![]() |
|
|
#11 |
|
Передовик
![]() Реєстрація: 14.01.2010
Дописи: 3.851
Ukraine
Мій ресівер: х-810,Sat-Integral S-1228 HD
|
"Після п'ятидесяти життя тільки починається" подумав я, і попросив налити ще п'ятдесят
---------------------------------------- Гроші – це зло. Але добро перемагає зло. Тому, якщо ти добрий, грошей у тебе не буде. --------------------------------------- - Колю, а ти мене кохаєш? - Галю, ну от нахера ти починаєш ранок зі скандалу? ----------------------------------------- Дружина прийшла додому п’яна і щоб чоловік не помітив, швиденько відкрила ноутбук і сидить з розумною посмішкою. Чоловік: - Алкашка, закрий чемодан і лягай спати! ----------------------------------------- Дві блондинки застрягли у ліфті. Одна кричить: - Допоможіть! ! Допоможіть Друга: – А давай кричати разом? - А давай! - Разом! Разом! ------------------------------------------ Народні прикмети: Якщо пішов сніг — будуть класти асфальт. Якщо поклали асфальт — будуть міняти труби. ------------------------------------------ Студент в їдальні робить замовлення: - Дві сосиски. Кухар: - О, шикуєш! - І шістнадцять виделок. ------------------------------------------- Приходить син до тата і питає: - Тату, скажіть мені - як то так: в нас хата на 3 поверхи, 2 машини, купа худоби....курей, качок, індиків - неміряно....А Ви нігде не робите , і Мама нігде не робить....Відки то всьо береться???? -Ну, сину....ти вже ходиш до 10ї кляси....Муші ті колись сказати правду: там-о в стодолі за дверима є сокира....Я беру її і кожної ночі йду на дорогу за селом. Там-ка луплю москалів - шо від них заберу - з того і жиємо. Ти сину вже великий - йди і ти попробуй тої справи... Син нагострив сокиру, запасся ножами - пішов... Зранку вертається.... - Тату! Тут шось не то......Я забив 43 москалі, а чистого заробітку 27 гривнів і 34 копійки..... - Ну, сину....Таке воно життя - копієчка до копієчки, копієчка до копієчки... ------------------------------------------ - А тепер засовуєш пальці в плафон і якщо вдарить струмом - то я все правильно підключив. - А ви точно електрик? --------------------------------------- Дружина - чоловіку: - У мене ніколи не було роману на стороні, а ти можеш сказати те ж саме? - Звичайно, тільки не з таким чесним обличчям. ------------------------------------------ Невропатолог задає питання 4-ох літньому хлопчику . - Скільки в киці лапок? - Чотири. - Скільки в киці вушок? - Два. - Скільки в киці очей? - Два. - Скільки в киці хвостиків? - Мам, він кицьок ніколи не бачив чи що?
|
| Закладки |
|
|
Схожі теми
|
||||
| Тема | Автор | Розділ | Відповідей | Останній допис |
| Відеоприколи!!!(без обговорень) | roger5000 | Офтопік (теревеньки) | 260 | 24.11.2025 17:36 |
| Схеми тюнерів(без обговорень) | sat-prof | Ремонт тюнерів,JTAG відладка | 206 | 14.01.2022 09:31 |