![]() |
|
|
#11 |
|
Передовик
![]() Реєстрація: 14.01.2010
Дописи: 3.851
Ukraine
Мій ресівер: х-810,Sat-Integral S-1228 HD
|
70-ти літній дідусь проходить медогляд. Доктор говорить:
- Ви в прекрасній формі для вашого віку. В скільки років помер ваш батько? - А хто вам сказав, що він помер? Йому 92 роки і він чудово себе відчуває. - Вражаюче! А в якому віці помер ваш дід? - А хто вам сказав, що він помер? Йому 115 років і наступного тижня він одружується. - З глузду з'їхати! А що це йому закортіло одружуватися в 115 років? - А хто вам сказав, що йому закортіло? Він по зальоту. --------------------------------------- Дитяча лікарня. Привели 3-х літнього хлопчика здавати загальний аналіз крові. Медсестра протирає маляті пальчик ваткою, а потім голочкою протикає його. Хлопчик поглянув спочатку на свій пальчик, потім на медсестру і говорить: - Ти шо, блін, зробила? ---------------------------------------- Їсть чоловік яблука, вибирає звідти насіння і кладе собі до кишені. Прапорщик побачив це і цікавиться, мовляв, для чого. Чоловік каже: - А це насіння у мене потім куплять - воно ж інтелект підвищує. - О, а може, ти мені одне продаси? - Бери. Одна штучка 10 гривень. Прапорщик з'їв одну насінину і каже: - Та за 10 гривень я міг два кілограми яблук купити! - От бачиш: відразу розумнішим став! ---------------------------------------- Розмовляють діти в першому класі: - Знаєш, мої батьки бояться мультфільмів! - З чого це ти так вирішив?! - Незнаю. Вони мене посадять біля телевізора, а самі під ковдру і трясуться! ---------------------------------------- Якщо тобі риють яму - не заважай! Закінчать - зробиш собі басейн ... Якщо тобі миють кістки - дякуй! Артрозу не буде ... Якщо тобі плюють у спину - пишайся! Ти попереду ... Якщо в житті щось не клеїться, викинь клей. Візьми цвяхи, забий на все! --------------------------------------- - Коханий, ти навіщо вчора пив? - З чого ти взяла? - Ти тикав мою кішку в унітаз і кричав: "Хто живе на дні океану?"
|
| Закладки |
|
|
Схожі теми
|
||||
| Тема | Автор | Розділ | Відповідей | Останній допис |
| Відеоприколи!!!(без обговорень) | roger5000 | Офтопік (теревеньки) | 260 | 24.11.2025 17:36 |
| Схеми тюнерів(без обговорень) | sat-prof | Ремонт тюнерів,JTAG відладка | 206 | 14.01.2022 09:31 |