![]() |
|
|
#951 |
|
Moderator
![]() Реєстрація: 16.04.2010
Дописи: 6.688
|
Поєдинок за титул чемпіона світу в суперважкій вазі між Ентоні Джошуа (23–1, 21 KO) і обов'язковим претендентом IBF Кубратом Пулєвим (28–1, 14 KO) відбудеться 12 грудня на арені O2 в Лондоні.
Спочатку бій за три пояси Джошуа повинен був відбутися 20 червня на 70-тисячному стадіоні «Тоттенхем Хотспур» в Лондоні, але його довелося відкласти через пандемію коронавірусу. Промоутер Енді Хирн розповів: «Так, 12 грудня на O2 – це план для Джошуа. Сподіваюся, що деяким фанатам буде дозволено бути присутнім на поєдинку після багатьох місяців пандемії. Британська влада планує дозволити відвідування на як мінімум 25% від площі арени, починаючи з жовтня». Промоутер Джон Вірт, який просуває Пулєва, розповів: «Ми раді, що ситуація з боєм, схоже, повернулася в потрібне русло, і у нас є нова дата і місце. У контракт ще мають бути внесені деякі зміни, але ми сподіваємося, що він буде укладений на цьому тижні». Хоча обом таборам подобається дата і місце проведення, ще необхідно доопрацювати фінансові умови, які можуть змінитися в порівнянні з раніше підписаною угодою через значне скорочення доходів від продажів квитків. Якщо сторони виявляться нездатними домовитися про розподіл грошей, буде призначений аукціон, і Джошуа отримає право на 65%, а Пулєву відійде 35% коштів по заявці, яка виграла. |
|
|
|
|
|
#952 |
|
Moderator
|
Керівник промоутерської компанії K2 Promotions Олександр Красюк розповів, коли український надважковаговик Олександр Усик (17-0, 13 КО) битиметься проти британця Дерека Чісори (32-9, 23 КО).
«Згідно з нашими останніми переговорами з Едді Хірном, бій Усика проти Чісори повинен відбутися в кінці жовтня. Ми маємо намір домогтися цього», - сказав Красюк. Раніше повідомлялося, що Усик вимагає бій проти Джошуа і націлений на чемпіонський пояс. |
|
|
|
|
|
#953 |
|
Moderator
|
Промоутер Едді Хірн розповів, що сторони домовилися провести бій-реванш Олександр Повєткін - Ділліан Вайт в листопаді.
«Бій відбудеться в листопаді. Це буде або 14-е число, або 21-е. На щастя, ніхто не захотів чекати до лютого або березня, тому вирішили організувати все в листопаді», - сказав Хірн. У серпні Повєткін переміг суперника нокаутом і завоював титул тимчасового чемпіона WBC, проте в контракті був пункт про реванш, який Вайт активував. |
|
|
|
|
|
#954 |
|
Moderator
|
Боксер Ентоні Джошуа чекає поєдинку проти Тайсона Ф'юрі, який володіє титулом WBC суперважкої ваги.
Ф'юрі ще не програвав і багатьма називається найкращим боксером дивізіону, однак Джошуа не бачить в ньому нічого особливого. «Після поразки від Енді Руїса я повністю змінив підхід і підготовку до боїв. У плані свого я розвитку я зараз далі, ніж, можливо, повинен бути». «Той же Ф'юрі перейшов у професіонали на 5-6 років раніше за мене, але я не бачу в ньому нічого особливого. Я дивлюся на нього в рингу і мені нема чого боятися. Він не показує нічого такого, щоб я задумався - а цей хлопець реально загроза для мене». «Тайсон - талановитий і трохи дивний боксер, і цього йому вистачило, щоб дістатися туди, куди він дістався», - вважає Джошуа. Бій Джошуа - Ф'юрі може відбутися в 2021 році. |
|
|
|
|
|
#955 |
|
Активіст
![]() Реєстрація: 20.08.2017
Дописи: 310
Ukraine
Мій ресівер: Sat-Integral S-1228 HD
|
Українець очолив світовий рейтинг боксерів за версією ESPN
Щоб бачити інформацію потрібна Реєстрація! Усик розташувався на 13 місці. Чемпіон світу за версією WBA в легкій вазі Василь Ломаченко (11-1, 9 КО) очолив рейтинг P4P (pound for pound - кращий боксер незалежно від вагової категорії) за версією ESPN. Про це повідомляється на сайті телеканалу, передають Патріоти України. З десяти експертів, які брали участь в процедурі голосування, перевагу Василю віддали вісім. Слідом за українцем розташувався володар чемпіонських поясів WBC, WBA Super, IBF в середній вазі Геннадій Головкін (38-0-1, 34 КО) з Казахстану. У трійку кращих увійшов американський представник напівсередньої дивізіону Теренс Кроуфорд (32-0, 23 КО), який минулого року добув звання абсолютного чемпіона світу. Ще один представник України, який володіє поясами WBC і WBO в першій важкій вазі, Олександр Усик зайняв 13 місце. Перша десятка рейтингу виглядає наступним чином: чемпіон WBA в легкій вазі Василь Ломаченко (11-1, 9 КО) чемпіон WBC, WBA Super, IBF в середній вазі Геннадій Головкін (38-0-1, 34 КО) колишній абсолютний чемпіон світу в напівсередній вазі Теренес Кроуфорд (32-0, 23 КО) чемпіон IBF в напівсередній вазі Еррол Спенс (23-0, 20 КО) чемпіон WBC в легкій вазі Майки Гарсіа (38-0, 30 КО) чемпіон WBC у другій найлегшій вазі Срісакет Сор Рунгвісаі (45-4-1, 40 КО) чемпіон WBO в напівважкій вазі Сергій Ковальов (32-2-1, 28 КО) чемпіон WBC в суперважкій Деонтей Уайлдер (40-0, 39 КО) колишній чемпіон у двох вагових категоріях Наоя Іноуе (15-0, 13 КО) чемпіон WBA Super в напівсередній вазі Кіт Турман (28-0, 22 КО) Щоб бачити інформацію потрібна Реєстрація!
