![]() |
|
|
#1 |
|
Administrator
Дописи: 6.648
Ukraine
Мій ресівер: Opticum 9500HD Enigma2 (ACC Авангард) +Openbox X820 (Dir320)
|
Тут пишемо тільки технічні новини телеканалів! (Без обговорень!)
Востаннє редагував savsav: 19.01.2012 о 11:54. |
|
|
|
|
|
#921 |
|
Moderator
![]() Реєстрація: 25.12.2009
Вік: 47
Дописи: 1.577
Ukraine
Мій ресівер: GI S8895 Vu+ Uno
|
На позиції 13Е з'явився новий пакет від Al Jazeera Sport
Щоб бачити інформацію потрібна Реєстрація! В ніч з 13 на 14 червня введено в дію черговий пакет каналів Al Jazeera Sport на 13°E. Зокрема, з'явилися канали Al Jazeera Sport HD 1 i Al Jazeera Sport 3D, які транслюють матчі Чемпіонату світу з футболу. Для мовлення використовується трансп. 115 з частотою 10,815 GHz, pol. H, з якого ще кілька днів тому транслювався Orange Sport 3D i TF 1 HD, а трохи раніше також вів тестове мовлення Eurosport 3D. Всі канали кодовані в Irdeto 2, KeyFly i Viaccess PC 4.0. Власники карт Al Jazeera не отримають доступу до нових станцій автоматично - потрібне підтверження прав на показ. Відповідна інформація з'являється на інших сервісах Al Jazeera Sport +, а також на некодованому Al Jazeera Sport Global, який також доступний на 13°E (з трансп. 65 - 12,015 GHz, пол. H, SR: 27500, FEC: 3/4). Технічні параметри нового пакету Al Jazeera Sport: Hot Bird 6 (13,0°E) транс. 115 (10,815 GHz, пол. H, SR: 27500, FEC: 3/4; DVB-S/QPSK) Доступні канали: - JSC Sports HD 1 (Al Jazeera Sport HD 1) - JSC Sport 3D (Al Jazeera Sport 3D) - NBA (NBA TV) - Jsc Sports +9 (Al Jazeera Sport +9) - Jsc Sports +10 (Al Jazeera Sport +10) - Jsc world cup (Al Jazeera Sport World Cup) - ART Sport 7 - JSC Sport Clubs Крім цього Al Jazeera використовує для потреб своїх спортивних каналів на 13°E також tp. 5 (11,296 GHz, пол. H, SR: 27500, FEC: 3/4; DVB-S/QPSK), на якому транслюються Al Jazeera Sport +1/2/3/4/5/6/7/8/9/10, а також Al Jazeera Sport World Cup (три останні дублюються на новій частоті). Варто також зазначити, що декілька днів тому пакет Al Jazeera Sport в різних конфігураціях з'являється на транспондерах на супутникових позиціях 26°E i 7,2°W. На 26°Е пакет скопійовано на 11,881 GHz, pol. V (ідентична як нова на 13°E) і 12,399 GHz, пол. H (канали від +5 do +10 i World Cup), а крім того як і раніше використовується частота 12,341 GHz, пол. H (пакет ідентичний як з 11,296 GHz, пол. H на 13°E). Недалеко від 26°Е, тобто на 25,5°Е на 11,585 GHz, pol. V є пакет з каналами від +5 у +10 і World Cup. На 7,0°W i 7,2°W разом з тими, що використовуються, є вже аж 6 транспондерів: 10,949 GHz, пол. V (канали від +5 do +10 i World Cup), 11,240 GHz, пол. V (канали від +5 do +10 i World Cup), 11,958 GHz, пол. H (канали від +5 do +10 i World Cup), 11,488 GHz, пол. H (пакет як і на 13°E), 12,456 GHz, пол. V (пакет як і на 13°E) i 12,284 GHz, пол. V (канали від +1 do +4). На всіх супутникових позиціях вищеназвані канали мають ті самі параметри - SR: 27500, FEC: 3/4, DVB-S/QPSK, а окремі копії мають на різних частотах ті самі PID-и. За матеріалами: Satkurier
|
|
|
|
#922 |
|
Moderator
Ukraine
|
Восени всі канали телерадіокомпанії "Україна" перейдуть на новий транспондер
Щоб бачити інформацію потрібна Реєстрація! Восени всі канали телерадіокомпанії "Україна" перейдуть на новий транспондер супутникового оператора Sirius 4. На даний момент ретрансляція телеканалів "Україна", "Футбол" і "Новини" здійснюється через транспондер В3. Перехід на новий транспондер - В22 планується завершити до вересня 2010р. Пшемислав Кула, директор Технічного департаменту телерадіокомпанії "Україна": "З огляду на динамічний розвиток нашої медіа-групи та плани щодо запуску нових каналів, придбання додаткової супутникової ємності є природною необхідністю. Новий контракт із супутниковим оператором