![]() |
|
|
#11 |
|
Передовик
![]() Реєстрація: 14.01.2010
Дописи: 3.851
Ukraine
Мій ресівер: х-810,Sat-Integral S-1228 HD
|
Маша повзе тримаючись за стіну:
- Маш, ти що бухала? - Нє, мам, я павучок. ------------------------------------------ - Кажуть, що вино - напій богів. Бачили б ви, яка я богиня після третьої пляшки! ------------------------------------------- Програв суперечку друзям. Довелося зловити кішку на вулиці, посадити її в маршрутку і з серйозним лицем сказати їй: "Муся, як доїдеш - подзвони!" ------------------------------------------ Баба-Яга зловила молодого і гарного хлопця: - Якщо вгадаєш мою загадку, я тобі віддамся, а не вгадаєш - я тебе з'їм! - Ну, загадуй. - Зелененька, по болоту стрибає, на ЖА починається, на БА закінчується. - Коник! - А-а-а, Шалунішка, вгадав! ------------------------------------------- Свідки Єгови, які подзвонили в квартиру п'яного викладача філософії, через півгодини прийняли іслам прямо біля домофону. --------------------------------------------- - Прикинь, вчора дав команду собаці "Служити". - Ну, і що? - Шарик одягнув каску, взяв автомат і пішов в армію. ------------------------------------------- Водій сміттєвоза Петров нещодавно підвозив начальника ДАІ. Як стверджує сам водій, такого важливого мусора він ще ніколи не возив! ------------------------------------------- Все в наших руках Щоб бачити інформацію потрібна Реєстрація! Щоб бачити інформацію потрібна Реєстрація!
|
| Закладки |
|
|
Схожі теми
|
||||
| Тема | Автор | Розділ | Відповідей | Останній допис |
| Відеоприколи!!!(без обговорень) | roger5000 | Офтопік (теревеньки) | 260 | 24.11.2025 17:36 |
| Схеми тюнерів(без обговорень) | sat-prof | Ремонт тюнерів,JTAG відладка | 206 | 14.01.2022 09:31 |