![]() |
|
|
#911 |
|
Moderator
![]() Реєстрація: 16.04.2010
Дописи: 6.688
|
Декілька українських боксерів запланували поєдинки на перший квартал 2020 року. Пропонуємо ознайомитися з календарем найближчих боїв українців.
Всі поєдинки у березні, квітні та травні перенесені через пандемію коронавірусу. Січень 24.01.2020. Єкатеринбург (Росія) Едуард Скавінський (Україна, 11–0) – Науель Альберто Галессі (Аргентина, 13–5–1) – UD 10 25.01.2020. Бруклін (Нью-Йорк, США) Денні Гарсія (США, 35–2) – Іван Редкач (Україна, 23–4–1) – UD 12, бій-елімінатор WBC Стівен Фултон (США, 17–0) – Арнольд Хегай (Україна, 16–0–1) – UD 12, бій-елімінатор WBO 31.01.2020. Шрівпорт (Луїзіана, США) Тарас Шелестюк (Україна, 17–0) – Луїс Альберто Верон (Аргентина, 18–1–2) – UD 10, рейтинговий бій Лютий 01.02.2020. Калінінград (Росія) Карен Чухаджян (Україна, 15–1) – Сєргєй Воробйов (Росія, 9–0) – SD 10, за титул чемпіона WBA International 01.02.2020. Копенгаген (Данія) Олівер Менг (Данія, 7–0) – Василь Курасов (Україна, 11–3) – UD 10, за титул IBF серед молоді 08.02.2020. Київ (Україна) Артем Далакян (Україна, 19–0) – Хосбер Перес (Венесуела, 17–2) – UD 12, за титул чемпіона WBA 08.02.2020. Гоппінген (Німеччина) Віктор Вихрист (Україна, дебют) – Андрей Мазанік (Білорусь, 13–10), TKO 1, дебютний бій 22.02.2020. Бровари (Україна) Денис Берінчик (Україна, 12–0, 7 KO) – Ектор Едгардо Сармієнто (Аргентина, 21–1), UD 12, рейтинговий бій Серпень 01.08.2020. Київ (Україна) Бої за участю Андрія Великовського, Олександра Захожого, Олега Малиновського, Петра Іванова, Владислава Сіренко, Дмитра Митрофанова, Віктора Вихриста. 29.08.2020. Лас-Вегас (Невада, США) Хосе Карлос Рамірес (США, 25–0) – Віктор Постол (Україна, 31–2), за титули чемпіона WBC і WBO Дата невідома (?) Лондон (Великобританія) Олександр Усик (Україна, 17–0) – Дерек Чісора (Великобританія, 32–9), рейтинговий бій (?) Нью-Йорк (США) Василь Ломаченко (Україна, 14–1) – Теофімо Лопес (США, 15–0), за титули чемпіона WBC, WBA, IBF, WBO |
|
|
|
|
|
#912 |
|
Moderator
|
Очікуваний багатьма третій поєдинок супертяжів Тайсона Ф'юрі і Деонтея Вайлдера повинен був відбутися влітку, але через пандемію його відклали на невизначений термін.
Однак Шеллі Фінкель, один з промоутерів Вайлдера, повідомив, що бій все ж відбудеться в цьому році. Раніше були побоювання, що поєдинок не відбудеться раніше весни 2021 року. «Деонтей точно поб'ється з Ф'юрі в 2020 році», - сказав Фінкель. Найвірогіднішим місцем проведення називають Лас-Вегас. |
|
|
|
|
|
#913 |
|
Moderator
|
23 липня в Мінську пройшов вечір боксу під назвою KOld Wars, головною подією якого став 10-раундовий бій за участю українського боксера.
У мейн-евенті у легкій вазі зійшлися українець Владислав Мельник (11–1, 6 KO) і екс-претендент на титул IBF росіянин Іса Чанієв (13–3, 6 KO). Росіянин вважається явним фаворитом, але Мельник дав серйозний бій супернику. Українець вийшов на дуель на короткому повідомленні, за тиждень до поєдинку погодившись взяти участь. Бій виявився дуже конкурентним і пройшов всю 10-раундову дистанцію. У підсумку всі три судді віддали перевагу росіянину: 98–94, 99–92, 98–93 на користь Іси Чанієва. Таким чином, Чанієв закрив дві поразки, а Мельник зазнав другого фіаско в кар'єрі. |
|
|
|
|
|
#914 |
|
Moderator
|
Девід Хей, менеджер британського боксера Дерека Чісори, розповів про те, як спортсмен готується до поєдинку проти Олександра Усика.