SES Sirius передбачає доставку всіх каналів нашої медіа-групи через один транспондер. Таке технологічне рішення значно більш зручне для наших партнерів, що поширюють канали групи "Україна" в ефір і кабельні мережі". Параметри ретрансляції каналів після завершення переходу на новий транспондер: Супутниковий оператор SES Sirius AB (м. Сольна, Швеція); Орбітальна позиція 4,8''східної довготи; Транспондер В22; Частота прийому 12130,26 МГц; Вертикальна поляризація. Коротка довідка про телеканал "Україна" ЗАТ "Телерадіокомпанія "Україна" - один з провідних національних телеканалів країни. Телеканал "Україна" охоплює всі глядацькі групи. Мовлення - інформаційне, пізнавальне, дитяче, розважальне, художнє, спортивне. Здійснюється в кабелі, через супутник та в ефірі. У лютому 2010 року канал посів друге місце в рейтингу українських телеканалів з результатами частки 10,16% і рейтингу 1,76% (за аудиторією 18 +, 50 000 +, дані GFK Ukraine). За підсумками 2009 року телеканал вийшов на третє місце в рейтингу загальнонаціональних телеканалів з результатами частки 8,52% і рейтингу 1,3% (по аудиторії 18 +, 50 000 +, дані GFK Ukraine). Основним акціонером телеканалу "Україна" є компанія Систем Кепітал Менеджмент (99,93% володіння акцій).
Востаннє редагував hmura: 14.06.2010 о 23:03. |
|
|
|
|
|
#923 |
|
Moderator
Ukraine
|
Петро Порошенко: "Влада завжди була дещо не задоволена 5 каналом"
Щоб бачити інформацію потрібна Реєстрація! Екс-міністр закордонних справ України, власник 5 каналу Петро Порошенко заявив, що його телеканалом завжди була незадоволена будь-яка влада. "Я не допускаю, щоб опозиція маніпулювала громадською думкою, принаймні, я буду робити все можливе, щоб канал, яким я володію, не мав відношення до подібних речей. 5-м каналом завжди була дещо незадоволена влада. Завжди будь-яка влада знаходила форми довести до мене своє невдоволення", - сказав Порошенко вчора в ефірі телеканалу ТВі. Він зазначив, що не згоден з думкою про те, що в Україні відбувається маніпуляція свободою слова, яка підтримується опозицією. У той же час він вважає, що в Україні немає загрози свободі слова. Порошенко наголосив, що 5-м завжди була незадоволена також опозиція, і найбільша кількість звинувачень на свою адресу як власника телеканалу він отримав у 2004 році. Зокрема, за його словами, тоді його звинувачували в підтримці дій Леоніда Кучми. "Не може опозиція чи влада об'єктивно оцінювати. Ти все одно будеш винуватий. Якщо ти все одно будеш винен - займи позицію об'єктивності", - зазначив Порошенко. На його думку, така позиція каналу дозволить уникнути маніпуляції з боку влади та опозиції як щодо самого Порошенка, так і щодо діяльності 5 каналу. Як уже повідомлялося, в ефірі ТВі Порошенко також заявив, що досі веде переговори з коаліцією про можливості отримання посади у владі. "Ми не домовилися (під час формування коаліції в березні - ред.) щодо умов, щодо можливостей, щодо прийняття рішень. До речі, діалог ще триває, і ніяких умов щодо інформаційних ресурсів, політичних кроків жодного разу ніхто не ставив", - запевнив він. Також Порошенко запевнив, що на нього не чинили тиск щодо продажу свого бізнесу. Однак, днем раніше, виступаючи в студії ТРК Україна, власник 5 каналу заявив, що до врегулювання ситуації навколо позбавлення частот двох телеканалів глава СБУ Валерій Хорошковський повинен бути тимчасово відсторонений від своїх обов'язків. Ще в травні Порошенко запевнив, що 5 канал не буде проданий: "Якщо його спробують знищити, він буде знищений, і це буде викликати опір. Але я переконаний, що цього не відбудеться". За матеріалами: Корреспондент
Востаннє редагував hmura: 14.06.2010 о 22:52. |
|
|
|
|
|
#924 |
|
Moderator
Ukraine
|
СТБ починає підготовку до найромантичнішого реаліті-шоу країни!
