![]() |
|
|
#11 |
|
Передовик
![]() Реєстрація: 14.01.2010
Дописи: 3.851
Ukraine
Мій ресівер: х-810,Sat-Integral S-1228 HD
|
Маленький хлопчик бігає по квартирі. Скидає книжки з полиць, розкидає одяг, перекидає стільці. Прибігає мама:
- Ти що робиш? - Бавлюся у гру. - У яку? - ...твою мать, де ключі від машини?! ---------------------------------- У всіх, напевно, була історія з дитинства, як вони переплутали горілку з водою. ------------------------------------- - Я не був п'яним!!! - Чувак... ти зняв шкарпетку і дав її тому карлику зі словами: "Доббі ти вільний!". ------------------------------------- Напис на пачці чаю: "Чайне листя зібрано в Індії, на Цейлоні та в Китаї. Упаковано в Україні. Насолоджуйтеся смаком справжнього англійського чаю!". ----------------------------------- На пташиному ринку клоун продає папугу. Папуга побачив міліціонера. — Мєнт — дурак! Міліціонер образився. А папуга йому знову кричить: — Мєнт — дурак! Міліціонер подав на папугу і його власника-клоуна в суд. Суд вирішив відправити наглу пташку в монастир на розкаяння. Пройшов рік. Іде той самий міліціонер по базару і знову бачить цього папугу. Підходить до нього, а той мовчить! Міліціонер здивувався і каже йому: — Що ж ти не кричиш? Я ж той самий мєнт-дурак! — Пізно каятися, сину мій! ----------------------------------- На посту ДАІ зупиняють машину і оглядають багажник. У багажнику - 10 величезних ножів. Даішник: - Навіщо вам стільки холодної зброї? Водій: - Я жонглер, працюю в цирку, жонглюю ножами. Даішник: - Не вірю, нумо покажіть. Водій стоїть на узбіччі дороги і жонглює ножами. У проїжджаючій повз машині водій говорить дружині: - Слава богу, я пити кинув. Дивись, які тести вигадали! ----------------------------------- Якщо б жінки служили б в армії, то при команді "Рота підйом!!!" горів би не сірник, а вічний вогонь. ----------------------------------- Щоб бачити інформацію потрібна Реєстрація! Щоб бачити інформацію потрібна Реєстрація!
|
| Закладки |
|
|
Схожі теми
|
||||
| Тема | Автор | Розділ | Відповідей | Останній допис |
| Відеоприколи!!!(без обговорень) | roger5000 | Офтопік (теревеньки) | 260 | 24.11.2025 17:36 |
| Схеми тюнерів(без обговорень) | sat-prof | Ремонт тюнерів,JTAG відладка | 206 | 14.01.2022 09:31 |