, запланована жеребкування 1 / 16 фіналу розіграшу Кубка України. Саме з цієї стадії в боротьбу включаються клуби Прем'єр-ліги.

Визначення пар-учасників відбудеться в конференц-залі Державної служби у справах сім'ї, молоді та спорту. Час початку - 14:00.
Старий 02.09.2011, 18:35   #890
genych
Передовик

Вік: 39
Дописи: 1.765
Рівненська обл.
Мій ресівер: ORTON 4050c
Типово

Україна і Уругвай розсудить голландець
Бьорн Куйперс став арбітром товариського матчу в Харкові

Сьогодні збірна України проведе свій черговий товариський матч у рамках підготовки до фінальної частини Євро-2012: у Харкові команда Олега Блохіна прийме національну збірну Уругваю. Головним ж арбітром на цей поєдинок призначений відомий голландський рефері Бьорн Куйперс. На лініях йому будуть допомагати також представники Нідерландів - Ервін Зейнстра і Пері Сімоне.

38-річний Куйперс є арбітром ФІФА з 2006 року. У цьому ж році голландському рефері було довірено обслуговувати фінал юнацького чемпіонату Європи (U-17), а в червні минулого року голландець працював на фінальному поєдинку молодіжного європейської першості між збірними Англії і Німеччини.

Знаком Куйперс і українським уболівальникам. А найкраще його повинні пам'ятати шанувальники київського «Динамо». У позаминулому сезоні Куйперс зафіксував виїзну поразку «біло-блакитних» від іспанської Барселони (0:2) в рамках групового турніру Ліги чемпіонів, а минулої весни голландець працював головним арбітром на першому матчі 1 / 4 фіналу Ліги Європи-2010/11 між «Динамо »і португальською« Брагою »(1:1).

Крім того, Куйперс обслуговував два поєдинки Ліги Европи-2008/09 за участю інших українських команд: спершу голландець зафіксував нульову нічию в матчі групового етапу турніру «Металіст» - «Герта», а потім був призначений на матч-відповідь 1 / 8 фіналу між « Шахтарем »і московським ЦСКА (2:0).

Закладки

Ваші права у розділі
Ви не можете створювати теми
Ви не можете писати дописи
Ви не можете долучати файли
Ви не можете редагувати дописи

BB-код є Увімк.
Усмішки Увімк.
[IMG] код Увімк.
HTML код Вимк.

Швидкий перехід

Схожі теми
Тема Автор Розділ Відповідей Останній допис
Технічні новини телеканалів. sat-prof Транспондери 3339 10.04.2025 17:08
Новини Abs 1 75.0°e sat-prof Транспондери 313 13.03.2021 09:58

Часовий пояс GMT +3. Поточний час: 07:03.

vBulletin 3.8.4 ; Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2010
Львівський форум