![]() |
|
|
#81 |
|
Передовик
![]() Реєстрація: 06.06.2011
Вік: 30
Дописи: 3.083
смт.Верхнє Синьовидне
Мій ресівер: GLOBO 8300A
|
Мессі: суддям не зламати "Барселону"
Нападник "Барселони" Ліонель Мессі висловив невдоволення роботою арбітра Хосе Тейшери Вітьєнеса в матчі 21-го туру національної першості з "Вільярреалом", повідомляє іспанська преса. Гра завершилася нульовою нічиєю. "Я не люблю говорити про суддів і обговорювати їхні дії. Але іноді вони, грунтуючись на зарозумілості та пихатості, погрожують як мінімум показати тобі жовту картку. Проте "Барселона" не здається. Попереду багато матчів, і ми постараємося бути на висоті", - заявив Мессі.
|
|
|
#82 |
|
Передовик
![]() Реєстрація: 14.08.2011
Вік: 26
Дописи: 666
Ukraine
Мій ресівер: openbox AF 1700 x-730 PVR
|
Мессі знає, що робитиме на пенсі
Нападник «Барселони» Ліонель Мессі розповів, що не встигає насолодитися виграними титулами та нагородами, а також сказав, коли це зможе зробити. «Щоразу на початку року я ставлю перед собою завдання зробити те, що мені вдалося раніше. У мене немає часу зупинитися і подумати про те, які титули і нагороди я виграв. Все відбувається дуже швидко. Ось коли я вийду на пенсію, то й буду думати про це», - цитує Мессі AS.
|
|
|
|
#83 |
|
Передовик
![]() Реєстрація: 08.05.2011
Дописи: 1.370
Ukraine
Мій ресівер: Orton 4100C
|
Гвардіола: пишаюся гравцями Барселони
Щоб бачити інформацію потрібна Реєстрація! Головний тренер "Барселони" Пеп Гвардіола визнав після гостьового матчу 21-го туру національної першості з "Вільярреалом", що завдання його команди у боротьбі за титул чемпіона країни ускладнилася, повідомляє іспанська преса. Каталонці не змогли вразити ворота господарів поля і завоювали лише одне очко. "Природно, приємніше відставати від лідера на п'ять, ніж на сім очок. Однак моя команда в цьому матчі показала відмінну гру. Ми не дозволили супернику скористатися своїми перевагами. Просто нам не щастило біля воріт "Вільярреала". Я дуже задоволений, оскільки після матчу з "Реалом" команда бігала на полі. Так що я пишаюся моїми гравцями. Попереду 18 ігор, і ми хочемо поборотися за звання чемпіона Іспанії ", - заявив Гвардіола. |
|
|
|
|
|
#84 |
|
Передовик
![]() Реєстрація: 14.08.2011
Вік: 26
Дописи: 666
Ukraine
Мій ресівер: openbox AF 1700 x-730 PVR
|
Мессі: іноді арбітри діють, виходячи з марнославства
Нападник "Барселони" Ліонель Мессі висловив невдоволення роботою арбітра Хосе Тейшери Вітьєнеса в матчі 21-го туру національної першості з "Вільярреалом", повідомляє іспанська преса. Гра завершилася нульовою нічиєю. "Я не люблю говорити про суддів і обговорювати їх дії. Але іноді вони, ґрунтуючись на зарозумілості і пихатості, погрожують як мінімум показати тобі жовту картку. Проте "Барселона" не здається. Попереду багато матчів, і ми постараємося бути на висоті", - заявив Мессі.
|
|
|
|
#85 |
|
Передовик
смт.Верхнє Синьовидне
|
Хаві: "Барселону" карають частіше за інших
Після матчу з "Вільярреалом" багато футболістів "Барселони" залишилися незадоволені суддівством, про що розповіли офіційному сайту клубу: "Судді були дуже напружені. Вони готові були показати картку після кожного найменшого порушення", - повідав Лінель Мессі. "Таке відчуття, що "Барселону" судді карають частіше, ніж інші команди", - заявив Хаві. "Ви не раз бачили, що під час усього сезону у нас було багато моментів, коли "Барселона" повинна була бити пенальті, але їх просто не ставили", - розповів голкіпер Віктор Вальдес.
|
|
|
#86 |
|
Передовик
Ukraine
|
Барса втратила Педро та Іньєсту
Молодий нападник Барселони зовсім недавно повернувся у гру після отриманої в середині місяця травми. Однак надовго Педро не вистачило. Форвард взяв участь лише в двох матчах (проти Малаги і Реала) і отримав рецидив травми лівого стегна, через що пропустить гру з Вільярреалом. Проте все в порядку з Алексісом Санчесом. Чилієць пошкодив плече в останньому Класико, але травма виявилася несерйозною і він готовий вийти на поле. Натомість Барса не дорахується Андреса Іньєсти, який пропустить два-три тижні. |
|
|
|
|
|
#87 |
|
Передовик
смт.Верхнє Синьовидне
|
Глєб вирішив розірвати контракт із "Барселоною"
30-річний білоруський півзахисник Олександр Глєб, права на якого належать "Барселоні", має намір розірвати контракт із каталонським клубом, щоб полегшити пошуки нового клубу. Нагадаємо, в грудні "Вольфсбург" перервав оренду білоруса через його постійні травми. Як повідомляє "Пресбол", сторони припинять трудові відносини з обопільної згоди, а сам футболіст отримає статус вільного агента і зможе укласти контракт із новим клубом незалежно від термінів трансферного вікна.
