![]() |
|
|
#11 |
|
Передовик
![]() Реєстрація: 14.01.2010
Дописи: 3.851
Ukraine
Мій ресівер: х-810,Sat-Integral S-1228 HD
|
- Петро! Петро, твою мать!
- Ну шо знову, Галю? - Наш Мурчик в тапки насцяв! - Шо?! Ах ти падло! Уб'ю, нах! - Та не в твої, а в мамині! - Ай який молодець...дай йому сметанки! --------------------------------- Я згадую про тебе кожну суботу, коли твоєю сорочкою мию підлогу. ---------------------------------- Дружина залишила чоловікові записку: «Я пішла до подруги. На вечерю риба. Вудка в коридорі». --------------------------------- Із записок студента: Секрет швидкого приготування їжі: береш Мівіну, заливаєш окропом – їжа готова. Секрет швидкого приготування напою: береш Юппі, додаєш води – напій готовий. Секрет швидкого приготування диплому: береш наукову статтю, додаєш води – диплом готовий. ---------------------------------- Дід в автобусі звертається до молодого пасажира: - Синку, як тобі не соромно, поступися місцем он тій бабусі! - Це моя теща. - Віддай їй мішок з картоплею, не тримай його на колінах, тобі ж незручно! ----------------------------------- - Ой, а у нас тут таке було. Мужика притягли ховати на кладовищі, а він раз! сідає в труні: мовляв оп-па! А я живий! Що тут почалося. Всі радіють, сміються, хлопавки підривають, хтось кульки веселі притягнув, дружина від радості плаче ... Взагалі, ледве закопали. ---------------------------------- Щоб бачити інформацію потрібна Реєстрація! Щоб бачити інформацію потрібна Реєстрація!
|
| Закладки |
|
|
Схожі теми
|
||||
| Тема | Автор | Розділ | Відповідей | Останній допис |
| Відеоприколи!!!(без обговорень) | roger5000 | Офтопік (теревеньки) | 260 | 24.11.2025 17:36 |
| Схеми тюнерів(без обговорень) | sat-prof | Ремонт тюнерів,JTAG відладка | 206 | 14.01.2022 09:31 |