![]() |
|
|
#11 |
|
Передовик
![]() Реєстрація: 14.01.2010
Дописи: 3.851
Ukraine
Мій ресівер: х-810,Sat-Integral S-1228 HD
|
Йде жінка вночі підходить до кладовища, боїться пройти. Бачить раптом йде чоловік, просить проводити. Ідуть разом, мужик анекдоти розповідає.
Жінка сміється, каже: - Який ти веселий чоловік. Мужик каже: - Бачила б ти мене при житті … ---------------------------------------------- Останнім часом ставлю лайки вконтакті з думкою: і мені пофіг, і людині приємно. --------------------------------------------- Якщо лікарі вчилися так само, як я, то я віддам перевагу подорожнику --------------------------------------------- Дружина залишає записку чоловікові: Петро, забери нашого сина з дитячого садка! P.S. Він сам тебе впізнає! --------------------------------------------- - Чому ти ходиш по квартирі в одних трусах? - В двох - жарко. ---------------------------------------------- Сину, я знайшла у тебе в кишенях запальничку. Як ти можеш це пояснити? - Це не моя! - Точно? - Так! Я просто попросив прикурити і вона залишилася в мене. ---------------------------------------------- Отче, а жінку в піст можна? - Можна, але не жирну. ---------------------------------------------- - Синку, як іспит здав? - Блискуче! Навіть попросили повторити восени... ----------------------------------------------- -Куме,а чому на весіллі наречена завжди в білому? -Це ж-самий світлий день у її житті! -Тоді зрозуміло,чому...наречений завжди в чорному!. --------------------------------------------- - Дівчино, а ви горілку будете? - Ой, та ви що! Я взагалі до рота не беру! - Це звісно жаль, але про горілку ви так і не відповіли
|
| Закладки |
|
|
Схожі теми
|
||||
| Тема | Автор | Розділ | Відповідей | Останній допис |
| Відеоприколи!!!(без обговорень) | roger5000 | Офтопік (теревеньки) | 260 | 24.11.2025 17:36 |
| Схеми тюнерів(без обговорень) | sat-prof | Ремонт тюнерів,JTAG відладка | 206 | 14.01.2022 09:31 |