![]() |
|
|
#11 |
|
Передовик
![]() Реєстрація: 14.01.2010
Дописи: 3.851
Ukraine
Мій ресівер: х-810,Sat-Integral S-1228 HD
|
Сидять два наркомани:
- Чуєш, Коля, котра година? - Четверг… - От блін… Скоро Літо! -------------------------------------------- Дзвінок в три години ночі: - Алло… - Алло, у вас під вікном не пробігало стадо баранів? - А ти що відстав, блін!?!?! ------------------------------------------- - Що робиш? - Я люблю, я сумую, мені так тебе не вистачає. Ти снишся мені щоночі, я не можу без тебе, а ти? - Ковбасу їм... ------------------------------------------- - Отже, ви бачили, як злочинець душить вашу тещу? - Так, ваша честь. - Так чому ви не допомогли? - Я думав, але потім побачив, що він сам справляється і вирішив не встрявати. ------------------------------------------- Заповіт Путіна Як умру то поховайте Мене в купі гною Не забудьте покласти В низ головою, начіпіть мені На плечі ознаки Щоб можна було відлічити Голову від сраки Слава Україні! ------------------------------------------- - Вийдеш за мене? - Звичайно, дорогий! Я так довго чекала цього! - Тоді завтра до 8.00. Спіцовка у Петровича в каптьорці. -------------------------------------------- Зараз. Заспокоюся, видихну, порахую до десяти, вип'ю кави ... і вб'ю суку. -------------------------------------------- Я не виспaвся не тому, що якась п'яна сволота під моїм вікном пісні співала. А тому, що я, блін, знaв словa пісень і подумки підспівував. ------------------------------------------- …Доісторична епоха. Батько дивиться в щоденник свого сина і каже: - Я, звичайно, можу зрозуміти, чому у тебе погані оцінки по географії, математиці, мові, але по історії, якої всього 2 сторінки… --------------------------------------------- Вчора на уроці малювання вчителька змішала синю і жовту фарби і вийшов зелений, ми вирішили, що вона відьма і спалили її. -------------------------------------------- – Я живу в 100 метрах від аеропорту поруч із залізницею – ну й на фіга мені безшумна пральна машина? ------------------------------------------- Щоб бачити інформацію потрібна Реєстрація! Щоб бачити інформацію потрібна Реєстрація!
|
| Закладки |
|
|
Схожі теми
|
||||
| Тема | Автор | Розділ | Відповідей | Останній допис |
| Відеоприколи!!!(без обговорень) | roger5000 | Офтопік (теревеньки) | 260 | 24.11.2025 17:36 |
| Схеми тюнерів(без обговорень) | sat-prof | Ремонт тюнерів,JTAG відладка | 206 | 14.01.2022 09:31 |