SAT
Шарінг IPTV тест VPN тест

Допомаємо хлопцям які на війні! Зараз як ніколи НАША країна потребує допомоги
Форум - Супутникового телебачення SAT-PROF  

Назад   Форум - Супутникового телебачення SAT-PROF > Вітальня - SaT-PRoF.CoM.Ua > Спорт на SAT-TV

Примітки

Створення нової теми Відповідь

Параметри теми Параметри перегляду
Старий 22.08.2020, 07:55   #941
yyyyyhhh
Moderator

Дописи: 6.688

Типово

Серйозні боксерські поєдинки поступово повертаються після карантину. Ввечері 22 серпня любителів боксу чекає цікавий бій у суперважкій ваговій категорії.

На спеціально сконструйованій арені в англійському місті Брентвуд британець Ділліан Уайт (27–1, 18 KO) вийде на ринг проти росіянина Алєксандра Повєткіна (25–2–1, 24 KO). Бій пройде в форматі 12 раундів, на кону стоїть титул тимчасового чемпіона світу за версією WBC, плюс вакантний пояс WBC Diamond.

Шоу представляють промоутерська компанія Matchroom Boxing та її голова Едді Хірн. Очікується, що головний бій вечора розпочнеться не раніше 23:45 за київським часом, а трансляція пройде на телеканалах DAZN, Sky Sports, РЕН ТВ. Всі новини про бої будуть доступні на Sport.ua.

Файткард шоу боксу в Брентвуді

Ділліан Уайт – Алєксандр Повєткін
Кеті Тейлор – Дельфін Персон
Джек Каллен – Зак Челлі
Лютер Клей – Кріс Конго
Ален Бабич – Шонделл Терелл Вінтерс
Мініатюри долучень
orig_500347.jpg  
yyyyyhhh зараз поза форумом   Відповісти з цитуванням
Старий 23.08.2020, 08:52   #942
yyyyyhhh
Moderator

Типово

У ніч на 23 серпня відбувся чемпіонський бій з боксу в суперважкій ваговій категорії.

На спеціально сконструйованій боксерській арені в англійському місті Брентвуд британець Ділліан Вайт (27–1, 18 KO) вийшов на ринг проти росіянина Алєксандра Повєткіна (35–2–1, 24 KO).

Бій проходив в 12-раундовому форматі, на кону стояв титул тимчасового чемпіона світу за версією WBC, плюс вакантний пояс WBC Diamond.

Провівши пару раундів розвідки, Вайт став атакувати потужніше, і його удари часто досягали мети.

Після сильного аперкоту Повєткін опинився на помості в 4-му раунді. Суддя двічі відкривав рахунок росіянину.

Але в наступному раунді Витязь несподівано нокаутував суперника потужним ударом знизу, покаравши його за секундну втрату концентрації.

Отже, зафіксована перемога Витязя нокаутом в 5-му раунді.
Мініатюри долучень
orig_500627.jpg  
Старий 24.08.2020, 08:18   #943
yyyyyhhh
Moderator

Типово

Після поєдинку Ділліан Вайт - Алєксандр Повєткін промоутер Едді Хірн зайнявся організацією бою Олександр Усик - Дерек Чісора, який попередньо запланований на жовтень.

«Якраз днями говорив з Олександром Красюком з K2, який питав, чи є новини з приводу бою Усика. Є певний тиск, щоб поєдинок скоріше відбувся».

«31-е жовтня - цю дату ми попередньо обговорюємо. Але все залежить від того, чи зможемо ми відкрити зал для глядачів. Або доведеться все організовувати в іншій країні. Це важливий бій для нас», - сказав Хірн.
Мініатюри долучень
orig_500714.jpg  
Старий 25.08.2020, 07:35   #944
yyyyyhhh
Moderator

Типово

Всесвітня боксерська рада опублікував список найбільш грізних панчерів останніх 50 років, які найчастіше вигравали свої поєдинки не звертаючись до суддівських картках.

Автор Луїс Феліпе Домінгес попереджає, що це не обов'язково найкращі боксери за всіма показниками, а тільки ті бійці, які володіли найбільшою нокаутуючий міццю, особливо в чемпіонських боях.

У список увійшли (в зворотному порядку):

10. Ріддік Боу
9. Леннокс Льюїс
8. Джо Фрейзер
7. Хербі Хайд
6. Володимир Кличко
5. Джордж Форман
4. Ентоні Джошуа*
3. Майк Тайсон
2. Віталій Кличко
1. Деонтей Вайлдер*

*діючі боксери

Відзначається, що позиції в цьому рейтингу можуть ще змінитися, так як два боксери є чинними. Наприклад, якщо кар'єри Вайлдера піде на спад, то Віталій Кличко займе перше місце.

Читайте також: Промоутер: «Брати Клички - найрозумніші люди, яких я знаю»
Мініатюри долучень
orig_500876.jpg  
Старий 26.08.2020, 07:05   #945
yyyyyhhh
Moderator

Типово

Британський боксер Ділліан Вайт програв Олександру Повєткіну титул тимчасового чемпіона WBC в суперважкій вазі, проте вже готується до реваншу.

«Дурна поразка, але я все ще один з топових супертяжів. Я не старий, я не впав у депресію. Я все ще вчуся і винесу урок з тієї помилки, яка привела до нокауту».

«Сподіваюся, вже наступного тижня офіційно проясниться ситуація з реваншем. Я готовий битися з Повєткіним, дуже чекаю другого бою», - сказав Вайт.

У контракті з Повєткіним був пункт про реванш, який Вайт активував. Бій може відбутися до кінця року.