«Відео Усика про Чісору? Так бачив. Це круто, здорово. Добре, що боксери вже готуються до бою, готуються один до одного. Дерек також тренується, тренується прямо зараз. Дерек у відмінному фізичному стані, він кожен день думає про Усика. Це нам і потрібно. Вони обидва - професійні спортсмени. Можливо, Дерек пару років тому не був таким сконцентрованим, як повинен бути. Але зараз він налаштований на бій, на роботу в тренувальному таборі». «Ми йому підготували відмінну програму. Зараз він тренується щодня, а раніше у нього був час, коли до 6 тижнів був поза роботою, просто їв. А зараз ми його змушуємо хоча б день перерви від тренувань взяти. Такий настрій потрібен для успіху». «Це перший реальний бій в супертяжах для Усика, перший реальний тест в цьому дивізіоні», - сказав Хей. Раніше менеджер заявив, що бій Усик - Чісора пройде в жовтні. |
|
|
|
|
|
#915 |
|
Moderator
|
Колишній чемпіон світу в п'яти вагових категоріях Рой Джонс, який незабаром проведе бій проти Майка Тайсона, показав свою поточну форму.
51-річний американець виклав в Instagram відео, на якому він працює на груші. Нагадаємо, що бій Тайсон - Джонс відбудеться 12 вересня цього року, протистояння пройде в Каліфорнії. |
|
|
|
|
|
#916 |
|
Moderator
|
36-річний британський боксер Дерек Чісора (32-9, 23 КО) заявив, що 39-річний британський боєць Девід Хей (28-4, 26 КО) пообіцяв йому бій-реванш.
«Я говорив з ним, і він сказав, що дасть мені реванш», — написав Чісора в Instagram, поділившись спільним фото з Хеєм. Поєдинок між Чісорою та Хеєм відбувся 14-го липня 2012-го року. Хей переміг Чісору технічним нокаутом в п'ятому раунді. Наступним суперником Чісори стане 33-річний український боксер Олександр Усик (17-0, 13 КО). Поєдинок відбудеться в жовтні. |
|
|
|
|
|
#917 |
|
Moderator
|
Український боксер Олександр Усик розповів, коли може відбутися його бій з британцем Дереком Чісорою.
«Коли бій з Чісорою? Не хотілося б обманювати глядачів, я насправді сам не знаю. Йде спілкування, але все залежить від того, як вчинить уряд Англії. Бій планують провести в Англії. Важливе рішення по пандемії. Поєдинок хочуть провести з глядачами, тому що це буде офігенний бій. Такі поєдинки вау як запалюють. Дерек каже, що хоче, щоб люди побачили, що буде проходити в рингу. У мене таке ж бажання. Поки ми в режимі очікування. Те, що деякі поєдинки проводять в США без глядачів. Так, вони є. Я, як спортсмен, дуже скучив. Мені без різниці, з глядачами буде бій або без глядачів. Але з глядачами буде крутіше, це атмосфера, драйв», - сказав Усик. Раніше менеджер заявив, що бій Усик - Чісора пройде в жовтні. |
|
|
|
|
|
#918 |
|
Moderator
|
Промоутерська компанія Top Rank розпочала роботу по організації бою між Василем Ломаченком та Теофімо Лопесом. Проведення бою заплановано на 3 жовтня.
Бій в прямому ефірі транслюватиме телеканал ESPN. Робота над організацією бою почалася вчора, 27 липня. Про це повідомляє відомий інсайдер Майк Коппінджер. На кону поєдинку будуть титули за версіями WBA, WBO, IBF і IBO в легкій вазі. |
|
|
|
|
|
#919 |
|
Moderator
|
Радник легендарного Менні Пак’яо Шон Гіббонс розповів про те, що філіппінець може повернутися в ринг вже в поточному році:
«Існує можливість, що Пак’яо битиметься в цьому році, але ви повинні пам'ятати, що багато чого має відбутися. Перш за все, COVID-19 повинен сповільнитися в США або в Саудівській Аравії, звідки у нас були пропозиції. Ще один нюанс - це графік сенатора. Час Пак’яо для боїв - як правило, липень або січень». Раніше повідомлялося про те, що Пак'яо буде балотуватися на пост президента Філіппін. |
|
|
|
|
|
#920 |
|
Moderator
|
31-річний американський боксер Едріен Бронер (33-4-1, 24 KO), колишній чемпіон світу в чотирьох дивізіонах, висловився про українця Івана Редкача.
Раніше Редкач у жорсткій формі викликав Бронера на бій. «Редкач добалакаэться до того, що я надеру йому зад. У мене зараз на прикметі кілька імен. Редкач один з них. Але у мене є п'ять кандидатів», - сказав Бронер. Нагадаємо, що Редкач та Бронер були близькі до бою восени 2019 року, але угода так і не відбулася. |
|
|
|
![]() |
| Закладки |
|
|