![]() |
|
|
|
|
#1 |
|
Супер Модератор
![]() Реєстрація: 26.12.2009
Вік: 45
Дописи: 916
Волочиськ
Мій ресівер: Sat-Integral 9100HD Sat-Integral TH-7200PVR GI8120
|
Китайський рибалка впіймав «золоту рибку»
Щоб бачити інформацію потрібна Реєстрація! Гігантська тигрова риба золотого забарвлення з сімейства тріскових, яку спіймали біля узбережжя південного Китаю, була продана ресторану за рекордну ціну. Рідкісний екземпляр завдовжки 1,75 метри з яскравою лускою, був куплений на аукціоні рестораном «Джанджіанг» (Zhanjiang) за 75 000 доларів США.
|
|
|
#2 |
|
Передовик
![]() Реєстрація: 14.01.2010
Дописи: 3.851
Ukraine
Мій ресівер: х-810,Sat-Integral S-1228 HD
|
Щоб бачити інформацію потрібна Реєстрація! Сидить олігарх, рибалить. Вудка з діамантами, замість лески - золота нитка. Раптом зловив Золоту Рибку. Вона взмолилася:
- Відпусти мене! Олігарх повертів рибку та викинув у воду. Рибка випливає та здивовано каже: - А три бажання виконати? - Ну ти взагалі офігєла! Ну гаразд, загадуй!
|
|
|
#3 |
|
Передовик
Ukraine
|
Щоб бачити інформацію потрібна Реєстрація! Тушонка з дрібноти.....
Цим рецептом поділився користувач одного сайту... Можу поділитись досвідом приготуваня дрібної риби. Всю дрібну рибу (верхоплавку, піскарів тощо) очищаю (тільки луску і нутрощі) мию і відкладаю в морозильну камеру. Коли набирається багацько, розморожую, мию, складаю в пропарені чисті півлітрові скляні банки, на дно- лавровий листок, 2-3 горошинки пахучого перцю, 2-3 горошинки чорного, доливаю приблизно 50 мл води і 50 мл рафінованої олії ("Чумак"). Треба не забути посолити. Всього рідини має бути не більше половини банки, накриваю простерилізованими металевими кришками і ставлю на 6-8 год в духовку, як правило на ніч. Зранку закатую. Мінімум часу і дуже смачно. Важливий момент - правильно виставити температуру - не багато і не мало, кипіти повинно легенько, інакще буде дуже сухе. Може комусь пригодиться.
|
|
|
#5 |
|
Передовик
Ukraine
|
Щоб бачити інформацію потрібна Реєстрація! - Ти збираєшся ловити рибу саме сьогодні? В понеділок, тринадцятого числа?
- Звичайно. Може, хоч сьогодні рибам не повезе.
Доброта-вище всіх якостей. Востаннє редагував D-Misha: 06.12.2010 о 19:13. |
|
|
|
|
|
#6 |
|
Передовик
Ukraine
|
Щоб бачити інформацію потрібна Реєстрація! Неймовірних розмірів рибина попалася на вудку 70-річного рибалки-любителя з німецького Магдебурга, повідомляє The Daily Mail.
Гюнтер Ханселя рибалив у відкритому морі в районі західних фіордів Ісландії. Там він і підчепив гігантського палтуса довжиною 2,5 метра і вагою 220 кілограмів. Щоб бачити інформацію потрібна Реєстрація!
|
|
|
#7 |
|
Передовик
Ukraine
|
Щоб бачити інформацію потрібна Реєстрація! Один рибалка ділиться досвідом з іншим, як позбутися комарів під час риболовлі:
- Гарненько треба натертись добрим вином і потім посипати себе дрібним піском. Комарі сядуть, нап’ються вина, і почнуть кидати каміння один в одного.
Доброта-вище всіх якостей. Востаннє редагував D-Misha: 06.12.2010 о 19:15. |
|
|
|
|
|
#8 |
|
Передовик
Ukraine
|
Щоб бачити інформацію потрібна Реєстрація! Корисні поради...
