![]() |
|
|
#11 |
|
Передовик
![]() Реєстрація: 14.01.2010
Дописи: 3.851
Ukraine
Мій ресівер: х-810,Sat-Integral S-1228 HD
|
Не кохайте жінок - лікарів, вони кажуть: ”Наступний!”.
Не кохайте жінок - продавців, вони говорять: ”Станьте в чергу”. Кохайте жінок-педагогів, вони говорять: “Давай повторимо ще раз!” ------------------------------------------- - Я прошу руки вашої дочки. - А у вас що своєї руки немає? - Є, але вона змучилась.. ------------------------------------------- Брови деяких дівчат виглядають так, ніби їх спонсорує Nike. ------------------------------------------ — Що таке здоров'я, куме? — Це коли, куме, все болить, але ще є сили, щоб не йти до лікаря. ------------------------------------------- Попросив Іван Царевич у Василини Прекрасної гроші на пиво – не дала… Як була жабою, так жабою і залишилася. ------------------------------------------ Наша Таня гірко плаче, упустила в річку м'ячик! Тихо, Танечко, не плач. А то будеш там де м'яч! --------------------------------------------- - Яка різниця між літаком і туалетом? - У літак сідають, аби полетіти, а у туалет летять, аби сісти... -------------------------------------------- Підходить до директора цирку чоловік зі свинею і каже: - Візьміть нас до себе в цирк. - Ну, для цирку потрібен якийсь талант. А що ви вмієте? - Я навчив свою свиню говорити по-французьки. - Нічого собі! Ану продемонструйте. Чоловік до свині: - Парлєву франсе? - і як дасть її ногою під ребро. Свиня: - Ві-ві! ------------------------------------------- Дружина крутиться біля дзеркала, потім запитує в чоловіка: - Коханий, а що тобі більше в мені подобається , моє красиве обличчя чи таке бездоганне тіло ??? - Твоє почуття гумору ------------------------------------------- Шукаю хлопця, який не курить, не п'є, не зраджує. Буду показувати подругам за гроші. -------------------------------------------- Мужик йде додому, зачепився за пеньок. Йде і думає, ось прийду додому, візьму пилку й спиляли цей спеньок до чортової матері. Заходить додому і кричить дружині: - Дружина! Де пила? - Та не пила я! - Шо ти гониш? Де ПИЛА я тебе питаю? - Ну у сусіда пила ... - А навіщо ти йому дала??? - Не давала я йому! - Як це не давала, якщо говориш, що пила у нього. - Ну дала разок, я ж не думала, що він такий піздабол! ----------------------------------------- Усі чоловіки схожі на котів, забула погодувати зляться й бурчать, а погодуєш, - мурчать й сплять. Щоб бачити інформацію потрібна Реєстрація! Щоб бачити інформацію потрібна Реєстрація!
|
| Закладки |
|
|
Схожі теми
|
||||
| Тема | Автор | Розділ | Відповідей | Останній допис |
| Відеоприколи!!!(без обговорень) | roger5000 | Офтопік (теревеньки) | 260 | 24.11.2025 17:36 |
| Схеми тюнерів(без обговорень) | sat-prof | Ремонт тюнерів,JTAG відладка | 206 | 14.01.2022 09:31 |