![]() |
|
|
#11 |
|
Передовик
![]() Реєстрація: 14.01.2010
Дописи: 3.851
Ukraine
Мій ресівер: х-810,Sat-Integral S-1228 HD
|
Сержант подав команду:
- Наліво - шикуйсь! Взвод чітко виконав команду, за винятком рядового Брауна, що повернув голову направо. - Чому ви не виконуєте команду? - звернувся до нього сержант. - Я боюся, як би супротивник раптово не напав на нас справа. ---------------------------------------------- В автобусі: - Дівчино, ви напевно стриптизерка? - Так, як ви здогадались? - Ви за поручень ногою тримаєтесь. ------------------------------------------------ Син-двієчник питає у батька-вченого: — Тату, а чому коли яблуко надкусити, то надкушене місце стає коричневим? — Розумієш, сину, надкушуючи яблуко, ти порушуєш його захисну оболонку, яка називається шкіркою, і тоді кисень, який міститься в повітрі, вступає в хімічну реакцію з атомами заліза, що містяться в яблуці, й окислює їх. А окис заліза — це звичайнісінька іржа, котра має, як тобі відомо, коричневе забарвлення. Зрозумів? — Тату, а з ким ти щойно так довго говорив? --------------------------------------------- - Я тебе люблю! - Доведи! - Як? - Крикни, що любиш, щоб всі у світі це почули. Він тихо підійшов і шепнув їй на вушко: - Я тебе люблю … - Чому так тихо і чому на вушко? - Тому що весь світ для мене – це ти. ---------------------------------------------- Тато кличе маму: - Ходи в спальню…ненадовго. - Та як, Вовочка сидить, що ми йому скажемо? - Зараз я з ним поговорю, все буде добре. Тато приходить до Вовочки і каже: - Давай пограємо в гру, ти дивишся у вікно, а я тобі даю по гривню, за кожну людину у всьому чорному. - Добре, тату. Батьки пішли в спальню, а Вовочка залишився біля вікна. Через п‘ять хвилин: - О, гривня. Ще через три хвилини: - Дві гривні. Через десять хвилин Вовочка кричить: - Тату, тату, ти знаєш, тобі б повія була б дешевше, тут ціла похоронна процесія іде! --------------------------------------------- - Мама, а стюардеса, то риба так? - Ні синку. - А чого тато казав, що всім екіпажем жарили. ---------------------------------------------- За кордоном, люди пристібають ремінь безпеки, з думкою, раптом аварія? І тільки в Україні, пристібаючи ремінь, думають раптом менти?
|
| Закладки |
|
|
Схожі теми
|
||||
| Тема | Автор | Розділ | Відповідей | Останній допис |
| Відеоприколи!!!(без обговорень) | roger5000 | Офтопік (теревеньки) | 260 | 24.11.2025 17:36 |
| Схеми тюнерів(без обговорень) | sat-prof | Ремонт тюнерів,JTAG відладка | 206 | 14.01.2022 09:31 |