Щоб бачити інформацію потрібна Реєстрація! Телеканал СТБ починає підготовку до нового сезону, а отже, не обійтися й без несподіваних цікавих прем’єр. Йдеться про нове реаліті-шоу "Холостяк", де галантний, симпатичний і матеріально забезпечений чоловік (Холостяк) шукає жінку своєї мрії. Ту, єдину, якій у фіналі шоу він зробить пропозицію руки й серця. На нього чекає знайомство з 25-ма чарівними претендентками, одна з яких і стане його нареченою. Але про все по черзі. "Холостяк" – це українська версія популярного американського шоу "The Bachelor", яке успішно дебютувало 2002-го року. У січні цього року відбулася прем’єра 14-го сезону проекту, що свідчить про його неймовірну популярність. Неминущий інтерес викликано й тим, що життя учасників після шоу дійсно кардинально змінюється на краще. Наприклад, після ефіру 13-го сезону (грудень 2009 року) холостяк Джейсон Месник і фіналістка – чарівна дівчина Моллі – вже в березні наступного, 2010 року, зіграли пишне весілля, яке в трансляції одного із провідних каналів із захватом дивилася вся Америка… Щоб бачити інформацію потрібна Реєстрація! Джейсон і Моллі Месник Цілком можливо, що фінал української версії проекту"Холостяк" буде не менш щасливим. На початку шоу ми станемо свідками грандіозної вечірки-знайомства головного героя з 25-ма прекрасними претендентками на роль "тієї самої, єдиної". Хто сподобається Холостякові з першого погляду? Кого він захоче пізнати краще й залишить для подальшої участі в шоу? А кого позбавить надії й відправить додому? У кожній серії Холостяк призначає побачення одній або одночасно декільком дівчатам. Ці побачення відбуваються щораз у найрізноманітніших, екзотичних, але незмінно розкішних і романтичних місцях – на узбережжі, на віллі з басейном, на яхті, у шикарному ресторані… Під час цих рандеву дівчата повинні показати себе з якомога вигіднішого боку, щоб зацікавити Холостяка й залишити конкуренток позаду. Кількість претенденток щораз зменшується: Холостяк залишає в шоу тільки тих дівчат, з ким хотів би познайомитися ближче й пізнати краще. У фіналі залишаються дві найбільш гідні. Холостяк знайомить їх зі своїми батьками й, зрештою, робить свій останній, найважчий, але дуже важливий вибір у шоу – на користь тієї, якій він готовий запропонувати руку й серце… Щоб бачити інформацію потрібна Реєстрація! The Bachelor Проект приховує в собі багато несподіванок, тому що головною його інтригою є вибір. Причому не тільки Холостяк має право відмовити дівчині, але й вона може добровільно піти з шоу, якщо раптом розчарується в Холостяку. Для героїв проекту участь у ньому – це свого роду авантюра. Але, безсумнівно, вона буде п’янкою, а її фінал – непередбачуваним! Адже вперше Холостякові буде надана унікальна можливість, якої немає в жодного чоловіка: шанс познайомитися одночасно з 25-ма прекрасними дівчатами – зовсім різними зовні й внутрішньо, з різних регіонів України й різних професійних сфер. Головне – що ге роїв шоу поєднує одна мета: знайти свою "половинку" і бути щасливими поруч із коханою людиною. З 14 червня по 25 липня телеканал СТБ починає кастинг дівчат для участі в новому проекті "Холостяк". Якщо ви шукаєте своє щастя й готові зануритися в неймовірний вир романтичних пригод – не вагайтесь жодної хвилини й заповнюйте АНКЕТУ на сайті просто зараз. Друковані версії анкет будуть представлені на сторінках журналів "Лиза", "Отдохни" і "Viva".
