![]() |
|
|
#11 |
|
Передовик
![]() Реєстрація: 09.02.2011
Вік: 55
Дописи: 646
|
Пісня пробирає до сліз.
Щоб бачити інформацію потрібна Реєстрація! Ніч опустилась на землю німа і густа. В небі ні зірки, затягнуто хмарами небо. Мамо, я вчора отримав із дому листа. То листоноша приніс мені звістку від тебе. Я прочитав його, мамо, чотири рази І цілував його так, ніби то твої руки. А дочитавши, не втримав скупої сльози, Бо ще, насправді не звик до такої розлуки. Мамо, я нині на варті до ранку стою. Згадую руки твої і стривожені очі. Мамо, я вчора хрестився у справжнім бою, Але про це навіть думати нині не хочу. Кулі свистіли і чорний клубочився дим, І ворогів закривав від очей пелиною, І наш земляк, що прикрив мене тілом своїм В рідне село не повернеться більше зі мною. Мамо… Мамо, хто думати міг, що зруйнується світ, Вишитий тихим добром і твоїми піснями. Ворог повзе, як туман від поганих боліт, Щоби чинити біду і наругу над нами. Мамо, пробач, я загинути можу в бою. Та захищатиму вас, доки вистачить сили. Я не віддам ворогам Україну свою Ту, для якої колись ти мене народила. Я не віддам ворогам Україну свою Ту, для якої колись ти мене народила. Ось ще одна актуальна на сьогодні пісня хоча написана про січових стрільців першої світової війни. Щоб бачити інформацію потрібна Реєстрація!
Дякуйте Богу за прожитий день. За спожитий хліб, за здоров`я, і ласки які Він нам посилає. Востаннє редагував argonavt79: 06.09.2014 о 21:18. |
|
|
|
| Закладки |
|
|
Схожі теми
|
||||
| Тема | Автор | Розділ | Відповідей | Останній допис |
| А що Ви сьогодні робили?* | sat-prof | Офтопік (теревеньки) | 73 | 06.11.2016 21:43 |
| Світлодіодні лампи – освітлення майбутнього вже сьогодні | Igor1031 | Офтопік (теревеньки) | 0 | 07.02.2015 14:37 |
| Сьогодні викопав... | sat-prof | Ваші захоплення | 8 | 25.05.2014 09:36 |
| MYtv (Україна) | hmura | Провайдери платного ТБ | 1 | 15.12.2011 16:09 |
| Україна запустить свій супутник 2011 році | sat-prof | Загальний розділ! | 8 | 25.06.2010 11:15 |