![]() |
|
|
#881 |
|
Moderator
![]() Реєстрація: 30.05.2011
Дописи: 1.847
Ukraine
Мій ресівер: GI Phoenix(Фенікс)28,2-90E+Т2.
|
1 вересня УТР перезапустить інформаційне мовлення
З 1 вересня на телеканалі державної телерадіокомпанії «Всесвітня служба" Українське телебачення і радіомовлення "» (УТР) відбудеться перезапуск інформаційного мовлення. Про це в коментарі «Телекритиці» повідомив генеральний директор УТР Михайло Шматов. За його словами, з 11.00 планується щогодини 12 прем'єрних випусків оригінальних новин почергово на трьох мовах (російською, українською та англійською). «Буде чотири блоки по три випуски оригінальних новин, і ще один блок вночі - повтор денних новин», - розповів він. Частина випусків будуть без ведучих, частина - з ведучими. «Про формату,то випуски будуть комбіновані. Одні без ведучих, начебто евроньюсівськіх, інші класичні з провідними в студії. Ми нічого не винаходимо нового, відштовхуємося від смаків нашої аудиторії », - уточнив пан Шматов. «Ми працюємо у важкі часи і працювати в будь-яких умовах, але не перестаємо мріяти про те,що коли будуть створені два окремих каналу іномовлення - російськомовний та англомовний », - додав гендиректор УТР. Як відомо, влада хоче створити потужний канал українського іномовлення на базі УТР, ТОВ «Банківське телебачення» (БТБ) і каналу «Перший Ukraine».
|
|
|
#882 | |
|
Передовик
![]() Реєстрація: 04.11.2011
Вік: 46
Дописи: 1.644
Я вернувся домів,в своє файне місто Львів
Мій ресівер: Orton9500HD
|
NTV Spor транслюватиме Європейські ігри-2015 в прямому ефірі
Цитата:
|
|
|
|
|
#883 | |
|
Передовик
|
Львівський телеканал відкриє центральну новинну студію в Києві
Цитата:
|
|
|
|
|
#884 | |
|
Передовик
![]() Реєстрація: 29.01.2013
Дописи: 843
Ukraine
Мій ресівер: Openbox S2HD PVR
|
ТРОФЕЙ
![]() Цитата:
|
|
|
|
#885 |
|
Moderator
Ukraine
|
Оператор зв'язку МТС знайшов керівника проекту супутникового телебачення - ним став Віталій Студитського, який до травня 2014 займав пост гендиректора компанії Amedia TV (управляє онлайн-бібліотекою серіалів), розповів ИТАР-ТАСС керівник одного з супутникових операторів і підтвердив топ-менеджер великої медіакомпанії.
Студитського веде переговори з учасниками ринку по супутниковому мовленню від імені МТС", - повідомив ІТАР-ТАСС керівник одного з супутникових операторів. Топ-менеджер великої медіакомпанії додав, що Студитського прийшов в МТС влітку 2014 року. Прес-секретар МТС Дмитро Солодовников відмовився від коментарів.Основним акціонером мобільного оператора МТС є холдинг АФК "Система" Володимира Євтушенкова (ефективна частка володіння 53,5%, решта у вільному обігу на Нью-Йоркській фондовій біржі і Московської біржі). Студитських вже працював в АФК з 1999 по 2002 рік, займаючи пост керівника групи підтримки систем аналітики та звітності ЗАТ "Телмос". Крім цього, в різний час Студитського займав керівні пости в операторах "Вимпелком" і "Скай Лінк". Проект по супутниковому мовленню новий для МТС, раніше оператор надавав послуги платного телебачення, але не через супутник, а по наземним технологіям DVB-C і FTTB в регіонах Росії та IPTV і GPON в Москві.Число абонентів платного ТБ у Росії у МТС знизилося в 2013 році на 12% - до 2,57 млн осіб, говориться в дослідженні iKS-Consulting. Як раніше повідомляли джерела ІТАР-ТАСС, для запуску цього проекту компанія вже найняла штат і отримала першу партію супутникових тарілок. А в кінці липня компанія "Цифрове телерадіомовлення" (як і МТС,входить в АФК "Система") отримала ліцензію Роскомнадзора на право здійснювати мовлення на всій території Росії з супутника ABS-2 в діапазонах частот 17,3-18,1 ГГц і 11,7-12,5 ГГц.
|
|
|
#886 | |
|
Передовик
|
1+1 з 1 січня замінить російські серіали польськими
Цитата:
|
|
|
|
|
#887 | |
|
Передовик
|
![]() Телеканал ФРН визнав необ'єктивність у висвітленні ситуації на Україні Цитата:
|
|
|
|
|
#888 |
|
Moderator
Ukraine
|
Блокування програм телеканалу Інтер.
Служба безпеки України має даних про те, що на супутник АМОС, який забезпечує ретрансляцію програм телеканалу "Інтер", здійснюються атаки, повідомив радник глави відомства Маркіян Лубківський. "До нас звернувся телеканал "Інтер" з проханням допомогти розібратися, в чому причина завад в ефірі, які систематично виникають на телеканалі під час програми "Подробиці", "Подробиці тижня" і ток-шоу "Чорне дзеркало". Розібралися. Так ось. Нами отримана інформація про атаки, починаючи з 28 серпня, на супутник АМОС, який забезпечує ретрансляцію програм телеканалу "Інтер", написав він на своїй сторінці у " Фейсбук " у вівторок. Зокрема, за його словами, блокування роботи здійснюється радіовипромінюванням потужністю 500 Вт в напрямку села Калинівка Київської області, де розташований передавач супутникового обладнання ПРАТ "Телеканал "Інтер". "Джерело випромінювання знаходиться на південно-західному кордоні України. Не виключено - на території Придністровської Молдавської Республіки", - зазначив М.лубківський. В даний час співробітниками СБУ у взаємодії з фахівцями ДП "УДЦР" вживаються заходи, спрямовані на встановлення місця розташування джерела радіозавад та їх усунення.
|
|
|
#889 | |
|
Передовик
|
На каналі ПЛЮСПЛЮС стартують програми від Nickelodeon Junior
Цитата:
|
|
|
|
|
#890 | |
|
Передовик
|
Нацрада по тв планує скоротити число безкоштовних каналів
Цитата:
|
|
|
![]() |
| Закладки |
|
|
Схожі теми
|
||||
| Тема | Автор | Розділ | Відповідей | Останній допис |
| Новини баскетболу | U4EL | Спорт на SAT-TV | 849 | 30.01.2026 09:17 |
| Новини тенісу | U4EL | Теніс | 1397 | 30.01.2026 09:13 |
| НОВИНИ УПЛ | BMW | Спорт на SAT-TV | 1260 | 23.05.2025 13:37 |
| Найсвіжіші софти/Іміджі( Vu + Duo2) | Nalot | VU+ DUO Linux HDTV | 0 | 02.01.2015 14:49 |
| Новини автосвіту | U4EL | Спорт на SAT-TV | 19 | 19.02.2012 09:53 |