SAT
Шарінг IPTV тест VPN тест

Допомаємо хлопцям які на війні! Зараз як ніколи НАША країна потребує допомоги
Форум - Супутникового телебачення SAT-PROF  

Назад   Форум - Супутникового телебачення SAT-PROF > Вітальня - SaT-PRoF.CoM.Ua > Спорт на SAT-TV

Примітки

Створення нової теми Відповідь

Параметри теми Параметри перегляду
Старий 02.07.2020, 07:59   #891
yyyyyhhh
Moderator

Дописи: 6.688

Типово

Сьогодні, 1 липня, в Києві проходить великий вечір боксу. У програмі боїв від в Sparta Boxing Promotions непереможений український проспект суперважкої ваги Ігор Шевадзуцький провів поєдинок з 47-річним Ігорем Пилипенком.

Як і очікувалося, бій завершився вже в першому раунді. Шевадзуцький, який важить на 35 кілограмів більше, брутально нокаутував опонента.

Для Шевадзуцького це четверта перемога нокаутом в чотирьох боях на профі-рингу. Пилипенко зазнав ювілейної 50-ї поразки в 57-му проведеному поєдинку.
Мініатюри долучень
orig_493465.jpg  
yyyyyhhh зараз поза форумом   Відповісти з цитуванням
Старий 03.07.2020, 11:43   #892
yyyyyhhh
Moderator

Типово

34-річний український боксер Іван Редкач (23-5-1, 18 КО) розповів своїм підписникам, як досягти успіху.

«Всі дороги до успіху проходять через біль. Повір, як би ти не викручувався, обхідних шляхів немає. Будь це легко, всі б це робили. Біль має пройти крізь твоє тіло, без цього ніяк. А коли він це зробить, знаєш, що займе його місце? Правильно, успіх», - написав Редкач в інстаграмі.
Мініатюри долучень
orig_493677.jpg  
Старий 04.07.2020, 08:42   #893
yyyyyhhh
Moderator

Типово

Всесвітня боксерська рада (WBC) оприлюднила оновлений рейтинг боксерів надважкого дивізіону. Нагадаємо, що володарем пояса є британець Тайсон Ф'юрі, Ділліан Вайт носить титул тимчасового чемпіона.

Перше місце в рейтингу зайняв екс-чемпіон Деонтей Вайлдер, друге - українець Олександр Усик, третє - Луїс Ортіс.

Топ-15 рейтингу WBC в надважкій вазі

Деонтей Вайлдер
Олександр Усик
Луїс Ортіс
Енді Руїс-молодший
Оскар Рівас
Джозеф Паркер
Даніель Дюбуа
Філіп Хрговіч
Олександр Повєткін
Майкл Хантер
Джо Джойс
Дерек Чісора
Чарльз Мартін
Ефе Аджагба
Агіт Кабайел
Мініатюри долучень
orig_493685.jpg  
Старий 05.07.2020, 07:00   #894
yyyyyhhh
Moderator

Типово

Боксер Василь Ломаченко разом з батьком Анатолієм і Олександром Усиком проводять літо на морі.

Через пандемію коронавірусу поєдинки українців відкладені на невизначений час, але мають відбутися восени.
Мініатюри долучень
orig_493864.jpg  

Востаннє редагував yyyyyhhh: 05.07.2020 о 07:06.
Старий 06.07.2020, 06:34   #895
yyyyyhhh
Moderator

Типово

Іменитий тренер Тедді Атлас поділився своєю думкою про рішення Олександра Гвоздика завершити кар'єру.

«Я просто хочу, щоб Гвоздик був щасливий. Олександр - чесний хлопець, він б'ється в чесних боях, живе чесним життям. Тобі більше не потрібно битися, якщо ти не повинен робити це, тому що ти будеш обманювати себе і людей, які з тобою. Ти не хочеш опинитися в ситуації, коли в один день будеш сидіти в кутку, я подивлюся тобі в очі, а там нічого немає.

Одна річ - бути розумним, фізично талановитим, знати техніку, бути в формі, але інше - знати, чому ти там перебуваєш. І якщо ти приходиш до того, що знаєш, чому ти не повинен там перебувати, то потрібно бути здатним зрозуміти це.

Гвоздик - досить розумний хлопець. Я хотів, щоб він взяв відпустку на півроку після важкого бою з Бетербієвим. Олександр провів відмінний бій, вигравав його, виходячи на десятий раунд проти особливого хлопця, кращого у напівважкій вазі світу», - сказав Атлас.
Мініатюри долучень
orig_493911.jpg  
Старий 07.07.2020, 07:06   #896
yyyyyhhh
Moderator

Типово

Всесвітня боксерська організація (WBO) санкціонувала бій, переможець якого повинен битися за чемпіонський пояс в легкій вазі з чинним володарем титулу українцем Василем Ломаченком (14-1, 10 КО).

