![]() |
|
|
#11 |
|
Передовик
![]() Реєстрація: 14.01.2010
Дописи: 3.851
Ukraine
Мій ресівер: х-810,Sat-Integral S-1228 HD
|
Урок математики 3 клас.
- Діти скільки буде 0,5+0,5? Голос з задньої парти. - Літр. --------------------------------------- Лектор пише на дошці кольоровими крейдами. Голос з аудиторії: - Голубим не видно! Лектор: - Нехай пересядуть! -------------------------------------- Бабуся передає в автобусі хлопцю з дуже довгим волоссям гроші, і каже: "Дівчинко, передай за проїзд", хлопець розізлився і каже: "Я не дівчинка!" Бабуся витримала паузу і каже: "Найшла, шльондра, чим гордитись!" --------------------------------------- Чоловік в сараї варить самогон, пішов за водою в дім, вернувся, а в сараї міліція: - Самогон гониш? Пиши пояснюючу! - А що писати? - Пиши як є. Написав. Ті читають: "Виходжу на двір, дивлюсь димок із сараю йде. Думаю пожежа. Беру два відра з водою та іду тушити. Приходжу, а там два мєнта самогон варять." ---------------------------------------- З pозмови в поїзді: - Читала моя вагітна дружина книжку "Два капітана". Народилися два пацана. Другий говоpить: - Так, так, так, моя теж вагітною читала "Тpьох мушкетеpів". Тpи пацана наpодились. Тpетій зблід і попpосив води. - Що з тобою? Погано, чи що? - Дружина на дев'ятому місяці. Читає "Алі-баба і соpок-pозбійників". ---------------------------------------- Навіть у в'язниці стільки не сидять, скільки ми сидимо в інтернеті .. ---------------------------------------- - Мам! - Що, синку? - Я сьогодні таксиста надурив! - Як? - Заплатив і не поїхав. -------------------------------------- - А-а-а-а-а! - Ти чого кричиш? - Ніготь зламала! - Знайшла, через що кричати. - Так я його з носа не можу витягнути! --------------------------------------- Дуже п'яний молодик намагається дійти до дому. Але це йому дається важко: крок вперед - три назад. За ним спостерігає бабуся. Не витримує: - Синку!... Іди задом - швидше дійдеш... -------------------------------------- - Скажи мені що-небудь лагідне.. - Зайчик.. - Мало... - Табун зайців! --------------------------------------- Лежать голодні студенти і мріють: - А що, хлопці, давайте свиню заведемо. М'ясо, сало буде... - Та ти що? Бруд, сморід! - Нічого, вона звикне. --------------------------------------- Щоб бачити інформацію потрібна Реєстрація! Щоб бачити інформацію потрібна Реєстрація!
|
| Закладки |
|
|
Схожі теми
|
||||
| Тема | Автор | Розділ | Відповідей | Останній допис |
| Відеоприколи!!!(без обговорень) | roger5000 | Офтопік (теревеньки) | 260 | 24.11.2025 17:36 |
| Схеми тюнерів(без обговорень) | sat-prof | Ремонт тюнерів,JTAG відладка | 206 | 14.01.2022 09:31 |