![]() |
|
|
#11 |
|
Передовик
![]() Реєстрація: 14.01.2010
Дописи: 3.851
Ukraine
Мій ресівер: х-810,Sat-Integral S-1228 HD
|
Чоловік:
- Кохана, я сходжу з друзями в лазню? Потім більярд, пива поп'ємо ... Коротше, вранці прийду. - Іди, дорогий. Ніхто ж тебе за роги не тримає... ---------------------------------------------- - А ти сподобалася моїм батькам, вони сказали, що ти розумна і мила. - Дуже приємно це чути ... - Але я не витримав і сказав, що вони погано тебе знають. --------------------------------------------- Шотландія. Дружина: - До крамниці треба збігати, а я спідницю випрала. Чоловік: - Одягни мою. ----------------------------------------------- - Ти такий незвичайний, так цікаво і нестандартно мислиш, ти художник, поет чи, може, філософ? Скажи, я тобі подобаюся? - Я алкоголік, і поки ти не заговорила, я був упевнений, що ти - лампа. --------------------------------------------- Урок релігійного вчення: -Вовочка, а яка була перша людина у світі? -Адам -А яку страшну біду послав на нього Господь? -Єву ----------------------------------------------- Урок української мови. Вчителька викликає учнів. -Маша, вийди до дошки та напиши речення "Дівчинка вийшла з лісу" Маша виходить і пише це речення. -А тепер іди, Вовочка, до дошки і зроби з цього речення заперечне. Вовочка пише:"Не дівчинка вийшла з лісу" -Неправильно, Вовочка, виправ, будь ласка -Марія Іванівна, це уже не виправиш, це на все життя --------------------------------------------- Йде товста баба, в неї врізається хлопець на мопеді. Баба в крик: - Ти, що, об'їхати не міг? Хлопець: - Боявся, що бензину не вистачить. -------------------------------------------- Маленький хлопчик підходить до міліціонера і запитує: - Дядько міліціонер, а навіщо у вас хлястик на кашкеті зроблений? Той приймає горду поставу і говорить: - А це, хлопчик, якщо раптом погоня, бандити, я їду в машині, висовуюся з вікна, щоб стріляти з пістолета, а вітер дме і може здути кашкет, а так я хлястик опущу на підборіддя і кашкет залишиться у мене на голові. - А-а, зрозуміло. А то тато мені говорив, аби морду не розірвало, коли ви в свисток дуєте! ---------------------------------------------- Бабуся ласкаво говорить 5 річному Вові: - Дивись, Вовочка, он їде "бі-бі". - Ти що, бабка, це-ж BMW 335xi 4x4!
|
| Закладки |
|
|
Схожі теми
|
||||
| Тема | Автор | Розділ | Відповідей | Останній допис |
| Відеоприколи!!!(без обговорень) | roger5000 | Офтопік (теревеньки) | 260 | 24.11.2025 17:36 |
| Схеми тюнерів(без обговорень) | sat-prof | Ремонт тюнерів,JTAG відладка | 206 | 14.01.2022 09:31 |