В елімінаторі WBO повинні взяти участь Райан Гарсія (20-0-0, 17 KO) з США і ганець Еммануель Тагое (31-1-0, 15 KO). Команди обох боксерів отримали листи від організації, в яких сказано, що у них є 20 днів, щоб прийти до угоди про проведення поєдинку.

Якщо сторонам не вдасться досягти домовленості в зазначений термін, будуть організовані промоутерські торги.
Мініатюри долучень
orig_494144.jpg  
Старий 08.07.2020, 07:51   #897
yyyyyhhh
Moderator

Типово

Декілька українських боксерів запланували поєдинки на перший квартал 2020 року. Пропонуємо ознайомитися з календарем найближчих боїв українців.

Всі поєдинки у березні, квітні та травні перенесені через пандемію коронавірусу.

Січень

24.01.2020. Єкатеринбург (Росія)

Едуард Скавінський (Україна, 11–0) – Науель Альберто Галессі (Аргентина, 13–5–1) – UD 10
25.01.2020. Бруклін (Нью-Йорк, США)

Денні Гарсія (США, 35–2) – Іван Редкач (Україна, 23–4–1) – UD 12, бій-елімінатор WBC
Стівен Фултон (США, 17–0) – Арнольд Хегай (Україна, 16–0–1) – UD 12, бій-елімінатор WBO
31.01.2020. Шрівпорт (Луїзіана, США)

Тарас Шелестюк (Україна, 17–0) – Луїс Альберто Верон (Аргентина, 18–1–2) – UD 10, рейтинговий бій
Лютий

01.02.2020. Калінінград (Росія)
Карен Чухаджян (Україна, 15–1) – Сєргєй Воробйов (Росія, 9–0) – SD 10, за титул чемпіона WBA International
01.02.2020. Копенгаген (Данія)

Олівер Менг (Данія, 7–0) – Василь Курасов (Україна, 11–3) – UD 10, за титул IBF серед молоді
08.02.2020. Київ (Україна)

Артем Далакян (Україна, 19–0) – Хосбер Перес (Венесуела, 17–2) – UD 12, за титул чемпіона WBA
08.02.2020. Гоппінген (Німеччина)

Віктор Вихрист (Україна, дебют) – Андрей Мазанік (Білорусь, 13–10), TKO 1, дебютний бій
22.02.2020. Бровари (Україна)

Денис Берінчик (Україна, 12–0, 7 KO) – Ектор Едгардо Сармієнто (Аргентина, 21–1), UD 12, рейтинговий бій
Дата невідома

(?) Фресно (Каліфорнія, США)

Хосе Карлос Рамірес (США, 25–0) – Віктор Постол (Україна, 31–2), за титули чемпіона WBC і WBO
(?) Лондон (Великобританія)

Олександр Усик (Україна, 17–0) – Дерек Чісора (Великобританія, 32–9), рейтинговий бій
(?) Нью-Йорк (США)

Василь Ломаченко (Україна, 14–1) – Теофімо Лопес (США, 15–0), за титули чемпіона WBC, WBA, IBF, WBO
Календар боїв регулярно оновлюється.
Мініатюри долучень
orig_473957.jpg  
Старий 09.07.2020, 07:59   #898
yyyyyhhh
Moderator

Типово

Британський надважковаговик Ділліан Вайт (27-1, 18 КО), який володіє титулом тимчасового чемпіона WBC, оголосив про припинення співпраці зі своїм тренером Марком Тіббсом.

«Просто щоб всі знали, що Марк Тіббс і я більше не працюємо разом як боксер і тренер. Я тренуюся в Португалії, у Марка молода сім'я, і ​​у нього є новий тренажерний зал у Великобританії. Загалом, співпраця не виправдала наших з ним надій. Марк прийшов в мою команду 4 роки тому і допоміг мені перетворитися на бійця світового класу, яким я є сьогодні. Марк відмінний тренер, і я завжди буду вдячний йому і його батькові за все, що вони зробили», - написав Ділліан в інстаграмі.

Нагадаємо, Вайт в наступному поєдинку зустрінеться з росіянином Олександром Повєткіним. Бій запланований на 22 серпня в рамках шоу Fight Camp.
Мініатюри долучень
orig_494405.jpg  
Старий 10.07.2020, 08:03   #899
yyyyyhhh
Moderator

Типово

На арені MGM Grand в Лас-Вегасі (штат Невада, США) вранці 10 липня (за Києвом) на шанувальників очікує шоу боксу від промоутерської компанії Top Rank Boxing.

