![]() |
|
|
#11 |
|
Moderator
![]() Реєстрація: 30.05.2011
Дописи: 1.847
Ukraine
Мій ресівер: GI Phoenix(Фенікс)28,2-90E+Т2.
|
![]() ![]() Не переконливо - Якщо любиш - відпусти, якщо воно твоє, то обов'язково повернеться, якщо ні - то ніколи твоїм і не було. - Ну ні, ходімо у відділення. Абсолютно правий Мій кіт прокинувся на підвіконні, подивився одним оком у вікно на навколишній світ, і знову заснув. І мені здається, що він абсолютно правий. Ідеальна відповідь - Слухай, у вас соціальні мережі на роботі заблоковані? - Не знаю. - За цю відповідь тебе однозначно треба підвищити на посаді і додати зарплати! Заповітні слова Кожен хоче почути ті самі заповітні слова: завтра можеш спати до обіду. Багато бачив Фразу "Я багато чого в житті побачив" слід читати як - "Цілими днями сиджу в інтернеті". Золотий характер Характер у мене золотий, тому і важкий! Традиція така Хочу на море! Традиція у мене така, щороку хотіти на море... Частково вампір Здається, я частково вампір. У дзеркалі відображаюсь, але сушилки для рук на мене не реагують. Причина щастя - Це щось невидиме, що витає в повітрі і робить нас щасливими... - Любов? - Ні, безкоштовний Wi-Fi. Солідний такий - Пощастило тобі, подруго, з чоловіком! Солідний весь такий, мовчазний. - Четвертий раз одружений. Каже, що все вже встиг сказати попереднім дружинам. Ідеальна зарплата - У тебе зарплата хороша? - На хліб та ікру вистачає. - Червону чи чорну? - Кабачкову! Вирішив поділитись - Я там борщ їв, тобі залишив. - Тут порожньо. - Залишив помити. 2 причини 2 причини "Чому я не беру трубку": - Я сплю. - Іди в дупу. Apple Watch - Куплю Apple Watch і буду бігати вранці. - Ти вже п'ятий рік збираєшся почати бігати. - У мене не було Apple Watch. Ще не познайомились - А твій кіт боїться пилососа? - Не знаю, він у мене тільки півроку живе. Корисна справа Випивати за день бокал вина вважається корисною справою. Вчора я зробив сім корисних справ! Вища освіта Вища освіта, в наш час, вкрай необхідна. Раптом вам пощастить стати сторожем - як ви без освіти будете сканворди відгадувати? Ніколи не сперечайся Ніколи не сперечайся з людиною, яка друкує швидше ніж ти. Починаю бігати Вже тиждень хочу бігати. Заводжу будильник на 6.00. Перші дні я його не чув. Зараз встаю і вимикаю. Цікаво, коли я почну бігати ... 9 місяців вагітності Помічено, що за 9 місяців вагітності здорова жінка з'їдає 80% чоловічого мозку. Вільний час - А чим ви займаєтеся у вільний час? - Поняття не маю, у мене його ніколи немає. Чорний день - Ну й весілля ти забабахав! Звідки стільки грошей-то взяв? - Так я вже давно відкладав потроху на чорний день. І ось він прийшов .. Життєвий досвід Життєвий досвід - це коли наступаєш на граблі і... Опа! А ти вже в касці! Чоловічі почуття У чоловіків теж є почуття! Наприклад, ми відчуваємо голод. В кожного є така лампочка - Лампочку в голові треба хоча б іноді протирати! - Яку ще лампочку? - А, зрозуміло. У тебе її взагалі немає. Розпсихувався Поки стояв у черзі до психіатра за довідкою, що не перебуваю на обліку, до того розпсихувався, що поставили на облік ... І не треба Я не довіряю людям, які здатні посміхатися в 7 ранку. Говоріть про анекдоти!) Якщо доросла людина не розвивається, то говорити з нею можна лише про футбол, бухло, новини та політику. Передбачливо — Пробач. — За що? — Заздалегідь. Ти хто? — Привіт, я тепер твій хлопець. — Ти хто? Тобто ура! ![]() Міцна сонна стіна Чоловік вночі хропе для того, щоб захистити свою жінку від бабайки.
|
| Закладки |
|
|
Схожі теми
|
||||
| Тема | Автор | Розділ | Відповідей | Останній допис |
| Відеоприколи!!!(без обговорень) | roger5000 | Офтопік (теревеньки) | 260 | 24.11.2025 17:36 |
| Схеми тюнерів(без обговорень) | sat-prof | Ремонт тюнерів,JTAG відладка | 206 | 14.01.2022 09:31 |