![]() |
|
|
#81 |
|
Активіст
![]() Реєстрація: 15.08.2011
Вік: 35
Дописи: 201
Калуш
Мій ресівер: Lemberg LR110, Globo 7010A, Orton 4010C
|
Іван86, Щоб кожний раз не вводити логін і пароль, просто збережіть їх в браузері. А сесія залежить від сайта. Якщо немає активності користувача, то його сесія за деякий проміжок часу завершується. І потрібно знову логінитись...
|
|
|
|
|
|
#82 |
|
Передовик
![]() Реєстрація: 12.11.2012
Вік: 40
Дописи: 574
Україна, Івано-Франківська обл
|
в мене так і є, але хотілось би щоб воно не викидало
І це не можна виключити? Просто на деяких сайтах також так викидає, але можна або поставити більший час, або виключити оту тривалість сесії.
|
|
|
#83 |
|
Передовик
|
воно і є включене.в браузері принаймні. браузер мозіла
|
|
|
#84 |
|
Передовик
![]() Реєстрація: 04.11.2011
Вік: 46
Дописи: 1.644
Я вернувся домів,в своє файне місто Львів
Мій ресівер: Orton9500HD
|
В мене на мозілі вже рік не викидає,скоріше за все ви таки не зберегли пароль в браузері... поміняйте пароль і коли браузер запропонує його зберегти -збережіть ну і при вході галочку біля запам"ятати мене на сайті ,чи як там!!!
|
|
|
|
#85 |
|
Передовик
|
Zhora15, пароль збережений, і браузер вводить його, просто після деякго часу неактивності на сайті, треба знов вводити (хай навіть і автоматом в браузері). Дрібниця, але неприємно.
|
|
|
#86 |
|
Передовик
![]() ![]() Реєстрація: 04.01.2011
Вік: 54
Дописи: 2.592
Hunduras
Мій ресівер: Dreambox 500HD; Openbox X540
|
Іван86,Яким браузер Ви користуєтеся ??? У браузері включіть опцію прийому і збереження куків ...
З повагою Slavon 4W+5E+13E+19E, 31,5Е+36Е+39Е Dreambox 500HD; Openbox X820CI, Х540 Viasat UA (Віжин ТВ) - це маразм, яких мало !!! Стронг 7700, 7707 - металолом, гіршого від нього приймача немає !!! Не ведіться на це, бо це 100% лохотрон !!! |
|
|
|
|
|
#87 |
|
Передовик
![]() Реєстрація: 14.01.2010
Дописи: 3.851
Ukraine
Мій ресівер: х-810,Sat-Integral S-1228 HD
|
Zhora15, ти розумна людина, але деякі речі не зовсім розумієш і не з того боку підходиш. Я був модератором на форумі, коли ти ще тут не народився. На даний час я відповідальний за флейм (на інших форумах він теж є),і щоб не було тут на форумі, як ти кажеш, песиків- грибочків, твоє завдання- добитися від адміна закрити флейм, разом з моїми песиками і грибочками. Не буде флейму- не буде і мене -це буде твоя перемога і втіха... На рахунок зміни ніка, вийди з форума і зарегіструйся під іншим ніком. Ще хто заікнеться про зміну ніка, я видалю цю тему ,як непотрібну.На рахунок дописів по специфіки форума, вибирай посильну для себе тему і пиши, а не бий по хвостикам (так буде краще для всіх).Я вже писав, що наповнення тем (специфічних для форума), пререгатива відповідальних за розділами... Буде наповнення -буде меньше видко моїх песиків і грибочків, що для тебе дуже важливо
|
|
|
#88 |
|
Передовик
|
D-Misha,
Діло не в песиках,я в вашому привзятому ставленні до мене, коли я тикнув носом ви написали що це флуд,мені ваші песики не мішають,сам люблю тварин. А доречі про нову реєстрацію,я вже думав,але поки льніки... Ви вже не ображайтесь ,тема флейм важлива,і я зовсім не проти неї,навпаки за... І з вами ніхто не сперичається,тим більше не змагається,тут форум ,а не ринг... Ще раз прошу не ображатися!!!!
|
|
|
|
#89 |
|
Передовик
|
Така сама фігня,якщо довго нема активності,мозіла 20та(але так було і на інших),кеш ,кукі все вкючено і зберігає... Але всерівно,за тиждень (приблизно) неактивності викидає,з від усіль ,соц мережі,сайти знайомств,почта,форуми!!! Може то так і має бути????
|
|
|
|
#90 |
|
Передовик
|
може так і має бути, але якщо закритий браузер наприклад. а якщо я нахожусь на сайті, на 5 хвилин (може трохи більше, не засікав) відійду, браузер відкритий все працює, обновляю, або щолкаю якусь ссилку, воно пише "зайдіть на сайт", авторизуйтесь
|
![]() |
| Закладки |
|
|
Схожі теми
|
||||
| Тема | Автор | Розділ | Відповідей | Останній допис |
| Програми для прошивки та роботи OPTICUM 9500 HD | sat-prof | OPTICUM 9500 HD | 3 | 14.08.2014 10:09 |
| Правила форуму!!! | sat-prof | Центр зв'язку та інформації | 1 | 30.07.2012 12:43 |
| Максимальний час перепрошивання тюнера, як час роботи від UPS | monte_carlo | Не знаєш, де написати? Пишем тут. | 7 | 22.01.2012 22:33 |
| ТСОМ. Програма для роботи з COM портом. | monte_carlo | Програмне забезпечення (ПЗ) для ПК | 0 | 08.09.2010 11:19 |