Sport.ua Telegram
Мініатюри долучень
orig_500919.jpg  
Старий 27.08.2020, 07:21   #946
yyyyyhhh
Moderator

Типово

40-річний російський боксер Олександр Повєткін (36-2-1, 25 КО) поділився думкою про можливість проведення поєдинку з 33-річним українським бійцем Олександром Усиком (17-0, 13 КО).

«Я до Олександра як ставився, так і ставлюся дуже позитивно. Це дуже хороша людина і хороший боксер. У нас є свій шлях, а у нього свій шлях. Навіщо нам зустрічатися? Якби ми були двома боксерами в цілому світі, тоді б ми, напевно, зустрілися. Але ми не два боксера в світі», — зазначив Повєткін.

У своєму останньому бою Повєткін нокаутував 32-річного британського бійця Ділліана Вайта.
Мініатюри долучень
orig_501113.jpg  
Старий 28.08.2020, 08:31   #947
yyyyyhhh
Moderator

Типово

В 2021 році Тайсон Ф'юрі може провести два бої проти Ентоні Джошуа, однак спершу боксеру потрібно здолати Деонтея Вайлдера. Боксер не має наміру недооцінювати суперника.

«Ви бачили, що сталося з Вайтом. Один удар - і ти на підлозі. Так що я не дивлюся за спину Вайлдеру і не думаю про наступні бої. Потрібно сконцентруватися на цьому поєдинку».

«Але, в цілому, мені потрібен найбільший бій. І це бій проти Джошуа за всі пояси суперважкої ваги. Я залишився єдиним непереможеним».

«Вони вже всі програвали, всі були в нокаутах. Окрім мене. Всі ці Джошуа, Чісори, Повєткіни - все для мене на одному рівні», - сказав Ф'юрі.

Бій Ф'юрі - Вайлдер може відбутися до кінця року.
Мініатюри долучень
orig_501225.jpg  
Старий 29.08.2020, 07:07   #948
yyyyyhhh
Moderator

Типово

В вночі з 29 на 30 серпня український боксер Віктор Постол проведе бій проти чемпіона світу за версіями WBO і WBC в першій напівсередній вазі Хосе Раміреса.

Сьогодні обидва боксери успішно пройшли процедуру зважування напередодні бою і вклалися у ваговій ліміт 140 фунтів (63,503 кг).

Рамірес виявився трохи важчим: 139,8 фунта (63,412 кг). Вага Постола склала 139,7 фунта (63,367 кг).

Дивіться пряму трансляцію бою Постол - Рамірес на нашому сайті.
Мініатюри долучень
orig_501363.jpg  
Старий 30.08.2020, 08:57   #949
yyyyyhhh
Moderator

Типово

В ніч з 29 на 30 серпня відбувся чемпіонський бій в першій напівсередній вазі за участю українського боксера.

У Лас-Вегасі зійшлися американець Хосе Рамірес (25–0, 17 KO) і українець Віктор Постол (31–2, 12 KO). Бій проходив в форматі 12 раундів, на кону стояли титули чемпіона світу за версіями WBC і WBO.

Шоу представляла промоутерська компанія Top Rank та її голова Боб Арум. Раніше поєдинок двічі переносився через пандемію коронавірусу.

Бій пройшов всі відведені 12 раундів. Перемогу за очками судді справедливо віддали більш активному Раміресу.

Незважаючи на прогнози експертів, бій виявився досить близьким та рівним. Постол добре тримав дистанцію і контролював дії суперника. Рамірес частіше атакував, а Віктор намагався огризатися, діючи на контратаках.

До середини бою перевага Раміреса ставала все більш помітною. Постол притискався до канатів, а Хосе став влучати все частіше й частіше.

Рамірес діяв досить просто, атакуючи двійками: лівою-правою. Щоправда, атаки носили вибуховий характер, і Віктору було вкрай неприємно цьому протистояти.

Ближче до кінця бою Постол став клінчувати. Захист відпрацьовував нормально, але атакував вкрай рідко. Розуміючи, що веде в рахунку, американець був напоготові і не дозволяв суперникові зробити абсолютно нічого.

30.08.2020. Шоу боксу в Лас-Вегасі

Хосе Рамірес (США, 25–0) – Віктор Постол (Україна, 31–2) – MD 12
ПІДСУМОК: Перемога Раміреса за очками рішенням більшості суддів: 114–114, 115–113, 116–112.

Непереможений американець здобув 26-ту перемогу на профі-рингу і зберіг у себе два пояси чемпіона світу WBC та WBO.
Мініатюри долучень
orig_501479.jpg  
Старий 31.08.2020, 07:09   #950
yyyyyhhh
Moderator

Типово

В ніч з суботи на неділю в Лас-Вегасі українець Віктор Постол програв американцеві Хосе Раміресу в поєдинку за звання чемпіона світу за версіями WBC і WBO в першій напівсередній вазі. Один суддя вивів нічийний результат, а двоє віддали перемогу чемпіону.

Стало відомо, скільки Постол і Рамірес заробили за бій. За даними джерела, українець заробив 500 тисяч доларів, а Рамірес стане багатшим на 850 тисяч.

Відзначимо, що це не найвищий гонорар Віктора Постола. За поєдинок з Теренсом Кроуфордом українець заробив 675 тисяч доларів.
Мініатюри долучень
orig_501582.jpg  
Відповідь

Закладки

Ваші права у розділі
Ви не можете створювати теми
Ви не можете писати дописи
Ви не можете долучати файли
Ви не можете редагувати дописи

BB-код є Увімк.
Усмішки Увімк.
[IMG] код Увімк.
HTML код Вимк.

Швидкий перехід

Часовий пояс GMT +3. Поточний час: 05:05.

vBulletin 3.8.4 ; Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2010
Львівський форум