|
|
|
|
#925 |
|
Moderator
Ukraine
|
З 25 серпня на Першому стартує молодіжний проект "Нащадки піонерів"
Щоб бачити інформацію потрібна Реєстрація! Знаєте, про що сьогодні мріють сучасні підлітки? Можливо, вас це й здивує, але зовсім не про відеоігри, молочні коктейлі та коп’ютери. Ви здивуєтесь, коли почуєте від них самих, які проблеми хвилюють їх насправді. Перший Національний готує новий молодіжний проект "Нащадки піонерів". Це не про тих, хто вміє зав’язувати галстука й напрасовувати білі комірці, це про реальну молодь, яка сидить у дворі і п’є пиво, курить і робить усе те, що так активно забороняють батьки та Міністерство охорони здоров’я. З 25 серпня в будні о 16-ій годині такі от реальні герої поділяться зі своїми однолітками невигаданими історіями з власного життя. На цьому ток-шоу не буде брехні, обвинувачень і покарань, тут буде справжнє життя, яке дорослі чомусь називають "безтурботним дитинством". "Ми зовсім по-новому підійшли до формату молодіжного мовлення. Хоча ця аудиторія не приносить великих рейтингів, однак наше прагнення створити яскравий справжній молодіжний проект надихає нас. Тривають переговори з "Талант груп", яку очолюють Наталія Могилевська та Борис Бронштейн. Ідеться про участь у проекті їхніх підопічних - дуету Дантес-Олійник, Макса Барських, Бориса Апреля, Real O, групи Карлос Піндос. І я не розумію, чому суспільство шукає в цьому "жовті" моменти. Особисто для мене всі ці юнаки й дівчата – це культові особистості сучасної української молоді. Мало хто шукає особисті моменти в цих виконавцях. Наприклад, Борис Апрель з його образом хлопчика з довгим волоссям і жіночними рисами – це лише форма для приваблення аудиторії. Він дуже соціальна людина – він збирає іграшки, які дарують йому фанати, і постійно відвозить їх до дитячих будинків, він здає кров для хворих на рак дітей. Назвіть мені хоча б одного дорослого виконавця, який би робив щось подібне і не для піару? Саме тому найгостріші соціальні теми вестиме Борис Апрель", - розповів про новий проект головний продюсер Першого Національного Олексій Семенов. На жаль, суспільство відвертається від проблем молодого покоління, закриває очі на те, що вже неможливо приховувати. Сучасні підлітки самі розв’язують свої проблеми, і вони зовсім не дитячі: самогубства, зґвалутвання, алкоголізм, аборти – це ще далеко не все. "Нащадки піонерів" стане найбільшим телевізійним проектом для молоді в Україні, до участі в якому залучатимуться громадські й державні організації. Перший Національний спробує допомогти сучасній молодій людині знайти себе в цьому безкінечному вирі проблем, який чомусь зветься "дитячі пустощі".
|
|
|
|
#926 |
|
Передовик
![]() Реєстрація: 13.03.2010
Дописи: 1.433
|
Здравствуйте,
Шановні колеги. Доводимо до вашого відома, що з 15.06.2010 з 12:00 до 21.06.2010, у зв'язку з профілактичними роботами, у вашому регіоні можливі перебоіс сигналом Телеканалу О2ТВ. Просимо поставитися з розумінням і не приймати кардинальних заходів. З повагою, Генеральний директор ТОВ «О2ТВ Медіа» Панцерний В.В. " З повагою, Відділ Розвитку Мережі O2TV Тел: 8 (495) 645-92-95 Адреса поштова: 127137, м.Москва, а / с 111 Востаннє редагував SLAVASAM: 15.06.2010 о 12:29. |
|
|
|
|
|
#927 |
|
Moderator
Ukraine
|
21 червня стартує ESPN America HD у складі британської супутникової платформи Sky
Щоб бачити інформацію потрібна Реєстрація! На телеканалі ESPN HD йде показ промо матеріалу, що розповідає про запуск каналу ESPN America HD у складі британської супутникової платформи Sky. Офіційна дата запуску - 21 червня 2010 року. ESPN America HD спеціалізується на спортивних подіях у Сполучених Штатах і Канаді. Раніше канал був відомий під назвою NASN (North American Sports Network). ESPN America HD транслює: Major League Baseball (MLB), National Hockey League (NHL), National Football League (NFL), National Collegiate Athletic Association (NCAA) і Canadian Football League (CFL). За матеріалами: Satrkurier
|
|
|
|
#928 |
|
Moderator
Ukraine
|
Перший національний два тижні живе за московським часом?