|
|
|
#956 |
|
Moderator
|
Боксер Мігель Марріага, який свого часу програв Василю Ломаченку, вважає, що українець повинен перемагати в майбутньому бою за 4 титули легкої ваги проти Тео Лопеса.
«Ломаченко переможе, він занадто сильний для Лопеса. Лома зі своєю технікою і рухами в рингу - один з найкращих в світі». «Мені було дуже приємно з ним битися, я багато чому навчився», - сказав Марріага. Бій Ломаченко - Лопес повинен відбутися в жовтні. |
|
|
|
|
|
#957 |
|
Moderator
|
Боксерська організація WBO оновила свій рейтинг суперважкої ваги, де перше місце продовжує займати український боксер Олександр Усик.
Він є обов'язковим претендентом на титул, яким володіє Ентоні Джошуа. На 2-е місце піднявся перспективний 22-річний британець Даніель Дюбуа, якому вже пророкують бій з Усиком за титул, якщо Джошуа буде змушений віддати свій пояс. У грудні Джошуа повинен захищати титул IBF, а відразу після цього WBO вимагає від нього захищати пояс проти Усика, тоді як сам Ентоні налаштований на поєдинок з Тайсоном Ф'юрі. У разі, якщо британець вирішить відмовитися від титулу WBO, то Усику доведеться битися з Дюбуа за вакантний пояс. Даніель провів в професіоналах 15 боїв і здобув 15 перемог. |
|
|
|
|
|
#958 |
|
Moderator
|
Промоутеская компанія Top Rank у своєму Twitter опублікувала фотографію, на якій Василь Ломаченко та Теофімо Лопес підписують контракт на бій.
Це буде поєдинок легкої ваги за 4 пояси і звання абсолютного чемпіона. Всі іподробиці, включаючи дату поєдинку, оголосять завтра. Очікується, що бій пройде в жовтні. Раніше бій переносили через коронавірус. Бій перебував під загрозою зриву, бо промоутери не могли домовитися з Лопесом про гонорар, але в результаті сторони знайшли компроміс. |
|
|
|
|
|
#959 |
|
Moderator
|
Сьогодні бій між Василем Ломаченко і Теофімо Лопесом був підтверджений офіційно: він відбудеться 17 жовтня.
Лопес заявив, що збирається перемогти Ломаченко: «Я поб'ю Ломаченко і зніму з нього пояса. Простіше не буває! Я йду творити історію. Мені цей хлопець не подобається, і я збираюся повеселитися, коли на обличчі Ломаченка з'являться садна від ударів моїми руками. Правління маленької діви Ломаченко добігає кінця». |
|
|
|
|
|
#960 |
|
Moderator
|
Сергій Дерев'янченко розповів про свого підготовку до бою проти Джермалла Чарло, який відбудеться 26 вересня:
«Тренувальний табір проходить добре. У мене хороші спаринг-партнери. З атмосферою все в порядку. Моя команда зі мною. Так що все добре. Я добре відпочив. Через карантин підготовка трохи відрізняється. Чому я вибрав Чарло, а не Альвареса? Тому що Чарло топовий боксер і це буде відмінний бій. До того ж, у нас з Чарло один менеджер. Так що нам було просто організувати цей поєдинок. Коли я переглядаю бої Головкіна і Джейкобса, то я бачу свої помилки. Я думаю, що мені потрібно більше тиснути на суперників. Так, в бою з Чарло потрібно більше агресії. Міць Чарло? У Джейкобса теж хороший удар, та й у Головкіна. Я готовий до цього. Думаю, мені потрібно тиснути на Чарло, бути агресивним. У кожному раунді потрібно його навантажувати. Для мене цей бій - відмінна можливість завоювати пояс. Думаю, що моя аматорська кар'єра повинна допомогти в бою з Чарло. У мене багато досвіду ще з любителів. Це моя перевага. Я дуже хочу почути фразу: «And the new...» Це моя мрія. «Новий чемпіон світу - Сергій Дерев'янченко». Прогноз? Не знаю, мені не подобаються передбачення. Але я знаю, що це буде відмінний, хоч і складний поєдинок, вийде гарне шоу. Хочу сказати Чарло, що я готовий, побачимося 26 вересня, давай влаштуємо хороший бій і визначимо найкращого». Sport.ua Telegram |
|
|
|
![]() |
| Закладки |
|
|