![]() |
|
|
#11 |
|
Передовик
![]() Реєстрація: 14.01.2010
Дописи: 3.851
Ukraine
Мій ресівер: х-810,Sat-Integral S-1228 HD
|
-Куме!
-Га? -Що ви робите у мене в погребі? -Та вас шукаю. -А навіщо сало з*їли? -А щоб воно під ногами не валялось! ------------------------------------------------- Прийшла смс на телефон... - Привіт , впізнала?)) - Так , блін.. По почерку!! ----------------------------------------------- - Ніколи, чуєте ніколи не грайте з циганами в шахмати. - Чому? - А вони одразу коней крадуть. -------------------------------------------------- Даішник гальмує машину, звідти вивалюється в мотлох п'яна дама, випльовує на дорогу цукерку і говорить: - Уявляєш, з лікером попалася! ----------------------------------------------- У реанімації в лікарні два мужика прийшли в себе - все переламано, руки, ноги ... Нудно лежати, розговорилися ... - Ти як сюди потрапив? - Так от, взяв запорожець, двигун затюнінгував, він у мене 300 км розвинув - а колеса взяли і відвалилися ... - А, ну тоді все ясно ... А то їду я на своєму мерсі, мене запорожець обганяє ... Ну я подумав що стою і вийшов .. --------------------------------------------- - Тату, а що у мами між ногами? - Рай, синку! - Тату, а що у тебе між ногами? - Ключі від раю, синку. - Тоді міняй, татку, замок, бо у сусіда є дублікат. ---------------------------------------------- Вони стояли i дивились один на одного з напруженням: - Хана,- подумав сепаратист. -10 000 доларiв,- подумав патрiот.
|
| Закладки |
|
|
Схожі теми
|
||||
| Тема | Автор | Розділ | Відповідей | Останній допис |
| Відеоприколи!!!(без обговорень) | roger5000 | Офтопік (теревеньки) | 260 | 24.11.2025 17:36 |
| Схеми тюнерів(без обговорень) | sat-prof | Ремонт тюнерів,JTAG відладка | 206 | 14.01.2022 09:31 |