Щоб бачити інформацію потрібна Реєстрація! ”О, а що це? Помилка чи в країні годинники переводили? — здивовано запитує в суботу ввечері киянка 33-річнаГалина Усенко. На годиннику в неї 20.59. У цей час Перший Національний телеканал розпочинає секундний відлік перед ”Підсумками дня”, своєю головною інформаційною програмою. Протягом 20 років вона розпочинається о 21.00. У суботу на той момент на екрані — 21.59. Неправильний час показують протягом усього ефіру. — Російський годинник на УТ-1 я побачив пару днів тому, — згадує Григорій Мельник, 66 років, пенсіонер із села Могилівка Жмеринського району Вінницької області. — Здивувався, що вже 10 часов вечора. Глипнув на настінні часи в кухні, там — дев’ять. Новини закінчилися. Глянув ще на одні часи в комнаті. Там було півдесятого. Тоді до мене дойшло, що на УТ-1 показують російські часи. Тут дивуватися нема чого. Янукович продав вже часть Криму, скоро і всю Україну перепродасть. А там, дивись, нас і на російське врємя переведуть. Вечірня програма ”Підсумки дня” показала востаннє правильний час 1 червня 2010 року. На сайті Щоб бачити інформацію потрібна Реєстрація! викладено запис усіх вечірніх інформаційних програм Першого Національного телеканалу. Передивившись їх, ”ГПУ” з’ясувала, що вечірня програма ”Підсумки дня” показала востаннє правильний час 1 червня 2010 року. Від 2 червня й дотепер головна інформаційна програма транслює на всю країну час, який відповідає московському. У відділі новин Першого Національного кажуть, що не помітили цього. — Я передам випусковому редактору, що були претензії від вашої газети. Але я не бачу тут аж такої значної проблеми. До нас ніхто не звертався з цього приводу, — каже ”ГПУ”, сміючись у слухавку, журналістка служби новин. Назватися відмовляється. — У нас є шеф-редактор, от йому я і перекажу. Сама цього не бачила. Бо не дивлюся наших випусків. Заступник генерального директора Національної телекомпанії Валід Арфуш, 39 років, так відповів на дзвінок кореспондента ”ГПУ”: — А где неправильное время? Это в анонсе, что ли? В новостях? Я новостями не занимаюсь. Я курирую развлекательные программы. В новостях не видел подмены времени. Но узнаю, почему так. За матеріалами: gazeta.ua
|
|
|
|
#929 |
|
Moderator
Ukraine
|
Руперт Мердок планує повністю викупити британську BSkyB
Щоб бачити інформацію потрібна Реєстрація! Компанія американського медіа-магната Руперта Мердока News Corporation оголосила про готовність викупити 60,9 відсотка акцій британської телекомпанії BSkyB. Як повідомляє Reuters, корпорація Мердока готова заплатити за BSkyB 17,6 мільярда доларів. За даними агентства, менеджмент BSkyB визнав пропозицію News Corp. недостатньою. Вона оцінює вартість однієї акції телекомпанії в 10,3 долара, тоді як керівництво BSkyB вважає, що потрібно вести розрахунки починаючи з 11,8 долара (в цьому випадку сума пропозиції повинна скласти більш 20,6 мільярда доларів). У заяві News Corporation говориться, що сторони продовжують переговори і сподіваються найближчим часом досягти угоди, яка влаштувала б обидві компанії. News Corp. контролює 39,1 відсотка BSkyB, найбільшого у Великобританії телевізійного оператора. BSkyB також володіє декількома телеканалами, зокрема - каналом Sky News. Головою компанії є син Мердока Джеймс. У 2006 році BSkyB придбав 17,9 відсотка акцій мовної мережі ITV, яка є основним конкурентом Бі-Бі-Сі у Великобританії. Однак після цієї операції охоплення телевізійної аудиторії BSkyB перевищило допустимі за британським законодавством 15 відсотків (виключення робиться лише для Бі-Бі-Сі), і Комісія з конкуренції зажадала продати більшу частину акцій ITV. В січні 2010 року рішення комісії підтримав апеляційний суд.
