![]() |
|
|
#11 |
|
Moderator
![]() Реєстрація: 30.05.2011
Дописи: 1.847
Ukraine
Мій ресівер: GI Phoenix(Фенікс)28,2-90E+Т2.
|
Страви з печінки
![]() Навіть професійні кухарі не люблять готувати печінку. Кажуть: "я її і вимочую і на вершковому маслі = -O смажу - а все - не смачно" ... А все тому, що не правильно! Про корисність страв з печінки говорити не буду, так як всі знають, а ось як готувати, розповім докладно: І головне - готувати її зовсім не складно! Якщо готую печінку, то тільки яловичу, або птиці. 1. Печінка обов'язково потрібно звільнити від покриває її плівки. Вона знімається досить легко, варто підрізати трохи, а далі просто "потягнути". 2. Обов'язково вирізати всі протоки і зустрічаються камені. 3. Ретельно промити. 4. Нарізати залежно від запланованого вами страви: або скибочками (для смаження), або брусочками (печінка по-строгановски), або просто шматочками, для подальшого подрібнення в м'ясорубці (для оладок). Розглянемо печінку смажену. підготуємо: * Печінку яловичу * борошно * Яйце куряче * Сіль, чорний перець * молоко * Масло рослинне * Цибуля ріпчаста 1. Нарізати скибочки печінки, товщиною 1-1,5 см (не більш вимочувати!) 2. Борошно (можна її попередньо злегка прожарити на сковороді до золотистого кольору) змішати з сіллю і перцем за смаком 3. Яйце, сіль, перець і молоко злегка збити виделкою (льезон) 4. Цибуля ріпчаста нарізати півкільцями 5. Нагріти сковороду і налити в неї рослинне масло Підготовлені скибочки печінки вмочити з двох сторін в льезон (суміш молока і яєць), потім в борошно, потім ще раз в льезон і ще раз в борошно, укладають на сковороду з розігрітим маслом і обсмажують з двох сторін. Коли печінка підрум'яниться, можна сковороду з печінкою накрити на 5 хвилин кришкою для повної прожарювання. Окремо на чисту розігріту сковороду налити рослинне масло, обсмажити до золотистого кольору нарізану цибулю, посолити за смаком. Готову печінку перекласти в готовий цибулю і ще 3 хвилини прогріти. Смачного!
|
| Закладки |
|
|
Схожі теми
|
||||
| Тема | Автор | Розділ | Відповідей | Останній допис |
| Хочу супутниковий інтернет | Zinge | Провайдери 3G,4G,WiFi,CDMA | 42 | 15.01.2015 09:52 |