У головній події 39-річний французький боксер камерунського походження Карлос Такам вийде на ринг проти 32-річного американця Джеррі Форреста. У другому бою непереможений проспект з США Карлос Кастро битиметься з мексиканцем Сезаром Хуаресом.

Бекграунд

Спочатку планувалося, що в шоу візьме участь 31-річний американський суперважковаговик Джаррелл Міллер, проте він в черговий раз провалив допінг-тест. У попередній спробі у нього зірвався титульний бій проти Ентоні Джошуа в червні 2019 року. Тепер Міллера в головному бою замінив Карлос Такам.

Форрест розкритикував Міллера: «Ми б'ємо людей по голові. Це не скандал. Це справжнє життя, замах на вбивство. Ви можете вбити когось з допомогою удару по голові. Якщо ви перебуваєте під допінгом і наносите комусь удар по голові, це спроба вбивства. Ви використовуєте чужорідну речовину в бойовому спорті. Для мене це неприйнятно. Я ніколи не зможу прийняти це».

Вступити в бій з Форрестом тепер готовий Карлос Такам. Це ветеран, який отримав перемоги над Тоні Томпсоном і Майклом Грантом, але зазнав невдачі у великих боях з Ентоні Джошуа, Дереком Чісорою, Джозефом Паркером і Александром Повєткіним.

Довгий час Карлос Такам вважався суперником для Олександра Усика у його дебюті в суперважкому дивізіоні, однак цей поєдинок в травні минулого року не відбувся через розрив біцепса в українця.

За словами організаторів, їм пощастило залучити Такама для головного бою. Ветеран вже тренувався протягом останніх кількох місяців і знаходився у формі, щоб прийняти бій на короткому повідомленні.

Цитати перед боєм

Джеррі Форрест: «Ось так виглядає політика в боксі. За мною не стояв жоден серйозний промоутер, і я програв, хоча насправді виграв бій у Джермейна Франкліна. Люди добре знали, хто насправді був кращим у тому бою. Що стосується нинішнього бою, сила Такама – це тиск і велика кількість ударів, але я добре підготовлений і буду в ще кращій формі, ніж він.

Я вірю в себе і свою перемогу, чи то над Міллером або Такамом, який його замінив. Такам буде вражений силою мого удару. У мене унікальний стиль боксу, я добре навчений, і у мене сильний удар. Я покажу людям, на що я здатний, і вони запам'ятають моє ім'я. На відміну від інших боксерів, в більш пізніх раундах я відчуваю себе так само добре, як і в попередніх. Я дійсно хороший боксер суперважкої ваги».

Карлос Такам: «Ми готувалися до поєдинку з Оскаром Рівасом 14 липня, але опонент знявся з бою, так що я в будь-якому випадку був готовий. Я радий, що отримав цю чудову можливість продемонструвати свої навички американським уболівальникам.

Нам вдалося організувати тренування, оскільки ми живемо в гірській місцевості. Шанси в цьому бої не будуть рівними. Просто дивіться поєдинок на ESPN. Це буде велике шоу».

Прогноз на бій – перемога за очками Карлоса Такама.

Файткард шоу бокса у Лас-Вегасі:

Карлос Такам (Франція / Камерун, 38–5–1, 28 КО) – Джеррі Форрест (США 26–3, 20 КО)
Карлос Кастро (США, 25–0, 10 КО) – Сезар Хуарес (Мексика, 25–8, 19 КО)
Джошафат Ортіс (Пуерто-Ріко, 7–0, 4 КО) – Джошуа Орта (США, 6–0, 2 КО)
Фред Вілсон-молодший (США, 6–0–2, 2 КО) – Донте Стаббс (США, 6–1, 2 КО)
Пітер Кортез (США, 2–1, 1 КО) – Корі Чемпіон (США, 1–3, 1 КО)
Церемонія зважування
Мініатюри долучень
orig_494574.jpg  
Старий 11.07.2020, 09:26   #900
yyyyyhhh
Moderator

Типово

Американський чемпіон світу за версією WBA в легкій вазі Джервонта Девіс виклав в Instagram відео зі спарингу з українським напівсередньоваговиком Іваном Редкачем.

Американець загнав українця в кут і закидав потужними ударами. Спаринг швидко зупинили.
Мініатюри долучень
orig_494727.jpg  
Відповідь

Закладки

Ваші права у розділі
Ви не можете створювати теми
Ви не можете писати дописи
Ви не можете долучати файли
Ви не можете редагувати дописи

BB-код є Увімк.
Усмішки Увімк.
[IMG] код Увімк.
HTML код Вимк.

Швидкий перехід

Часовий пояс GMT +3. Поточний час: 02:52.

vBulletin 3.8.4 ; Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2010
Львівський форум