|
|
|
#88 |
|
Передовик
смт.Верхнє Синьовидне
|
Олександр Гліб розірвав контракт з "Барселоною"
"Барселона" розірвала контракт з білоруським півзахисником Олександром Глєбом за обопільною згодою сторін. 30-річний футболіст перейшов у "Барселону" з "Арсеналу" в 2008 році, але не зміг стати гравцем основного складу каталонського клубу, зігравши лише 19 матчів у Примері. У 2009 і 2010 року синьо-гранатові віддавали хавбека в оренди в "Штутгарт" і "Бірмінгем" відповідно, а цей сезон Гліб почав у "Вольфсбурзі". Однак хронічні травми завадили гравцю збірної Білорусії проявити себе в стані "вовків", в грудні прийняли рішення відпустити Гліба назад в "Барселону".
|
|
|
#89 |
|
Передовик
смт.Верхнє Синьовидне
|
Барселона скаже своє слово щодо Пепе
Керівництво "Барселони" обурене позицією дисциплінарного комітету федерації футболу Іспанії (RFEF) стосовно захисника мадридського "Реала" Пепе, повідомляють іспанські ЗМІ. Нагадаємо, в першому матчі чвертьфіналу Кубка Іспанії між обома грандами, що відбувся на стадіоні "Сантьяго Бернабеу", португальський футболіст повівся дуже грубою. Зокрема, це стосується його боротьби на полі з форвардом каталонців Ліонелем Мессі. Після матчу керівництво синьо-гранатових заявило, що не звертатиметься до RFEF з вимогою покарати Пепе, проте сподівається на адекватну реакцію. Але Пепе не покарали. "Якщо відповідні органи не працюють як слід, то "Барселоні" доведеться сказати своє слово", - заявив президент "Барселони" Сандро Росель, зазначивши, що не бажає коментувати поведінку наставника "Реала" Жозе Моурінью після кубкових баталій.
|
|
|
#90 |
|
Передовик
Ukraine
|
Валенсія налаштована на перемогу над Барсою. Прев’ю матчу
Щоб бачити інформацію потрібна Реєстрація! Кубок Іспанії, 1/2 фіналу, перший матч. «Валенсія» - «Барселона» Середа, 01.02.12, 22.00 Стадіон "Месталья" (55.000 глядачів) Травмовані: «Валенсія»: Топал, Пабло Ернандес, Каналес, Парехо. «Барселона»: Іньєста, Педро, Вілья, Афеллай, Фонтас. Дискваліфіковані: немає В складі Барселони не зможе виступити Кейта, який був викликаний на Кубок африканських націй. Валенсія, як і будб-яка інша команда іспанського чемпіонату хоче взяти верх над Барселоною, це природньо. Але от саме бажання Валенсії не безпідставні - в попередні 4 дуелі на виліт "Валенсія" проходила "Барсу" (тричі у 1999-му - Кубок Іспанії, Суперкубок, Ліга Чеvпіонов; і ще раз в 2008-му в Кубку Іспанії). Заявка команди на матч: Алвес, Гуаіта; Рамі, Руїс, Альба, Барраган, Мігел, Деальберт, Альбельда, Матьє, Тіно Коста, Банега, Фегулі, Бернат, Пьятті; Хонас, Сольдадо, Адуріц. Новини від «Барселони» "Барса" та Александр Глєб розірвали контракт з обопільної згоди. "Каталонці" зіграли внічию з "Вільярреалом" (0-0) і відстали від лідера чемпіонату - Реал Мадрида на 7 очок. Ісаак Куенка підписав новий, поліпшений контракт з Клубом до 2015 року. Тепер він офіційно гравець основного складу під номером "23". Орієнтовний склад «Барселони»: Пінто, Піке, Пуйоль, Абідаль, Алвес, Бускетс, Тьяго, Хаві, Фабрегас, Алексіс, Мессі |
|
|
|
![]() |
| Закладки |
|
|
Схожі теми
|
||||
| Тема | Автор | Розділ | Відповідей | Останній допис |
| Проблема з JTAG UP :: пише "The parallel port could not be opened" | sat-prof | Ремонт тюнерів,JTAG відладка | 4 | 11.04.2016 20:38 |
| ФЕРГУСОНИ - проблема "Скидання сетінгів" та її вирішення | sat-prof | Openbox F-100,AF-1700 | 23 | 30.07.2015 10:37 |
| Вибір ресівера для роботи з офкартою "Триколор"? | Porter | Не знаєш, де написати? Пишем тут. | 3 | 30.08.2010 00:24 |