![]() |
|
|
#11 |
|
Administrator
Дописи: 6.648
Ukraine
Мій ресівер: Opticum 9500HD Enigma2 (ACC Авангард) +Openbox X820 (Dir320)
|
Хлопець заходить в бар із зі своєю улюбленою мавпочкою. Замовляє випивку і в той час як він балдіє, мавпа скаче навколо. Мавпа знаходить маслини на стійці бару і їсть їх, потім добирається до розрізаних лимонів і їсть їх, потім вистрибує на більярдний стіл, бере один з куль, ховає її в роті і на диво всім ковтає.
Бармен кричить на хлопця: - Ви бачили що ваша мавпа зробила? - А що? - Вона тільки що зжерла кулю від мого більярда! - Обурюється бармен. - Так, це не дивує мене, - відповідає хлопець, - Вона їсть все, що потрапляє на очі, маленька худобина. Шкода. Я оплачу все. Хлопець закінчує із спиртним, розплачується, в тому числі і за заподіяний мавпою збиток. Двома тижнями пізніше, він знову в барі разом з улюбленою мавпочкою. Він замовляє випивку, мавпа знову починає бігати по бару. На барній стійці знаходить вишні. Бере одну, пхає в дупу, витягує і їсть. Бармен, відчуваючи огиду, звертається до господаря: - Ви бачили що ваша мавпа тепер витворяє? - Ну що цього разу? - Вона засовує вишню в дупу, витягає і жере! - Говорить бармен. - Нічого дивного, - відповідає хлопець, - Вона жере все що попадається на очі, але з тих пір, як зжерла ту більярдну кулю, заздалегідь все міряє.
|
| Закладки |
|
|
Схожі теми
|
||||
| Тема | Автор | Розділ | Відповідей | Останній допис |
| Відеоприколи!!!(без обговорень) | roger5000 | Офтопік (теревеньки) | 260 | 24.11.2025 17:36 |
| Схеми тюнерів(без обговорень) | sat-prof | Ремонт тюнерів,JTAG відладка | 206 | 14.01.2022 09:31 |