|
|
|
|
#930 |
|
Moderator
Ukraine
|
За журналістами телеканалу "ТВі" стежать?
Щоб бачити інформацію потрібна Реєстрація! Директор телеканалу "ТВі" заявляє, що за журналістами вищезазначеного телеканалу відбувається спостереження. Наводимо відкритий лист Княжицького до президента Віктора Януковича, генерального прокурора Олександра Медведька та міністра внутрішніх прав Анатолія Могильова. Президенту України В.Ф.Януковичу Генеральному прокурору України О.І.Медведько Міністру внутрішніх справ України А.В.Могильову Директора телеканалу “ТВі” журналіста М.Княжицького Відкрита заява Протягом останнього тижня я особисто та журналісти телеканалу “ТВі” почали помічати, що ми стали об”єктом прискіпливої уваги зі сторони невідомих осіб. За мною особисто, нашими журналістами та офісом телекомпанії постійно слідкують. Невідомі люди відслідковують всі мої пересування. Одна з таких машин вчора протягом цілого дня вела відео-спостереження за офісом нашої телекомпанії. Люди, що знаходились в автомобілі марки Daewoo Lanos срібного кольору з державним номерним знаком АА 98 74 ЕВ, приховували свої обличчя, після спілкування з журналістами телеканалу “ТВі” почали тікати від журналіста Романа Скрипіна, проїжджаючи на червоне світло та перетинаючи подвійну осьову смугу. Внаслідок журналістського розслідування нам вдалося вияснити, що данний автомобіль був з підробленими номерами. Насправді, з номерним знаком АА 98 74 ЕВ зареєстрований автомобіль Mazda CX9 чорного кольору. Вчора телеглядачі нашого каналу могли переконатися в тому, як поводять себе незвані гості. Ви добре знаєте про конфлікт, котрий виник між компанією “ТВі” і холдингом “Інтер”, який фактично належить діючому голові Служби безпеки України Валерію Хорошковському. Ми вже не раз бачили, як пан Хорошковський використовує службове становище голови СБУ і члена Вищої Ради юстиції для тиску на судові інстанції. В зв”язку з цим виникає логічне запитання - чи не є невідомі громадяни працівниками Служби безпеки, котрі вели відео-нагляд, спостереження та переслідували мене під час пересування містом. Як законослухняний громадянин, я вимагаю розслідувати цей інцидент, вcтановити, кому насправді належить автомобіль Lanos з підробленими номерами та хто ті особи, що знаходились і стежили за мною та офісом телекомпанії. Якщо люди, які стежать за мною - злочинці, прошу знайти і покарати їх. Якщо ці люди самі працюють в силових структурах, то злочинцями є ті, хто змушує їх брати участь у забезпеченні власних інтересів та переслідуванні представників ЗМІ. Телеканал “ТВі” надає копії відзнятого відео з чіткою фіксацією автомобіля та осіб, що в ньому знаходились.
|
|
![]() |
| Закладки |
|
|
Схожі теми
|
||||
| Тема | Автор | Розділ | Відповідей | Останній допис |
| Globo / Orton X80 PVR, X80 / X80RF, X80 HDmi MPEG 2 / DVB-S Опис. Технічні характер | Zinge | Globo (Orton) X80 | 6 | 04.01.2019 20:01 |
| Анонси телеканалів | woods1007 | Транспондери | 535 | 21.10.2017 20:29 |
| Технічні характеристики ресівера Samsung 9500 EM Via | sat-prof | Samsung 9500 | 1 | 29.09.2011 01:46 |