![]() |
|
|
#91 |
|
Супер Модератор
![]() Реєстрація: 26.12.2009
Вік: 45
Дописи: 916
Волочиськ
Мій ресівер: Sat-Integral 9100HD Sat-Integral TH-7200PVR GI8120
|
- Мамо, я не люблю братика!!!
- Їж не перебирай харчами!!Щоб бачити інформацію потрібна Реєстрація!
|
|
|
#92 |
|
Супер Модератор
Волочиськ
|
У Вовочки в акваріумі здохли рибки. Папа питає Вовочку:
- Чому ти рибкам воду не поміняв? - Так вони ще ту не випили.
|
|
|
#93 |
|
Administrator
Дописи: 6.648
Ukraine
Мій ресівер: Opticum 9500HD Enigma2 (ACC Авангард) +Openbox X820 (Dir320)
|
Дзвонить мужик на 04 і каже:
-Тут бійка! -А ми з якого боку? -Мілліціонер з лікарем побилися, пожежник поліз рознімати, тепер вони його удвох б'ють.
|
|
|
#96 |
|
Administrator
Ukraine
|
де киянка в Карпати на оддих. По дорозі спускає колесо, машина не їде, вона не знає що з тим всім робити.
Підходить до неї гуцул, дивисі, копає ногов по колесу і співчуваючи каже: «О! То тре мінєти!» А вона йому: «Пусть будут міньєти, толька срємантіруйтє!»
|
|
|
#97 |
|
Administrator
Ukraine
|
![]() ![]() ![]() Приходить один чоловік до психіатра і каже: - Лікарю, допоможіть! Мені кожної ночі сниться сон, ніби я тягну поїзд зі Львова до Тернополя. А зранку прокидаюся таким втомленим, ніби дійсно його тягнув. Лікар, оглянувши хворого: - Випадок складний, повністю вас вилікувати не можу, але під гіпнозом можу вам навіяти, що ви тягнете поїзд зі Львова до Золочева - все ж таки в 2 рази ближче. На тому і погодилися. Через тиждень знову приходить той чоловік і каже: - Лікарю, допоможіть, в мене нова проблема! Мені сниться, що я "кохаюся" з десятьма красунями і прокидаюся таким втомленим, що ледве встаю з ліжка. - Ну що ж, попробую вас загіпнотизувати, що "кохаєтеся" тільки з п'ятьма". - Лікарю, благаю, максимум з двома!!!! - Але чому? Більшість чоловіків мріють про такі сни! - Та ви, лікарю, не забувайте, що мені ще після цього потрібно тягти поїзд до Золочева!!!
|
|
|
#100 |
|
Супер Модератор
Волочиськ
|
Батько відсилає сину телеграму:
- Як пройшов экзамен? - Экзамен пройшов супер, профессор задоволений. Просить повторити осіню.
|
![]() |
| Закладки |
| Мітки |
| анектоди від sat-prof, піднімаємо собі настрій |
|
|
Схожі теми
|
||||
| Тема | Автор | Розділ | Відповідей | Останній допис |
| КАРТА РОЗДІЛУ - найцікавіші та актуальні теми | sat-prof | Офтопік (теревеньки) | 1 | 13.11.2025 16:22 |
| Чистка лазера DVD-CD | sat-prof | DVD | 0 | 24.05.2014 15:37 |