![]() |
|
|
#1 |
|
Administrator
Дописи: 6.648
Ukraine
Мій ресівер: Opticum 9500HD Enigma2 (ACC Авангард) +Openbox X820 (Dir320)
|
Щоб бачити інформацію потрібна Реєстрація! Щоб бачити інформацію потрібна Реєстрація!
Всеукраїнське віче. Євромайдан. ОНЛАЙН Щоб бачити інформацію потрібна Реєстрація!
Щоб бачити інформацію потрібна Реєстрація! Цінуйте щирість, а не користуйтеся нею. (sat-prof) Востаннє редагував D-Misha: 22.01.2014 о 18:31. |
|
|
|
|
|
#82 |
|
Administrator
Ukraine
|
Прошу Всіх Всіх Всіх
прочитайте моє звернення до Вас!!!!!!!!!!!! Друзі виходьте всі зараз на майдан свого міста, на Майдан в Києві, борітеся проти злочинної бандитської влади януковича і азірова! Невже ви хочите надалі жити при такій владі? Невже вам наплювати на своє майбутнє, на майбутнє ваших батьків, дітей, внуків ! Невже ви не бачите, що робить ця влада, вони вас не щитають за людей, за народ ! Якщо ви не будете виходити на протест, то ви і надалі будете в рабстві у цьої бандитськой влади, яка краде мільярди, яка калічить і убиває український народ ! Не мовчіть зараз вирішується доля всього українського народу, доля кожного українця, ваше майбутнє і ваших батьків і дітей! Виходьте на майдани свого міста і їдьте всі на Майдан в Київ, зараз як ніколи потрібна підтримка і допомога кожного з Вас ! Зараз на майдані в Києві міліція, беркут хоче зачистити майдан, так же пролити кров українців, як це було в ніч на 30 листопада, але цього не буде, якщо кожен з вас прийде на Майдан і буде боротися проти цьої бандитської влади, нас буде багато і тому кровопролиття не буде! Не дай Бог авжеш, але Можливо, якби пролила кров ваша рідна людина на майдані в ніч на 30 листопада, тому б ви зрозуміли що зараз відбувається! На майдані мирний мітинг! Всіх Всіх Всіх прошу не будьте байдужими ! Всіх прошу їхать на Майдан ! Не бійтеся ! Слава Україні !!!
|
|
|
#83 |
|
Administrator
Ukraine
|
Те, що сьогодні робить Янукович, -
це психічна атака на Майдан, спроба його знекровити і деморалізувати. Повне нерозуміння настрою Майдану
|
|
|
#84 |
|
Administrator
Ukraine
|
Олег Тягнибок
Продовжуємо утримувати блокаду на Лютеранській. Перед тим "Беркут" бив журналістів та відтісняв народних депутатів.
|
|
|
#85 |
|
Administrator
Ukraine
|
Вибили вхидні двері, зайшли на
територію офісу через паркан - розповідають про захоплення офісу Батьківщини
|
|
|
#86 |
|
Administrator
Ukraine
|
Сьогоднішні дії влади:
1. Захопили офіс «Батьківщини». 2. Захопили цензор.нет 3. Захопили ІНТВ 4. У Львові затримали активіста і фотографа Олега Панаса і повезли у Київ. 5. Затримали за замах на суддю адвоката Дзиндзі. 6. ДДоСять Громадське, ЗІК, ЗахідНЕТ, Радіо24. 7. Стягують війська до Києва. 8. Розібрали барикади біля Кабміну. 9. Захопили «Вечірні вісті». 10.Завалені DDoS атаками сайти ВО Свободи і Батьківщини. ТИ ЩЕ ВДОМА???ш
|
|
|
#87 |
|
Administrator
Ukraine
|
Так виглядає офіс "Батьківщини"
після візиту силовиків (ФОТО): ![]() ![]() ![]()
|
|
|
#88 |
|
Administrator
Ukraine
|
Незнаю але ці паскуди заставлять
українців до дуже негарних мякокажучи партизанських дій.
|
|
|
#89 |
|
Передовик
![]() Реєстрація: 14.01.2010
Дописи: 3.851
Ukraine
Мій ресівер: х-810,Sat-Integral S-1228 HD
|
Брат за брата: два українські чемпіони світу разом з нардепами кілька годин протистоять "Беркуту" й ВВ
09.12.2013 21:21 Щоб бачити інформацію потрібна Реєстрація! Щоб бачити інформацію потрібна Реєстрація! Володимир Кличко допомагає братові тримати оборону на Шовковичній Народні депутати фракції "УДАР" на чолі зі своїм лідером Віталієм Кличком кілька годин тримають оборону на перехресті вулиць Шовковичної та Богомольця в Києві. "Активісти, які виставили пікет на розі вулиць Шовковичної та Богомольця, вже кілька годин тримають оборону в оточенні внутрішніх військ та "Беркуту". Народні депутати від "Удару" і лідер партії Віталій Кличко весь час перебувають з активістами", - повідомляє прес-служба партії "УДАР" в понеділок увечері. В.Кличко закликав бійців "Беркута" і внутрішніх військ не виконувати злочинних наказів і не штурмувати мирний пікет. На допомогу лідеру "УДАР" приїхав його брат Володимир Кличко.
|
|
|
#90 |
|
Administrator
Ukraine
|
Віце-президент США Джо Байден
попередив президента Віктора Януковича про неприпустимість застосування насильства. Як повідомляє сайт Білого дому, у Байдена у понеділок відбулася телефонна розмова з президентом Віктором Януковичем. "У телефонній розмові віце- президент Байден висловив Януковичу глибоке занепокоєння з приводу ситуації в Україні та зростаючого потенціалу для насильства", - ідеться в повідомленні на сайті Білого дому. "Віце-президент підкреслив необхідність негайної деескалації ситуації і започаткування діалогу з лідерами опозиції щодо досягнення консенсусу для вироблення шляху України вперед". "Він зазначив, що насильство не має місця в демократичному суспільстві, і воно несумісне зі стратегічними відносинами між Україною та США", - зазначає Білий дім. Байден також "підтвердив тверду підтримку з боку США європейських прагнень України", а також "привітав прихильність президента Януковича щодо дотримання цього шляху". Крім того, Байден підтримав майбутні візити Верховного представника ЄС Кетрін Ештон і заступника держсекретаря США Вікторії Нуланд у Києві.
|
![]() |
| Закладки |
|
|