![]() |
|
|
#11 |
|
Передовик
![]() Реєстрація: 14.01.2010
Дописи: 3.851
Ukraine
Мій ресівер: х-810,Sat-Integral S-1228 HD
|
Український студент в американській бані помилково сів на гарячий камінь. Крик, мати… До нього
підходить американець: - Speak English? - Та нє, спік сраку! -------------------------------------- Лягаєш спати о 21:00: - в дитячому саду – ти крутий; - у школі – ти лох; - в інституті – ти герой; --------------------------------------- – Оксана Миронівна, ну поставте мені п’ять… - А сердечок тобі під авою не поставити?! --------------------------------------- - Ти навіщо соковижималку зламав? - Хотів сік вичавити. - Який сік? - Березовий. --------------------------------------- Я на уроці - як політик: ніфіга не шарю, але роблю розумне обличчя. ---------------------------------------- Кум до кума бігає до криниці по воду та й виливає у свою. - Куме, тю. Ви шо, дурні? У Вас шо, в криниці води немає? - Та ні!!! Є, куме, вода, тільки теща до криниці впала, ще 5 сантиметрів бракує... ---------------------------------------- Він: Дівчино, можна з вами познайомитися? Вона: Лебідь з гівном не знайомиться... Він: Ну, я полетів тоді! Вона: Коли лопатою підкинуть, тоді й полетиш! --------------------------------------- Маленький хлопчик іде й співає: - “Чужие губы тебя ласкают”... Підходить старший хлопець: - Дівчина кинула? - Ні, чупа-чупс загубив! --------------------------------------- Приходить мужик до лікаря і починає скаржитися, що у нього болить між лопатками. - Курите? - Вже десять років як кинув. - П'єте? - Ні, ні краплі! - Жінками захоплюєтеся? - Ні! -А, ну тоді це крила ріжуться. --------------------------------------- Ніщо не допомагає по господарству так, як відсутність інтернету... --------------------------------------- Дружина - чоловікові: - Ти де був? - На весіллі у Юри... Ти нe уявляєш, як вcі нaпились! - Ну чому ж нe уявляю... Фaту зніми. ---------------------------------------- Розмовляють дві мами другокласників: - Ти своєму синові математику зробила? - Так. - Дай списати. --------------------------------------- Сидять дід з бабою за столом. Обідають. Бабка чавкає. Дід не витримує і б'є ложкою бабі по лобі. - За що? - Не чавкай. Бабка перестала чавкати. Дід знову б'є її ложкою по лобі. - За що? - Як згадаю, аж бісить. -------------------------------------- В кафе: - Офіціант, можна мені чашечку кави? - Я вам що, лікар?! Звідки мені знати, можна вам чи ні? ------------------------------------- Лікарі-ветеринари обговорюють операцію, щойно зроблену слонові. — Здається, все пройшло нормально. — І головне — дістали той скальпель, що його випадково залишили там минулого разу. — До речі, а де наша асистентка?.. --------------------------------------- Щоб бачити інформацію потрібна Реєстрація! Щоб бачити інформацію потрібна Реєстрація!
|
| Закладки |
|
|
Схожі теми
|
||||
| Тема | Автор | Розділ | Відповідей | Останній допис |
| Відеоприколи!!!(без обговорень) | roger5000 | Офтопік (теревеньки) | 260 | 24.11.2025 17:36 |
| Схеми тюнерів(без обговорень) | sat-prof | Ремонт тюнерів,JTAG відладка | 206 | 14.01.2022 09:31 |