Риба проти зморшок. З'явилися перші вікові зморшки? Бігом у магазин за рибою! Така порада американського дерматолога Ніколаса Перрікона, який написав книгу про те, як виглядати молодо і красиво, не вдаючись до послуг пластичних хірургів. Запобігти появі зморшок і зберегти молодість шкіри допоможе особлива дієта, упевнений доктор Перрікона. Для того щоб помітити її результат, досить дотримуватися дієти хоча б три дні. За цей час організм отримає таку кількість омега-3 жирних кислот, яке необхідне для омолодження шкіри. Зокрема, доктор радить поважаючих себе дамам дотримуватися наступного розпорядку: з'їдати на сніданок і обід зелений салат з оливковою олією і лимонним соком, 100 г вареного лосося, який можна замінити тунцем або макреллю, суницю, малину або чорницю на десерт. Крім цього Перрікона рекомендує випивати в день по 8-10 стаканів води, скоротивши при цьому до мінімуму вживання цукру і вуглеводів.
|
|
|
#9 |
|
Передовик
Ukraine
|
Щоб бачити інформацію потрібна Реєстрація! Зустрілися двое рибалок. Один другому говорить:
- Я нещодавно рибу зловив ооось таку, - широко розводячи руками. Другий відповідає: - А я нещодавно рибу зловив, черево їй розпоров, а там три свічки горять. Перший подумав недовго та запропонував: - Давай так: я від своєї риби метр прибираю, а ти в своєї свічки гасиш.
|
|
|
#10 |
|
Передовик
Ukraine
|
Щоб бачити інформацію потрібна Реєстрація! Корисні поради...
Червона риба перешкоджає виникненню сліпоти.... Вчені довели, що використання у своєму раціоні червоної жирної риби щотижня значно знижує ймовірність очних хвороб у літньому віці. Справа в тому, що морепродукти запобігають дегенерації макули. А це є головною причиною поганого зору і ранньої сліпоти внаслідок старіння. Дослідники з Лондонської школи гігієни і тропічної медицини вивчили зв'язок між вживанням риби, багатою жирною кислотою омегою-3, і станом зору. Окулісти зробили висновок, що люди, харчувалися цим продуктом один раз на тиждень, таким чином знижували на 50% ризик погіршення зору після 60-річного віку. Фахівці відзначили, що корисні властивості на зір мала тільки червона риба. При частому вживанні білої риби, понад 300 міліграмів на день, ризик пошкодження сітківки ока збільшувався на 70%. Щотижневе вживання жирної риби, типу лосося, тунця або макрелі, забезпечує організм приблизно 500 міліграм основних компонентів омеги-3 - кислоти DHA і кислоти EPA. Ще одним поширеним захворюванням очей є дистрофія жовтої плями сітківки. Це третя в світі причина сліпоти. Врятуватися від неї допоможе правильна дієта, стверджують лікарі. Одну з недавніх спроб знайти ліки від цієї недуги зробили європейські вчені. За їхніми словами, виправити справу допоможе правильне меню, - а саме достатній вміст жирних омега-3 кислот у нашій їжі. Як відомо, більше всього цих речовин міститься в риб'ячому жирі. У ході дослідження медики порівняли зір і схильність до ДЖП у людей з різними харчовими звичками. З'ясувалося, що у тих, хто їв жирну рибу хоча б раз на тиждень, шанси захворіти ДЖП були на 50% нижче, ніж в інших. Ця цифра піднімалася до 70% у тому випадку, якщо добова норма споживання омега-3 кислот доходила до 300 мг. Зате споживання нежирної риби зовсім ніякого ефекту на здоров'я очей не надає. "За тиждень можна з'їдати по дві 300-грамові порції тунця, сьомги, лосося, оселедця або, наприклад, макрелі, - відзначив провідний автор дослідження, професора Астрід Флетчер. - Це приблизно 500 мг жирних кислот у день. Цілком достатньо, щоб бути спокійним з приводу свого зору ". Але, незважаючи на такі результати, лікарі поки не радять людям, які дорожать своїми очима, хапатися за харчові добавки та інші медикаментозні форми жирних кислот. Останнім часом фахівці з харчування і фармвиробники активно просувають жирні кислоти, як один з основних необхідних нам поживних елементів. Вони, мовляв, і мозкову діяльність стимулюють, і імунітет зміцнюють, серцево-судинну систему оздоровлюють і навіть покращують настрій. Все це дійсно так. Омега-3 насправді є структурним елементом сітківки ока і підтримують наш зір, проте ніякого підтвердження тому, що пігулки дають такий же ефект, як натуральні продукти, нема...
|
![]() |
| Закладки |
|
|
Схожі теми
|
||||
| Тема | Автор | Розділ | Відповідей | Останній допис |
| все по sti5518 (з фото) | sat-prof | Ремонт тюнерів,JTAG відладка | 4 | 03.07.2016 15:16 |
| Все про ремонт ресиверів | seriff | Проф розділ | 194 | 07.07.2014 13:35 |
| Блискавка та все про неї! | sat-prof | Офтопік (теревеньки) | 31 | 12.06.2014 11:42 |
| Hivision HV-5000CI ER:07 і все. | sos200 | Тюнери, які не ввійшли в список | 2 | 26.07.2010 17:45 |